Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
757
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ruhsat kayıp, muayne yok ve lpg ruhsata hiç işlenmemiş.
A
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Böyle bir denklem var arkadaşlar. Kullanmadığımız bir araç için hazır muayne affı gelmişken muayeneye götürücem ama ruhsatı bulamadım. İşin kötü yanı lpg ruhsata işli değil. İlk önce nereden başlamak lazım. Ruhsat için muayne gerekiyor. Muayne için ruhsat gerekiyor e bide lpg problemi var kafam allak bullak oldu işin işin kötü yanı türkiyede değilim arayıp soramıyorum da 10 gün için falan gelicem bu arada bunları halletmem lazım. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilecek var mı? Çok teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
3 yıl
Yüzbaşı

İlk once noterden ruhsat cikarin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

önce ruhsat sonra LPG için proje ve muayene
büyük ihtimal LPG tankı 10 yılı geçmiştir



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

önce ruhsat sonra LPG için proje ve muayene
büyük ihtimal LPG tankı 10 yılı geçmiştir
Teşekkür ederim cevap için. Lpg takılalı 4 sene oldu daha. Ben internetten araştırdığımda ruhsat çıkarmak için muayne şartı var o nasıl oluyor peki bilginiz var mı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Yarbay

5 sene önce param yoktu. Muayeneyi yaptıramadım. Kaçak dolaşıyordum. Daha doğrusu araç yatıyordu. Kullanmadığım için ruhsatida kaybettim. Araba aynı yerde aylarca kalınca sahipsiz sanıp aracın plakalarini çalmışlar.

Para elime geçince emniyete gittim plakam yok cikarticam diye. Ruhsatı istedi. Ruhsat yok dedim. Muayene istedi. Muayene yok dedim. Plakamda yok. Sende de bir b.k yok kardeş. İyi d.tü kaybetmemişsin dedi. Tarif etti bana hepsini.

İlk baş notere gittim. İki plaka kayıp olduğu için aracı trafikten çektirttim. Bana bir kağıt verdi bu araç benim gibisinden. O kağıt ile muayeneye gittim.

Memur aracı çekici ile muayene istasyonuna götür dedi. Bende zaten parayı zor bulduğum için çekici ile değil araba ile gittim. Yakalansam öperlerdi. Egsoz ve muayeneyi yaptırdım. Ardından notere gittim ve aracı tekrar trafiğe soktum. Araç tekrar trafiğe kayıt olunca yeni numaralı plaka kağıdı verdiler.

O ara tekrar emniyete gittim herhalde tam hatırlamıyorum. Oraya çıkarttığıma dair haber ettim.

Noterden aldığım plaka kağıdı ile şoförler derneğinden Yeni iki adet plakami aldım.

Ardından plaka ve muayeneyi halledince notere gittim. Noterden yeni ruhsatımı verdiler.

Böylelikle hepsini tamamlamış oldum.

Hepsini tamamladıktan 2 ay sonra arabanın anahtarını evde kaybettim. Mecbur cilingiciyede para bayıldım.

İlginçtir ki geçen seni evi detaylı temizliğe girince anahtarı da ruhsatı da birini yatağın arasından, diğerini de koltuğun arasından buldum. O gün bugündür her malzemenin evde yeri var neredeyse.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.