C

Onbaşı
01 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
Teknolojik Gen TR
Teknoloji Haberlerini Buradan Takip Edin.https://teknolojik.gen.tr/
Teknoloji Genlerimizde Var.
C
7 yıl
Cisco CCNA Kitabı
CCNA eğitimi verdiğim öğrencilerim, CCNA Görsel Eğitim setimi satın alanlar veya CCNA Eğitimi ve sertifikaları hakkında ücretsiz danışmanlık  alanların uzun zamandan beridir sorduğu bir soruydu " Hocam CCNA sınavına hazırlık için bir Türkçe kitap var mı? İngilizce bolca kaynak olsa da Türkçe ve güncel bir kaynak şimdiye kadar yoktu. Ben de hem zaman darlığından hem de bir kitabın yazara pek bir para kazandıramadığından ( Yayıncıya da kazandırmıyor) şimdiye kadar bir kitap yazmayı düşünmedim. Eğitimlerde elimde derli toplu bir kaynak olsun hem de soranlara bir cevap olsun diye CCNA 200-125 RS (v3) uyumlu Ağ Yöneticiliğinin Temelleri isimli kitabı yazdım. Sağ olsun Abaküs Yayınevi de kitabı bastı. Eğitim videoları ve Paket Tracer uygulamaları ile de desteklediğim kitabın ön sözünü aşağıda bulabilirsiniz. Kitabı satın almak için ise en aşağıdaki linkler sizi bekliyor.
"Eskiden ağ(network) deyince bir kaç bilgisayar, yazıcı ve sunucudan oluşan bir yapı aklımıza gelirdi. Bugün ise IoT(Internet of Things), yani nesnelerin İnternet'i kavramı karşımıza çıkıyor. Nedir IoT? Evimizdeki kombiden kahve makinesine kadar bir çok şeyin ağın bir parçası olduğunu, birbirleri ile haberleştiklerini ve İnternet'e bağlandıklarını görüyoruz. Önceden, evimizde sadece masa üstü bir bilgisayar, çevirmeli bağlantı ile İnternet'e bağlanırken, bugün laptoptan tablete, cep telefonundan diğer mobil cihazlara kadar sadece bir kişinin evinde 10'a yakın İnternet'e bağlanan cihaz olabiliyor. Bunların anlamı nedir? Network büyüyor ve büyüyecek ve bu alanda daha fazla iş imkanı ortaya çıkacak.
Bilişim alanında iş arayanların karşılaştıkları sorunlardan biri de çeşitli markalara ait sertifikalara sahip olma zorunluluğudur. İş arayan kişiler, bu sertifikaları alabilmek için eğitim kaynaklarına ihtiyaç duymaktadır.
İşte bu nedenlerle ağ teknolojileri alanında çalışan ve veya çalışmak isteyenlerin ihtiyacına cevap verecek bir kitap yazmayı düşündüm. Ağ yöneticiliği için temel olabilecek bu kitap aynı zamanda CCNA 200-125 sınavı için bir rehber olma özelliği de taşıyor. "
İÇİNDEKİLER SAYFASINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZhttp://www.cemaltaner.com.tr/wp-content/uploads/2017/06/icindekiler.pdf

NEREDEN SATIN ALABİLİRİM?
KİTAP YURDUhttp://www.kitapyurdu.com/kitap/ag-yoneticiliginin-temelleri/429097.html
C
8 yıl
Bir dönem daha kapanıyor
31 Mayıs tarihinde sone erecek sertifika dönemimiz son defa ücretsiz basılı sertifika verdiğimiz dönem olacak. Bundan sonra sertifika vermeyeceğiz ve tüm soru sistemimizi herkesin kullanımına açacağız.
< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
Bilişim alanında tamamen ücretsiz sertifika imkanı
Bilişim alanında tamamen ücretsiz sertifika imkanı
< Resime gitmek için tıklayın >
C
17 yıl
Pc Magazine Dergisinin Bedava Kandırmacası
Şubat sayısının kapağında herkese bedava ms office 2007 ve adobe in design yazıyor. Alıyorsunuz dergiyi elinize ters çeviriyorsunuz poşetin içindeki cd üzerinde de aynı ifade var. Ama geçiyorusunuz kurmaya ms office 2007 60 günlük adobe in design ise 30 günlük deneme sürümü. BEDAVA ne demektir arkadaşlar. Hiç bir ücret ödemenden süre kısıtlaması olmadan programı kullanmak demektir. Çoluk çocuğun rızkından arttırp verdiğimiz paraya yazıklar olsun. Öyle göbeği açık iki hatunla şoff tv de magazin programı yapmaya benzemez dergi çıkarmak dinçer bey.
C
17 yıl
mp3 player sorunu
Piyasada piranha taklit sony vb isimlerle satılan renkli ekranlı mp3 plyere virus bulaştı ve şimdi bilgisayar aleti tanımıyor ne yapabilirim. teşekkürler
C
17 yıl
74148
bir proje için bu entegre ile 12 bitlik bcd kodlanmış sayıyı 8 bite çevirmemiz gerek ama sorduğumzu yerlerde olamdığı söylendi nerede bulabiliriz.?
C
18 yıl
VB de Datagrid
Datagride checkbox eklemek istiyorum. İşlemi gerçekleştirdim ama datagridde veriler checkbox şeklinde değil de 1 0 şeklinde görünüyor. Yardım için teşekkürler.
C
19 yıl
Devamlı beep sesi
Bilgisayarı açınca devamlı ve hiç kesilmeden beep sesi geliyor. Ve makina boot etmiyor. Bir çok parçasını başka makinada denedim sağlam gibi . Arıza nerde olabilir. Teşekkürler.
C
19 yıl
Motorola Wireless 850 G Router
Adı geçen routeri aldım. ADSL modemden gelen kabloyu wan girişine takıyorum ayarları yapıyorum ama bir türlü interneti wirless olarak veremedim. ayrıca diğer ethernet portuna ağ kablosunu takıp masa üstü pcme takıyorum gene internet yok adsl modemin ip si olan 192.168.1.1 e ping atabiliyorum ama internete çıkamıyorum.Bu routeri kullanan arkadaşlar varsa yardım olabilir mi teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.