K

Yarbay
09 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
1512 (Bu ay: 16)
Gönderiler Hakkında
K
3 hafta
İlacı reddeden birine ilaç nasıl verilir?
Babamda bunama başladı ve doktor da sakinleşmesi için hap verdi ama babam ilacı almıyor, içmeyeceğim deyip duruyor. Bu hapı yutturmanın bir yolu var mıdır? Yemeğe, içeceğe karıştırsak olur mu?
K
geçen ay
13000 liralık satış için noter ne kadar ücret alır?
Gerek var mı bilmiyorum ama mahalleden birinden alacağım ekran kartı için noterde satış sözleşmesi yaptırmayı düşünüyorum sonradan olası bir sorunla karşılaşırsam diye. Kartın bedeli 13000 lira ve noter bunun için ne kadar ücret alır?
K
geçen ay
IBAN üzerinden ödeme yaptığım kişi işi de parayı da teslim etmiyor
13 Mayıs'ta bir esnafa IBAN üzerinden iş bedeli olarak 5000 TL gönderdim (açıklama kısmına da parayı ne için yolladığımı belirttim) ama o tarihten bu yana sürekli bahane uydurarak beni geçiştirdi. Esnaf odası başkanına durumu bildirdiğimde bu şahsın daha önceden de böyle bir şey yaptığını ve müdahale ederek bir şekilde işi bağladığını söyledi. Geçtiğimiz hafta tüketici hakem heyetine şikayet ilettim ama 2-3 ayı bulacak muhtemelen sonuçlanması ve benden yana sonuçlanacak mı umudum da yok. Paramı nasıl kurtarabilirim?
K
2 ay
Asus VG27AQ3A, LG 27GR75Q-B ve ViewSonic VX2780J-2K\u0027den hangisi alınır?
K
2 ay
Birinin ölümüne göz yummanın hükmü var mıdır?
Sevmediğiniz biri fenalaştı ve tıbbi müdahaleye ihtiyacı var. Yardım çağırsanız kurtulma ihtimali var ama hiçbir şey yapmayıp öyle beklediniz ve kişi öldü. Sonuç olarak öldüren siz değilsiniz ama dinen bir hükmü var mıdır?
K
3 ay
Boya fırçası nasıl yumuşatılır?
1 sene kadar önce kullandığım fırça taş gibi olmuş ve önce sıcak suda sonra da tinerde bekletince biraz yumuşadı ama eski hali gibi olmadı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
K
4 ay
Kombiden en uzak musluğa sıcak su gelmiyor
Kombi evin bir ucunda; banyo da diğer ucunda. Duşa sıcak su 2 dakika içinde gelmeye başlarken lavaboyu 15 dakika açıp bıraksam gelmiyor bile. Duşun musluğunu da açarsam ancak öyle sıcak su geliyor ve kapattıktan birkaç dakika sonra tekrar soğuk suya dönüyor. Evin diğer musluklarında bir şey yok ama banyo lavabosu musluğunda böyle bir sıkıntımız var. Şu an 2. kombiyi kullanıyoruz ve ilkinde de bu durum vardı. Banyoya gelen tesisatta mı bir şey var acaba?
K
4 ay
Bulaşık makinesi çoklu prize takılır mı?
Bulaşık makinesini akım korumalı 2'li prize takıp diğer prize de ocağın fişini (ateşleyici) takacağım. Bu şekil kullanmak makineye zarar verir mi?
K
5 ay
Operatör değişikliği sonrası YouTube kısıtlı mod sorunu
Hattımı Vodafone'a taşıdıktan sonra YouTube'da yorumların devre dışı olduğunu fark ettim. Ayatlara baktığımda ise kısıtlı mod seçeneğinin aktif olduğu görünüyor ve kapatılmıyor. Vodafone müşteri hizmetlerinden güvenli internet seçeneği kapatıldı ama hala kısıtlı mod sorunum devam ediyor. Operatör değişikliği yeni olduğundan biraz beklesem mi acaba?


< Resime gitmek için tıklayın >
K
6 ay
MNG kargo UPS cihazlı paketimin içinden geçmiş
Sapa sağlam verdiğim kutunun sağı solu ezik yırtık içinde. Yan taraftan kutuyu delecek ne darbe aldıysa cihazın kasasına vurmuş ve alt kısımı kırmış (yapıştırıcıyla yapıştırdım artık). Trafoyu tutan ayaklar kırılmış, trafoyu ayaklara sabitleyen vidalardan ikisi bir miktar yamulmuş nasıl olduysa artık 😂 Allah'tan cihaz çalışıyor da o içimi rahatlattı. Gönderdiğim teknik servis de bu halde olduğu için teslim almayıp geri gönderdi ve gidiş dönüş kargo ücretlerini de ödemek zorunda kaldım. Cihazın da bir arızası yoktu; ufak bir uğuldama yapıyordu gönder bakalım dedilerdi. Keşke uğraşmayıp göndermeseymişim pişman oldum.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.