Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3302
Cevap
106284
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (42. sayfa)
İ
9 ay
Binbaşı

Evet seçimler görevleri etkiliyor. Oyunu oynayan iki tanıdıkla konuştuğumuzda üçümüzün de oyunu çok farklı ilerlemiş. Özellikle belirli görevleri çok farklı sırayla oynamışız. Spoiler olmasın diye çok detaya inmiyoruz tabii
Özellikle ilk baştaki albay(ismi yanlış olabilir) - dede seçiminde oyunun başlangıcı baya değişiyor gibi. Arkadaşın oynadığı baya büyük bir kısım bende hiç yok mesela.




Bu mesajda bahsedilenler: @Noctivagant
E
9 ay
Yarbay

Beyler garip su (weird water) artifaktını bulabilen var mı? Dün epey denedim çıkmadı hiçbir yerde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
9 ay
Binbaşı

Beni oyundan soğutan şey de bu oldu. Bir sınır da koymamışlar. Askeri üsse gidiyorsun, herkesi indiriyorsun. Her 5dk'da bir spawn başlıyor. Aşırı keyif kaçırıcı. Bir de spawn olduklarını görüyorsun direkt önünde oluyorlar. Bütün havası kaçıyor oyunum ve yaptıklarının. 2024'de böyle saçmalıklarla uğraşmıyor olmamız gerekiyordu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ultralisan
Ü
9 ay
Yarbay

Evet, özelliklerinde yazıyor. Çatışma ortamında veya tehlikeli bir yeri keşfederken takmak daha yararlı, sonra çıkartabilirsin, üzerinde hep kalmasın.




Bu mesajda bahsedilenler: @brnbry
E
9 ay
Yarbay

Teşekkürler hocam onu biliyorum ama dün epey gezdim o bölgeyi bir türlü spawn olmak bilmedi. Saat 22:00 civarı gidin diyorlar, ben gece 2-3 gibi gittim belki de ondan çıkmadı. Akşam bir daha bakacağım. +40 kg boru değil ya en baba artifak bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Diablo
S
9 ay
Yarbay

Oyunda 45 civarı ana görev 50 küsürde yan görev var birden bitecek bir oyun değil oyundaki ana görevlerin listesine bakıp ne seviyede olduğunuzu görebilirsiniz.
Bence başında ana görevden uzak durup keşif yapma işine girişmeyin. Ana görevler sizi Duga'ya getirene kadar oynayın hatta onuda bitirin.
Taraf seçimi konusunda bir tarafı seçin oyunun sonuna kadar ona sadık kalın derim ikinci oynayıştada tamamen diğer taraftan gidersiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Gwynbleidd.
F
9 ay
Yarbay

Hocam ana görevlerde ki radyasyon sahalarını ihmal etme geçerken,bana hep o görevlerden iyiler çıktı,bunun gibi 1 tane daha var elimde 2 özelliği max ama radyasyonda max,zırha kurşunlu bölme yaptırıp oraya taktım onuda 5'te 5 doldurdum artefaktları baya sağlam oldu üstüm

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Noctivagant
G
9 ay
Yarbay

Steam'de aynı şekilde mi bilmiyorum ama Epic store üzerinden offline şekilde oyuna girmek istediğimde profil kontrolü yapamadığı için ultimate paketi görmüyor ve oyuna devam edemiyorum. Bunun çözümü var mı ?



