Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1778
Cevap
158191
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: RUST [ANA KONU] (11. sayfa)
T
11 yıl
Yüzbaşı

RUST'da DayZ gibi bir durum yok.
Oyun içindeki kazanımlarınızı saklı tutabiliyorsunuz. Sürekli baştan başla durumu söz konusu değil.
Elbette değişik Roleplaying'ler DayZ gibi burada da var. Fakat kazanımlar elde tutulabildiği için o kadar kolay değil bunları başarmak.

Ancak unutmayın, bu tür oyunlarda grup haline gelme refleksi her zaman vardır, oyunun adı ne olursa olsun. Elbette tek başınıza oynayabilirsiniz ama grup haline gelebilmiş oyuncular her zaman daha avantajlı olacaklardır. Oyunların mekaniği oyuncuları buna yöneltmekte çünkü.. Zaten oyuncu etkileşimleri bu tarz oyunları eğlenceli hale getiriyor biraz da...


Ben Sandbox Survival oyunlar arasında henüz alpha olmasına rağmen RUST'ı açık ara önce görüyorum. Bu tarz bir PC oyununa başlayacaksanız, RUST doğru tercih.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 21 Şubat 2014; 21:18:56 >

K
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

DayZ oynuyorum birkaç haftadır, keyif almasına alıyorum ancak banditlerden gına geldi desem yeridir..Rust almayı düşünüyorum ancak kafamda soru işaretleri yok değil. DayZ'de hiç arkadaşım yok, yalnız takılıyorum. Rust'ta ille de birileri ile takılmam mı gerekecek? Yalnız da hayatta kalabilirmiyim oyunda? Biraz yardımcı olursanız sevinirim. Vereceğiniz yorumlara göre oyunu alıp almama işlemini gerçekleştireceğim :)

Hocam sana şöyle izah edeyim.Haritada toplam 10 tane falan güzel kaynak yeri var.Bunlardan 3-5 tanesi çok değerli hem zombilere yakın.Eğer server yeniyse ve 10 tane güzel kaynak yerinden birine erken konarsan bireysel olarak çok iyi gelişirsin.Kaynak yeri dediğim bol bol odun , hayvan ve taşla demirin sürekli spawn olduğu bölgeler.Eğer eski servera girersen bu bölgeler çoktan kapılmıştır.Birileriyle arkadaşlık kurmadan sana ekmek yok demektir.Daha 2 odun toplamadan kafana mermiyi yersin.Hele ki 50-60 kişilik bi serverda bırak gelişmeyi hayatta kalman bile çok zor.Çoğu server bomboş.3-5 kişi var genelde.Boş serverda da kendin zevk alamazsın.Kendi kendine oynarsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Binbaşı

Anladım. DayZ'de bomboş genelde. Zaten koca haritada 30-40 kişi oynuyor maksimum. Yalnız, Rust'ı oynayan kişi sayısı, DayZ'den fazla. Buna rağmen serverların boş olması kafamı karıştırdı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kingman29
T
11 yıl
Yüzbaşı

RUST Sunucuları boş falan değil. Türk ve yabancı bir sürü sunucu var, hepsi oyuncu kaynıyor. An itibarı ile bile onbinlerce oyuncu var online. Lütfen kendiniz tercrübe ediniz.

Oyunda artık zombi falan da yok. Zombiler kalkalı haftalar oluyor.

Hele hele öyle koca haritada 10 tane kaynak yeri falan da yok. Şu an bile sabit değil spawn noktaları. Yakında tamamen de random olacak.
Kalabalık gruplar da gidip işlek yerlere ev veya kale yapmazlar,
Zaten grup halinde oynuyorlar, aksiyonun veya her an ele geçirilme riskinin göbeğine yerleşmelerine ne gerek var.

Oyun içi ekonomiden tutun da event'lara kadar türlü çeşit var sunucularda.
Kimisi PVP, kimisi PVE...

Kurallı, adminleri online olan güzel bir sunucu bulun kendinize.
Oyuncunun Türk'ü veya yabancısı arasında öyle keskin farklar yok;
Hatta Türk oyuncularla oynamak daha bile iyidir diyebilirim.
Yabancı sunucuların bir kısmında küfürden, hileden veya ırkçı söylemlerden bunalabilirsiniz.

Her ne kadar PVE sunucular olsa da; bu oyun pvp tabanlı ve oyuncu etkileşimli bir oyun unutmayın.
Pvp den veya pvp kaybetmekten çekinilerek oynanacak bir oyun değil.
Eninde sonunda en büyük rekabetiniz yine diğer oyuncularla olacak.

RUST, denemeye değer bir oyun,
Hiç aklınızı bulandırmadan varsa imkanınız alın deneyin.
Beğenmezseniz bile -ki zannetmiyorum-, henüz alpha sürecinde bir bilgisayar oyunu zaten, kaybınız olmaz kazancınız olur.
İyi oyunlar dilerim.



C
11 yıl
Binbaşı

Merhaba arkadaşlar.

oyuna girerken laptopumda msvch120.dll hatası alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim acaba? masa üstü pc de hic bir sorun yasamadım ama laptopta sorunum var ve düzeltemedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl
Çavuş

M
11 yıl
Binbaşı

Gittigidiyor'dan alacağım oyunu. Kredi kartını düzenli kullanmam gerekiyor, yoksa borçlar bir anda birikiyor Herşeyi hallettikten sonra irtibata geçerim buradakilerle oyun için. Yorumlar için teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl
Yüzbaşı

oyunda birbirimizi nasıl buluyoruz ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl
Çavuş

haritaya güneşe gittiğin bölgelerin resmine bakarak :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Teğmen

Arkadaşlar türklerle bir bölgeye yerleşelim diyorum.Hem site gibi olur güzel bir iş çıkar ortaya Beraber raidlere falan gideriz.

Steam id:Polar Bear,Karist1


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Binbaşı

Abi en iyisi hiçbirşeye bulaşmayın bu türün en babasına Minecrafta dönün geri çünkü bu türün yapımları insanı tatmin edecek gibi değil gerçekten


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Binbaşı

hadi bakalım hayırlı olsun aranıza bende katıldım :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
11 yıl
Yarbay

Oyun çok keyifli de research kit ve blue print olayı cidden öldürüyor oyunu. Oynadığınızın neredeyse 3.-4. gününde her şeyi yapabilir hale geliyorsunuz ve kaybetmenin önemi kalmıyor. Bir de evin çok kolay yapıldığını düşünüyorum 2-3 c4 yapabilecek malzemeyi topladığınız sürede odun toplasanız neredeyse 5 katlı ev yapabiliyorsunuz bu da siz c4 toplarken oyuncuların girilmesi imkansız evler yapmasına neden oluyor. Yalnız beni en çok soğutan 1-2 kapılı evlerimin etrafına duvar çekilerek sürekli sabote edilmesi oldu. Kendi evime girmek için c4 aradım kaç defa saatlerce. Sizin sabote edilmeyen bir evi yapma süreniz 50 dakika ise adamın sabote etmek için malzeme toplama süresi 10-20 dakika troller olunca acı çekiyorsunuz ciddi anlamda. Bunun nasıl önüne geçilebilir bilmiyorum da bir şeyler yapılmalı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Yarbay

Blueprint ve research kit bu oyunu öldürüyomuş.O zaman WOW'u da skill öğrenmek öldürüyo.Adam 1 ayda bütün skilleri öğreniyo.1 senede bütün üstünü düzüyo.Oyun end game oluyo.Herkes aynı seviyeye geliyo.Hiçbir online oyunu oynamayalım o zaman.Millet Leauge of Legends oynuyo.45 dakikada oyun bitiyo.End game mi oluyo?Online oyunlar illa ki bi seviyeden sonra end game olacak.Bu kaçınılmaz.Ama bi senede olur ama 2 ayda olur.Sen kalkıp oyunun mekanikleriyle oynarsan içine edersin.

Ben rust serverı kursam önce çeteleşmeyi yasaklarım.Arkasından başkasının evinin önüne barikat çekmeyi yasaklarım.Ondan sonra herkes birbirini yerse yesin.Oyun bu zaten.Herkes birbirini öldürecek.Evini patlatıcak.Haritada toplam 10 tane kaynak alanı var.Serverı 20 ya da en fazla 30 kişilik yapacaksın.Fazlası bunaltır adamı.Server resetlendikten sonra yarış başlayacak.Oyunun tadı böyle çıkar.Ben bi çok serverda resetten sonra oyuna başladım.Esas oyunun keyfini o şekilde aldım ama serverda kimse kalmayınca oyunu bıraktım.5 kişilik serverda oyun oynanmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
11 yıl
Yüzbaşı

rustedtv de oynayın cidden kaliteli server.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 yıl
Teğmen

Turkcell tl ile rust arıyorum satan arkadaşlar https://www.facebook.com/halit.can.9 ulaşabilirler



K
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: DIDIER DROGBA

rustedtv de oynayın cidden kaliteli server.

Rusted Tv'de oynadım zaten.Server yeni resetlenmişken oyuna başladım.Rust lira sistemi geldi , para biriktirmeye başladım.5 katlı bina diktim.Ama bi tane 5 parasız adam geldi bana kafa tuttu.Meğerse çetesine güveniyomuş.Akşamına benim evi patlattılar.



I
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Valla ben oyunu çoktan bıraktım nedeni en son bir bina yaptık 7 katlı ve 4x4 temelli yani 16 temel , benim tasarımım ile bu binanın en üstüne çıkmak için 60 c4 harcamak gerekiyor ve başka bir yolu yok test edildi denendi fakat hileci bazı elemanlar geldiler binanın etrafındaki direkleri kırdılar ve merdiven yapıp üst katların duvaırnı kırıp girdiler o gün bugün oynamıyorum artık rust falan , yav okadar uğraşılsın sonra hileciler eve gelip sıçsın birde kapıları kırıp kendi kapılarını koymuşlar şerefsiz evlatları hileci köpekler .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Valla ben oyunu çoktan bıraktım nedeni en son bir bina yaptık 7 katlı ve 4x4 temelli yani 16 temel , benim tasarımım ile bu binanın en üstüne çıkmak için 60 c4 harcamak gerekiyor ve başka bir yolu yok test edildi denendi fakat hileci bazı elemanlar geldiler binanın etrafındaki direkleri kırdılar ve merdiven yapıp üst katların duvaırnı kırıp girdiler o gün bugün oynamıyorum artık rust falan , yav okadar uğraşılsın sonra hileciler eve gelip sıçsın birde kapıları kırıp kendi kapılarını koymuşlar şerefsiz evlatları hileci köpekler .

üzücü olmuş bu durum. Hileci olmayan birisi evin yanına merdiven koyup giremezmiydi . Yani illa ilk kattan başlayacak diye bir olay yok sanırım dimi. Tabi siz evi nasıl kurdunuz bilmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 yıl
Yüzbaşı

Detayli rehber varmi



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >