Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 6 misafir, 3 mobil kullanıcı
61450
Cevap
2595096
Tıklama
235
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (90. sayfa)
B
4 yıl
Binbaşı

Hocam pötikarelerde az etiketlemedin beni :) ben de seni burda etiketleyeyim dedim :).
Ama şu an fiyat anlamında arada epey fark oluştu sanki, yukarda yazdığın denkleme fiyat unsuru da eklenirse durum tersi yönde değişir bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16
M
4 yıl
Yüzbaşı

Merhaba, uzun süre forumun bu başlığında araştırma yaptıktan sonra Dreame D9 modelini yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Bir süre kullanıp yorumlarımı yazmak istedim. Tabi çok uzun bir süre kullanım da değil. Ona göre değerlendirmenizi isterim.

Artıları
+Temizliği gayet tatmin edici yapıyor. Zaten piyasadaki robotların bir çoğu belli seviyede bu işi yapıyor.
+Bataryası. 5200 mah. Evin temizlenecek alanı 80 m2 civarı çıkıyor. Şarjı yarı olmadan işi bitiriyor. Evi büyük olanlar için tercih edilebilir.
+Kurulumu kolay. İlk temizliği yaptıktan sonra her şeyi kendi çok iyi yaptı. Bütün odaları mükemmel şekilde ayırdı. Şarj ünitesinin yerini değiştirince yeniden pozisyonlamayı kolay yapıyor.
+Sanal duvar, girilmez alan vs düzgün çalışıyor.
+Toz haznesi görece büyük. Mop'u da ayrı ve suyu direk mop yapan kısma koyuyorsun.


Eksileri
-Tek harita var. Çoklu harita isteyenler için sıkıntı olabilir.
-Program ve seslendirme İngilizce. Türkçe arayüz isteyenler için yine sıkıntı olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Yarbay

Hocam hiç gerek yoktu böyle bir şeye mahçup oldum valla ne gerek vardı :)

mali_bu16

16 bir zamanların Yeşil Bursa' sı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @BravoUno
O
4 yıl
Yarbay

Yengenin işine karışma zararlı çıkan sen olursun, doğrusunu seçmiş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mesut0058
M
4 yıl
Yüzbaşı

tecrube konuşuyor yenge bakmış karar veremicek bizimki basmış parayı en iyisine. Bencede karışmayın bayanların işine :))



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oqi
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Eklemesine eklerim de ilk mesajı okuyan yok ki.
Millet bodoslama dalıyor, selamsız sorusunu soruyor, sonra bir de cevap alamayınca kızıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @oqi
O
4 yıl
Yarbay

Rica ederim ne demek, sırfi m2 ye göre öneri almanız zor ama şöyle açıkliyim.

Kaliteli bir ürün arıyorsanız Robogil Luna 200 modelini incelemenizi öneririm kalite iç donanımı sebebiyle ucuz olmuyor maalesef toz haznesinde de istediğiniz gibi tül filtresi mevcut. Belirli AVM lerde var gidip inceleyebilirsiniz yada kiralayıp deneyebilirsiniz. Türkçedir.
F/P ürünü arıyorsanız yurtdışından bile ucuza satılan 360 markasını inceleyebilirsiniz. Ülkemizde temsilcisi var ve gayet ilgililer. Türkçedir. Yine F/P ürünleri olarak Xioami lere de bakabilirsiniz. Özellikle Mop Pro ve Mijia 1C çok öneriliyor ülkemizde iyi temsil edilmiyor bunda da alacağınız yere dikkat etmelisiniz.
Kaliteli olsun ama çok da pahalı olmasın derseniz Roborock bakabilirsiniz yalnız ülkemizde temsilcisi yok aldığınız yere dikkat edin, Robot dili ve menüsü ingilizcedir.
Otonom boşaltma istiyorsanız Lydsto R1 ve RoidMi Eve Plus bakabilirsiniz, teknoloji mağazalarında da mevcut RoidMi gidip yerinde inceleyebilirsiniz.
Sağlamlığı ve halı performanslarıyla ünlü iRobot modellerini inceleyebilirsiniz.
Ülkemize yeni gelecek markalar ve modellerde mevcut tabi.

Bütçe, zemin mop beklentisi vs bilmediğimden genel bir anlatım oldu bu başkalarının da işine yarar umarım.
TABİ BU YAZIM KANUN DEĞİLDİR. BENCE dir...




Bu mesajda bahsedilenler: @inanlı
B
4 yıl
Yarbay

Hocam haftalardır amazon satıcılı s5max bekliyorsun, stoğa giriyor bu sefer de fantom diyorsun :) senin iş zor valla bu kararsızlıkla



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @estamemuchoo
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tabii ki, yıllardır 6 ay garanti ile veriyordum zaten, şimdi kurumsalda da aynı şekilde devam edecek.

Desteğinize teşekkür ediyorum. Önce muadil batarya üretimine başladık, çok yakında onlar çıkacak. Ardından diğer parçalar ve ikinci el.

