Çıldırmak üzereyim arkadaşlar, bi bana tecavüz etmeye kalkıyorlar bi ben onlara 5-6 seferdir böyle, gay falan da değilim ya sorun ne olabilir daha önce başına böyle şeyler gelenler var mı???
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yok hocam ya, hetero yaşadım bugüne kadar bundan sonra değişmez hep kızlara aşık oldum falan homoluk olsa bilirim herhalde :D antidepresan kullanıyordum onu bıraktım ondan sonra başladılar doktoruma bildireceğim bakalım ne diyecek
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.