A
9 ay
Teğmen

rostok a kadar silah tasımanıza gerek yok hocam depolar ortak zaten atın depoya rosttokta depodan alıp satın hurdacıya


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Diablo
G
9 ay
Binbaşı

Bugun surekli cokuyor oyun sizdede boylemi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
9 ay
Yarbay

dün gece “escape the swamp” görevini yaparken elektrikler kesildi. kısa sürede geldi ama tekrar açmadım, yattım.
az önce oyuna girdiğimde epic games hangi save dosyasını kullanacağını sordu ben de daha yeni olduğu için pc’de olanı seçip bulutla eşitledim. sonra oyuna bir girdim BÜTÜN OYUNUM GİTMİŞ! sadece NEW GAME seçeneği vardı ana menüde. başımdan aşağı kaynar sular döküldü!
tabi hemen google’a yazıp araştırınca bu tarz save game sorunu yaşayanın çok olduğunu gördüm. reddit’te (steam’de de var) bir çözüm buldum ve uygulayınca oynumu kurtardım.
sorun hallolmasaydı herhalde siler ve uzun süre oynamazdım sinirimden.
linki aşağı bırakıyorum. umarım böyle bir sorun yaşamazsınız.

https://www.reddit.com/r/stalker/s/jUz4xCr86W



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

U
9 ay
Yarbay

Rostok bölgesinde dayanıklılık maksimum yapan bir taş buldum çok çok iyi oldu artık karakterin stamina bitmiyor gibi bir şey oldu yardır yardır koşuyor. altıma at çekmiş gibi oldum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ü
9 ay
Yarbay

Ben mermi vs.nin ağırlığını azaltan mod kurduğum halde mermi vs sıkıntısı çekiyorum. Ama biraz uğraşınca mermi sıkıntısı aşılır da bu sefer de ağırlık yapıyor, mecbur azaltmak lazım.

Dost Japon oyunları hariç, özellikle souls oyunları hariç bütün batılı oyunlara olumsuz yorum yapacakmış da son anda vazgeçiyormuş gibi geliyor bana.




Bu mesajda bahsedilenler: @Noctivagant
K
9 ay
Yüzbaşı

Ben oyunu ilk çeyreğinden beridir sınırsız koşma, radyasyondan etkilenme kapalı, silah modifikasyonu için sınırsız para ve çantada ağırlık yapmayı kaldırma hileleri ile oynuyorum.

Çok sıkıştığım yerde de ölüp aynı yolu geri koşmamak için ölümsüzlük açıyorum, sıkışıklık geçince geri kapatıyorum.

Bir de kanamayı kaldırıyorum, her mermi yediğimde kanama dursun diye bez sarmaya da sabrım yoktu hiç. Böyle daha zevkli oldu kendi adıma. Bir çeşit call of duty oluyor oynanabilirlik açısından, çok fazla şeyi kafaya takmadan çatışmalara odaklanmak, akıcı şekilde ilerlemek mümkün oluyor.

Zor oyunlara sabrım hiç yok niyeyse, oysa ki ilk stalker'ı hilesiz hurdasız bitirmiştim seneler önce. Zaman geçtikçe sabır kalmıyor insanda sanırım.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 ay
Yarbay

Kimi survival tarafını ister kimi exploration tarafını kiminde hızlıca bitirip aradan çıkarayım der. Benim survival tarafına ilgim yok mesela ama ilgisi olanda heryer medkit diye şikayet ediyor. Ben keşif keşif keşif elden ring mesela one hit kill hilesiyle oynadım maksadım o dünyayı keşfetmekti bir düşmana 10 kez ölmek değil.
Bosslarda one hit kill bug yapıyordu 20x damage multiplier.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 8 Aralık 2024; 20:47:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kabus2224
A
9 ay
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Z
Ben oyunu sildim indiana jones yükledim oyun düzelirse sonra tekrar indiririm



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
8 ay
Yarbay

Ben zaten hiç bir Türk yorumcuyu dikkate almıyorum zaten, alınacak gibi değiller dediğim gibi çok oyun oynamaktan oyun beğenmez olmuşlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @run...rabbt
G
8 ay
Çavuş

Hikayede baya ilerledim bende hala çökme yaşamadım. Çökmeler değil de buglar çok abartılıyordu, ilginç şekilde hiç bug yaşamadım. Şimdide çökmeler ana konu olmuş galiba :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @evo_4
M
8 ay
Yarbay

Windows 11 24h2 de bu hatalar çok oluyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >