• A Enerji sınıfı • Doğa dostu R410A gazlı • Havadaki kötü kokulara karşı aktif karbon filtre • Ekonomik mod ayarı • Dijital ekran • Elektrik kesintilerinden sonra otomatik olarak tekrar çalışma • Güç Kaynağı: 220-240/50 V/ HZ • Kapasite: Soğutma 18000 Btu/h • Kapasite: Soğutma 6275 W • Kapasite: Isıtma 19000 Btu/h • Kapasite: Isıtma 5569 W • Güç Tüketimi Soğutma: 1640 W • Güç Tüketimi Isıtma: 1540 W • Nem Alma Kapasitesi: 1.8 L/h • Soğutucu Akışkan: R410A • Enerji Sınıfı: A • Verimlilik Oranı (EER): Soğutma 3.22 W/W • Verimlilik Oranı (COP): Isıtma 3.62 W/W • Ses Seviyesi: İç Ünite < 43 (dBA) • Ses Seviyesi: Dış Ünite < 59 (dBA) • Boyutlar: İç Ünite (GxYxD) 940x198x275 mm • Boyutlar: Dış Ünite (GxYxD) 780x285x590 mm • Ağırlık (Net): İç Ünite 10 kg • Ağırlık (Net): Dış Ünite 39 kg • Fiyatlara montaj dahildir. • Klima montajının yapılacağı yer ile yetkili servis arasındaki 15 km ve üzerindeki mesafeler için, yetkili servisler tarafından km başına 0,50 TL ekstra ücret alınmaktadır. • Ürün ile birlikte 3 metre bakır boru sağlanmaktadır. Montaj sırasında daha fazla miktarda bakır boru kullanılması gerektiğinde yetkili servis tarafından ayrıca ücretlendirilir. • 3 Yıl Garantili. • Garanti, ürün montajı yetkili servis tarafından yapıldığı taktirde geçerlidir. • Ürün montajı için Rubenis Müşteri Hizmetleri'ne 444 4 414 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
24 M2 odaya aldım akdeniz de mersine oturuyorum güneyden full güneş alıyor üstü açık dam dediğimiz şekilde çok sıcak oluyor yazın. Yarın gelip kuracaklar, dış unitesini koçtaşta açmışlardı kompresörü toshiba markaydı fiyatı uygun geldi. Size yarın takıldıktan sonra gelişmeleri aktarırım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
1249 TL Bonus'a 10 taksit
• A Enerji sınıfı
• Doğa dostu R410A gazlı
• Havadaki kötü kokulara karşı aktif karbon filtre
• Ekonomik mod ayarı
• Dijital ekran
• Elektrik kesintilerinden sonra otomatik olarak tekrar çalışma
• Güç Kaynağı: 220-240/50 V/ HZ
• Kapasite: Soğutma 18000 Btu/h
• Kapasite: Soğutma 6275 W
• Kapasite: Isıtma 19000 Btu/h
• Kapasite: Isıtma 5569 W
• Güç Tüketimi Soğutma: 1640 W
• Güç Tüketimi Isıtma: 1540 W
• Nem Alma Kapasitesi: 1.8 L/h
• Soğutucu Akışkan: R410A
• Enerji Sınıfı: A
• Verimlilik Oranı (EER): Soğutma 3.22 W/W
• Verimlilik Oranı (COP): Isıtma 3.62 W/W
• Ses Seviyesi: İç Ünite < 43 (dBA)
• Ses Seviyesi: Dış Ünite < 59 (dBA)
• Boyutlar: İç Ünite (GxYxD) 940x198x275 mm
• Boyutlar: Dış Ünite (GxYxD) 780x285x590 mm
• Ağırlık (Net): İç Ünite 10 kg
• Ağırlık (Net): Dış Ünite 39 kg
• Fiyatlara montaj dahildir.
• Klima montajının yapılacağı yer ile yetkili servis arasındaki 15 km ve üzerindeki mesafeler için, yetkili servisler tarafından km başına 0,50 TL ekstra ücret alınmaktadır.
• Ürün ile birlikte 3 metre bakır boru sağlanmaktadır. Montaj sırasında daha fazla miktarda bakır boru kullanılması gerektiğinde yetkili servis tarafından ayrıca ücretlendirilir.
• 3 Yıl Garantili.
• Garanti, ürün montajı yetkili servis tarafından yapıldığı taktirde geçerlidir.
• Ürün montajı için Rubenis Müşteri Hizmetleri'ne 444 4 414 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
24 M2 odaya aldım akdeniz de mersine oturuyorum güneyden full güneş alıyor üstü açık dam dediğimiz şekilde çok sıcak oluyor yazın.
Yarın gelip kuracaklar, dış unitesini koçtaşta açmışlardı kompresörü toshiba markaydı fiyatı uygun geldi.
Size yarın takıldıktan sonra gelişmeleri aktarırım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.