Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Aracım Clio 2 2001 model 1.4 RTA 8v aracımda rolantide dalgalanma ve dip gaz yapınca tekleme yapıyor gaza gectigim zaman stop ettiği de oluyor ancak benzinde stop etmiyor rölanti dalgalanıyor ve ben oksijen sensorunden şüphelendim bugün de sensorum soketini söktüm ve marşa bastım ne motor lambasi yandı ne de aracın performansı değişti kesinlikle sensör arızalı diyebilir miyiz ? Ve motor lambasi neden yanmadı eger yanmıyorsa başka sensör arizalari da varmı acaba ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aracım Clio 2 2001 model 1.4 RTA 8v aracımda rolantide dalgalanma ve dip gaz yapınca tekleme yapıyor gaza gectigim zaman stop ettiği de oluyor ancak benzinde stop etmiyor rölanti dalgalanıyor ve ben oksijen sensorunden şüphelendim bugün de sensorum soketini söktüm ve marşa bastım ne motor lambasi yandı ne de aracın performansı değişti kesinlikle sensör arızalı diyebilir miyiz ? Ve motor lambasi neden yanmadı eger yanmıyorsa başka sensör arizalari da varmı acaba ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >