Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 18 misafir, 7 mobil kullanıcı
61437
Cevap
2585698
Tıklama
235
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (828. sayfa)
M
3 yıl
Çavuş

size soru sormak yerine 2237 sayfalık forumu okumam gerekiyor anladım :) her şeye rağmen teşekkürler...


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
T
3 yıl
Yüzbaşı

Benim için çok değerli olan görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkür ediyorum, sanırım almama yoluna gideceğim viomileri. Kolaylıklar dilerim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Halı alanlarınız daha çok ve önemli ise iRobot daha uygun gelecektir. Ancak batarya kapasitesi daha azdır ve tek seferde bitiremeyebilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Covannii
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Forumun ilk mesajını ve hepsirobot.com sayfalarındaki kurulum ve işletmeye alma sayfalarını okumanızı öneririm.
Öncelikle robotu en az 4 saat şarj edin.
Uygulamayı telefonunuza kurduktan sonra ana fırça ve yan fırçayı çıkartın, düşük fan devrinde ilk haritalama çevrimi için robotu çalıştırın. İşi bitip de kendi yuvasına kendi başına dönünceye kadar hiç dokunmayın, yerini değiştirmeyin.
35cmden daha geniş ağırlıklı mobilyaların altına tabii ki girecektir.
Halı kısımları kendiniz harita üzerinde işaretlemeniz gerekecektir.

Forumu geriye doğru okumanızı ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmanızı öneririm.

Saygılarımla


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Delikavak289
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,
Neabot Q11 haricindeki piyasadaki tüm moplu otonom boşaltmalı robotlar, ufak tefek kozmetik ve işlev farkları dışında, birbirinin aynısıdır.
Saygılarımla




Bu mesajda bahsedilenler: @HANR
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

2005 yılından bu yana her türlü zeminde onlarca farklı iRobot kullandım, hala evimde R610, S9+ ve i3+ var. Ne parkeyi çizdiğini, ne de laminatı ezdiğini gördüm. Otuzbeş bini aşkın Roomba sattım, bu konuda bir tek şikayet almadım.

Püskül düşmanıdır, o ayrı :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oibizak
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu robotun değil, geometrinin suçudur. Halıya çıkarken fırça ünitesi yerden kesilir doğal olarak, o esnada da tüm robotlar bir miktar tozu orada bırakabilirler.




Bu mesajda bahsedilenler: @Rasko100
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Anlatamıyorum sanırım.
Tavsiye vereceğiniz insanın ihtiyaçlar nedir, evi nasıldır, zemini nicedir, halısı kilimi var mıdır … bunları bilmeden nasıl yardım edeceğim?
Hakikaten işimi gücümü bırakıp sizin yerinize pazar yerlerinin sayfalarına girip araştırma yapmamı mı bekliyordunuz?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ScriptKidie
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Öyle olsun.
Özürlük bir durum yok, estafirullah, yanlış anlaşılma dileyim.
Kriterleri netleştirdiğinizde aklımın yettiğince yardımcı olacağım.
Saygılarımla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 29 Mart 2022; 15:36:36 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ScriptKidie
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

S5Max elektronik kontrollü damlatma yapar. Ayrıca kozmetik küçük farklar var tampon gibi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 30 Mart 2022; 4:44:41 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Rasko100
İ
3 yıl
Onbaşı

Merhabalar, biz teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.




Bu mesajda bahsedilenler: @senatorts
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Harita oluşturmadınız mı?
Forumun ilk mesajını veya Hepsirobot.com sayfalarını öncelikle okumanızı öneririm. Her haritalı robot ilk çalıştırmada hiç dokunulmadan tam bir harita çıkarma şeklinde çalıştırılmalıdır.
İyi günlerde kullanınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @furkan_02
C
3 yıl
Teğmen

Gayet güzel cihaz ben beğendim. Ali bey viomi nin biraz düşük seviye malzeme kalitesine sahip bir marka olduğunu söylemiş, doğru olabilir o beni biraz üzdü işin açıkçası ama bu cihazın özellikleri de tam istediğim ayarda olduğu için almıştım. Temizlik performansını gayet beğendim ve yeterli buldum. Aman aman bir temizlik beklemezseniz sizide memnun eder. UV ışık la mikroplar ölüyormuş diye bu modeli aldık umarım doğrudur :D . Eşim de alerji var en azından yerlerdeki tozlardan kurtulduk. Fiyatlar çok pahalı ama yinede imkanı olan herkese tavsiye ederim.