İlk servis anlaşmamızı yaptık, onlar da açıklama yapacaklar haftaya sanırım.




Bu mesajda bahsedilenler: @oqi
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Bu yorumunuz bizim için çok kıymetli, dediğiniz gibi çok az katkı var Dreame kullanıcılarından.
Memnun kalmanıza ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim, iyi günlerde kullanınız.
Teşekkür ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 11 Nisan 2021; 23:31:12 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hrn001
A
4 yıl
Yüzbaşı

Eğer olurda i7 nin iade durumu olursa Luna 200 ü şiddetle tavsiye ederim


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Haticenurkc
B
4 yıl
Yüzbaşı

Robogil Ramazan Kampanyası
www.robogil.com

İlgilenenlere duyurulur...
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
4 yıl
Teğmen

Bu arada forumda daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ben de amazon ozmo 950 mağdurlarındanım. Tüketici hakem heyetine başvurmuştum. İki hafta kadar önce amazon üst düzey müşteri ilişkileri biriminden aradılar, ozmo 950 türkiye satıcılarımızda yok ama muadil bir ürün seçin aradaki farkı biz vereceğiz dediler. Hatta başka bir müşterinin Roborock S6MaxV seçtiğini istersem benim de onu seçebileceğimi söylediler. Ben de kabul ettim ve aradaki farkı hediye çeki tanımladılar. Benim açımdan gayet iyi bir alışveriş olmuş oldu sonuç olarak mağduriyetimi giderdiler. Eğer aranızda varsa bu mağduriyeti yaşayan tüketici hakem heyetine e devletten başvuru yapmalarını tavsiye ederim.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
J
4 yıl
Yarbay

ithalatçı olarak ekayonline(xiaomi ve lydsto) ve sherman(360 markası) var genel anlamda servisten memnun olunan yedek parça xiaomi eko sistemi en kolayı önüne gelen ithal ediyor çünkü o markayı.

resmi satıcılı robogil ve ecovacs var. Ecovacs maalesef kağıt üzerinde var şuan ne ellerinde ürün vardı en son nede getireceğiz dedikleri herhangi bir modeli getirmediler.

Bu modellerin hepsinde paspas var ama benim açımdan efektif diyebileceğim paspaslı modeller bütçenizin üzerinde. Robogildeki Y şeklinde paspas yapan modeller 5000tl üzeri diye hatırlıyorum. Ki genel görüşüm ıslak bezle toz almaktan öte olmadığı yönünde paspas işinin. Beklentiniz ne bilmiyorum ama paspas yapsın yerdeki lekeleri çıkarsın diye robotsüpürge almam ben. Süpürme işi önemli olan.




Bu mesajda bahsedilenler: @gtrmurat
G
4 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: galleon41

Bence dünyanın en zor seçimlerinden biri robot süpürge almak. Okadar çok kriter var ki bir endüstri mühendisi olarak yöneylem araştırması derslerini hatırlattı ve sanırım bu sorun ancak yöneylem araştırması tablosuyla çözülür. Belli bütçe ile araştırmaya başlıyorsunuz hep bi üst versiyon sizi cezbediyor.
Yani durum aşağı yukarı şu
- vacum mop pro iyi ama bütçe varsa roborock s6 pure al
-roborock s6 iyi ama bütçen varsa s6 maxv al :) sonu yok. En sonunda bi bakmışım 6k lık makinelere bakıyorum :)

Şimdi sayın forumdaşlar

Aslında bütçe falan yok ama hanım almışken bari iyisini al dedi. Kriterim bu.
Vacuum mop pro
Bütçeyi zorlayarak
Roborock s6pure
Dreame D9
Ve 360 s9

Birde hepsiburada dan hepsiburada satıcılı ya da amazondan almak farklarını tekrar yazarmısınız ben bulamadım. Hepsiburada daha ucuz çünkü.
Ve amazon garantisi diğer satıcılarda geçerli mi?

Ev 110m2 3+1
Aramaktan sıkılıp gözümü kapatıp roborock s6 pure siparişi verdim.

Amazon dan amazon satıcılı 3245 lira ?

Daha iyi önerisi olan varsa iptal edebilirim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Harika yazmışsınız, yorum yapayım madde madde.

1- Geneline katılıyorum ama dünya artık tek işlevli robotları terkediyor, dolayısı ile evin tamamı halı kaplı değil ise mopsuz model almak anlamsız.

2- Hayır, 360 süpürmede bir tık önde değil, tersine şu an için moplu cihazlarda açık ara Ecovacs fırça sistemi çok çok başarılı. Ardından da Roborock geliyor - özellikle S5Max.

3- Aslında üreticilerin neredeyse tamamı aynı/çok benzer algoritma ve LDS sistemlerini kullanıyor, çıkardıkları haritalar da çok benzer. Ancak görsel öğeler ile bunlarda illüzyon yapmak mümkün ve 360 bu işi çok iyi yapıyor. 360 haritalaması daha iyi değil ama daha kullanışlı.

4- MopPro veya Luna 200 dışında - eğer Ecovacs Ozmo serilerini düşünmüyorsanız - bütün moplar aynı: bir ıslak bez robotla birlikte dolaşıyor. Buna suyu damlatsanız ne olur, pompalasanız ne olur, siz karar verin.

5- Servisi baştan yok sayın, en kolay iade edebileceğinizi düşündüğünüz satıcıları araştırın. Bu konuda telefona çıkan varsa bir tık öndedir cümlesi bile artık geçersiz çünkü cihazlar daha komplike hale geldikçe her nedense kullanıcı hataları artıyor servisler nezdinde. Çok başınız sıkışırsa iyi bildiğiniz bir yerden destek paketi satın alır veya iyi bilinen bir servise gönderirsininiz. Delta, Güncel, Bimar ve son zamanlarda Genpa iyice saçmalıyor.

6- 360 fason ürettiriyor, hiç bir robotu kendisinin değil, zaten işi o değil. (bazı modeller Cecotec ve Kyvol'de de var mesela). Sadece uygulama yazılımını kendisi yapıyor.

7- Roborock daha kaliteli bir cihaz, tartışmasız en iyileri ise Ecovacs, iRobot ve Neato.

8- Çarpma açılarını aynı ortamda test ederek anlamak lazım, farklı evlerdeki farklı ortamlarda yapılmış çekimlerin bir anlamı yok. S6Pure diğerlerinden üstündür denecek bir özel sensör yapısına sahip değil. Ancak ön tarafında US sensör olan modellerin daha az çarptığını biliyoruz. Çizilmeler ve benzeri kozmetik sorunlar haricinde robot kendi kendine zarar vermez.

Saygılarımla


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @#sincere#
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bunu bilen de, özümseyen de çok az maalesef.




Bu mesajda bahsedilenler: @ChelseaNy
G
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Luna200 S5Max'ten de daha üstün bir cihazdır.
Luna200 ile AbirX8 aynı cihaz mı ? Az önce denk geldi de tasarım ve özellikler aynı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
4 yıl
Yarbay

Sağolun varolun, bazı robotlar vardır sesiyle bile ben sağlamım 1-2 yılda kolay kolay bozulmam der uygulamasıyla stabilim seni yarı yolda bırakmam der Robogil öyle birşey, ayrıca Robogilin fiyatına hizmette dahil misal garanti süresince 2 kez robotu gönderin içini pırıl pırıl yaptıracaksınız ömrüne ömür katacaksınız.
Yalnız bütçenizin resmen 2 katı, iyisi olsun diye ekmeğin aslanın ağzından midesine indiği bu dönemde böyle bir hamle doğru mu buna sizin karar vermeniz lazım.
360 S7 yi 5 aya yakındır deneyimliyorum , Robogil Luna 200 UV yi de 1.5 aydır deneyimliyorum ikisi de fiyatına göre çok iyi robotlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tt.us
O
4 yıl
Yarbay

internet olmadan Robot Süpürge ile neler yapılır neler yapılamaz , internet yoksa ne tarz Robot Süpürge seçilmeli bu ve benzeri sorulara dilimiz döndüğünce bilgimiz dahilinde cevap vermeye çalıştık, Anneler gününe az kaldığı için çok fazla bu konu ile ilgili soru gelmeye başlamıştı umarız birilerinin işine yarar...

Bu vesile ile forumu ve konumuzu takip ettiğini bildiğimiz başta Robogil @BravoUno , EkayOnline @Ekayonline , hangi hesapla takip ettiklerini bilmediğim Sherman Teknoloji (360) & Turc Global (Ecovacs) , ve diğer değerli forumu gizliden takip eden Robot Süpürge satışı yapan firmalardan baş tacı Annelere böyle zor bir dönemde Robot Süpürge hediye alınabilmesi açısından çok güzel indirimler beklediğimizi iletiriz, değerlilerimiz için kampanya sınırlarını zorlayalım lütfen. (Dolara rağmen son dönemde çok çok iyi indirimler yapıldı sağolun varolun ama Anneler için daha da iyisini bekliyoruz...)
Hatta ve hatta Üstadımız @Hepsirobot Ali bey'den de www.hepsirobot.com a Annesine ait arızalı Robotlarını gönderenlere de özel indirim sözü bekliyoruz

Videoyu izlemek için tıklayınız
Son olarak Robogil'in instagram çekilişine katılmayı unutmayın Robot çıkarsa direkt Anneye teslim edersiniz ona göre bu iyisi Anneme başka alırım demek yok

internet olmadan robot süpürge çalışır mı
internetsiz robot süpürge çalışır mı
wifisız robot süpürge çalışır mı
wifi olmadan robot süpürge çalışır mı


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @BravoUno , @Ekayonline , @Hepsirobot