Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1283
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rocko’s Modern Life ve Invader Zim animasyon filmleri Netflix’te
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Nickelodeon çocuk kanalının klasikleri arasına giren ve yayınlandığı dönemde büyük izleyici kitlesi toplamayı başaran Rocko’s Modern Life ve Invader Zim çizgi dizileri Netflix’te yeniden hayat buldu.


Halen ilgi var


Rocko’s Modern Life dizisi 1993-1996 yılları arasında toplam 52 bölüm yayınlanmıştı. O-Town şehrinde yaşayan kanguru Rocko ve arkadaşlarının maceralarını anlatan Rocko’s Modern Life çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekmişti.


Ayrıca Bkz.Haftaya A101 marketlerde Honor 7S akıllı telefonu var

Invader Zim ise Nickelodeon kanalında 2001 yılında başladı ve sadece 27 bölüm olarak yayınlandı. Çizgi dizide uzaylı Zim ve arızalı robotu GIR ile birlikte dünyayı fethetme macerasını izlemiştik.


 

Nickelodeon bu iki diziyi uzun metrajlı animasyon haline getirme planlarını 2017 yılında açıklamış ve hayranlardan olumlu eleştiriler almıştı. Bu desteği son dönemin çevrim içi içerik platformlarına olan ilgi ile birleştirmek isteyen firma Netflix ile anlaştı.


Rocko’s Modern Life: Static Cling adını taşıyan film 45 dakika sürüyor. Invader Zim: Enter the Florpus ise yaklaşık 1 saat. Her iki animasyon filmi de Netflix üzerinde erişime açılmış durumda.


 


 



 



 

 Haberi Portalda Gör

A
5 yıl
Yarbay

Nedense Rocko’s Modern Life da kullanılan çizim tarzı midemi bulandırıyor ??



Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
5 yıl
Yarbay

Çocukken çok rahatsız oluyordum kimin aklına geldi ve çocuklar nasıl oldu da sevdi bilmiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @addidas_85
J
5 yıl
Binbaşı

netflix reklamlarını okudunuz.




A
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Return to Monke

Çocukken çok rahatsız oluyordum kimin aklına geldi ve çocuklar nasıl oldu da sevdi bilmiyorum.
Çok belirgin bir şekilde hissettiriyordu. Hoş ben bunu değil de böyle giriş kısmında otobüs ile okula giden ve pencereden kafalarını dışarı uzatmış olduğu bir çizgi film vardı onda fark etmiştim bu durumu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Yarbay

Castlevania dizisi vardı bir de ejderhalı bir dizi vardı izlediğim onların yenisini bekliyorum.



A
4 yıl
Er

Netflix'in yayınlamış olduğu en iyi yapımları listelemişler. netflix animasyon yapımlarını seviyorsanız bir göz atmanızı tavsiye ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.