Yazılımını beğenmedim ama almamak için bir sebep değil ilerde geliştirirlerse tadından yenmez. Çöp kutusu olması da güzel bir avantaj en azından eşim toz boşaltmakla uğraşıp da hapşurma felan derdi olmaz. Uzun ipli halılara takılıyor bide halı hafifde birşey olursa vay haline. Evinizi robota göre dizayn etmelisiniz. Biz halılardaki uzun püskülleri çıkarttık. Salon halımız ağır ve püskülleri kısa onunla problem yaşamadı. Yerde bulduğu herşeyi yemeye çalışıyor ilk çalıştırmada baya hayretler içinde kaldık çok güçlü bir emiş gücü var. Kendi çöp kutusu olmasına ragmen sık sık kendiniz makineyi temizlemeniz gerekiyor fırçalarına sürekli birşeyler dolanıyor. Sizin görmediğiniz bilmediğiniz ne pislikler, ipler, çöpler , saçlar çıkıyorki makinayı biraz da tahrip ediyor gibi ip tarzı şeyler onun için sık sık makineyide temizlemek lazım diye düşünüyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @HANR
C
3 yıl
Teğmen

Evet mi home



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HANR
V
3 yıl
Yüzbaşı

Ali bey tekrar teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
O
3 yıl
Yarbay

Üstadım ağzınıza sağlık yine sayenizde ücretsiz kütüphaneden faydalandık, videonuzun altına yorumumuzu da yaptık hemen, hatta paylaşım için geldim baktım ki siz paylaşmışsınız.

Bu konuyu talep etme sebebimiz youtube kanalımızdan aldığımız soru sayısı sebebiyleydi, insanlar kağıt üstü verileri açıyor ooo bunda 30 sensör var diğerinde 25 var çiz bunun üstünü diyebiliyor, evet videonuzdan gördük birinin önünde resmen sensöre yer verilmemiş diğerinde kaç tane vardı, fazla sensör sayısı iyidir ama şu da atlanmamalıdır her kağıt üstü veriye güvenilmemelidir, bazı firmalar ana kart üzerinde zaten mevcutta olması gereken şeyleri dahi sensörden sayarak sayıyı fazla gösterebiliyor.

Artık sensör sorana link atacak videomuz oldu, tekrar tekrar emeklerinize sağlık. Bizi de kırmayıp zaman ayırdığınız için çok mutlu olduk, videoda ismimizi geçirmeniz de gurur verdi...

Hayırlı işleriniz olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @BravoUno
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dreame W10 2022 RedDot tasarım ödülünü aldı.

< Resime gitmek için tıklayın >



H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dreame D9 da makul bir cihazdır, F9 ise Xiaomi 1C'nin aynısı zaten.



R
3 yıl
Onbaşı

Roborock markasının kalitesi malum. S5max güncelliğini yitirmiş bir cihaz ama buna rağmen hala çok rağbet görüyor ve servis görmesinin çok istisnai olduğu buradaki üstadlar tarafından sıkça dile getiriliyor. S7 daha güncel sert kauçuk fırça ve titreşimli paspası ile öne çıkıyor. 360 s10 ise roborock s7'den daha sessiz, daha hafif, daha alçak (1cm kadar çünkü gömülü lidar var çıkıntı yok ki benim tercihimde en büyük etkendi) emiş gücü daha yüksek (2500 vs 3300 pa ama ben hiçbir zaman üstadların tavsiyesiyle tüm gücü kullanmıyorum), toz haznesi bi tık büyük(470ml vs 500 ml), su haznesi oldukça büyük(300 ml vs 520 ml) s7'nin haritalaması için herkes çok güzel şeyler söylüyor fakat ben 360 s10'da 10'a kadar harita tutabiliyorum. Böylece 3 katlı evin her katı için hem halılı hem de halısız harita saklayabiliyorum.
Toz haznesinin çıkarıp temizlenmesi çok ama çok kolay ve kullanışlı.
S7 için roborock firması Türkiye'de distribütör vermiyor diye biliyorum bu nedenle yetkili servis de yok. Böyle olunca aldığınız yer çok kıymetli oluyor. Forumdaki üstadlar özellikle roborock alırken aldığınız yere dikkat edin mümkünse büyük alışveriş mağazalarından alarak iade ya da servis kolaylığını halledin diyorlar. 360'ın ise distribütörü var SHERMAN firması. Yetkili servisi de kendileri. Muhatap bulabiliyorsunuz ama henüz yetkili servis hizmetini deneyimlemedim. Ayrıca 360'ın bir süredir parçaları Türkiye'ye gelmiyor. 3-4 hafta içinde makinelerle birlikte geleceğini söylüyorlar.
Fiyat olarak da bildiğim kadarıyla s7 9.000 TL civarı satılıyor, eğer stoklara girerse de 360 s10'un aynı fiyatlarda belki bi tık yukarıda olacağını düşünüyorum.
Yukarıda yazdıklarımı kendi evinizin durumuna göre değerlendirmenizde ve tercihinizi buna göre yapmanızda fayda var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renamed -- 1 Nisan 2022; 19:6:3 >


Bu mesajda bahsedilenler: @By_EKReM
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

İyi makine, iyi fiyat




Bu mesajda bahsedilenler: @mehmet0186