Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 14 misafir, 4 mobil kullanıcı
61450
Cevap
2596376
Tıklama
235
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (647. sayfa)
B
4 yıl
Binbaşı

Hocam bir de zaman gectikce öğreniyor daha az zaman harcıyor demişsiniz.
Yani eşyanın yerini öğreniyor ve bir sonraki gidişte oraya hiç hamle yapmıyor ve zaman kaybetmiyor olabilir. Fakat eşyanın yerini degiştirmeyi denedin mi hiç o zaman nasıl davranıyor, orayı pas geçme durumu oluyor mu bu sefer de?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sevgili dostumuz Cağatay beyin @jagatai özenle hazırlamış olduğu detaylı Ozmo 950 videolarını Ecovacs forumunun ilk mesajına ekledim, kendisine çok teşekkür ediyorum.

Kanalına abone olup takip etmenizi öneririm.


Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jagatai
A
4 yıl
Yüzbaşı

Merhabalar, evdeki odalar arasında kapı eşiklerinde 5-6 cm yükseklik farkı var. Oralara rampa yaptırmayı düşünüyorum. Bu tarz bir şey yaptıran ya da kullanan mevcut mu? 360 S7 aldım ama bir ihtimal xiaomi ye dönebilirim. Rampa kullanan arkadaşlardan ricam bilgi vermeleri. Teşekkür ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 25 Şubat 2021; 16:23:51 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Yarbay

Eşyaların yerini öğrenmekten ziyade temizlik algoritmasının uygulanışını farklı hamlelerle deneyip skorunu yenileyip, en iyi skoru bulunca onu baz alıyor demek istedim.

Sabit bir nesne yeri değişerek daha tam test etmedim ama robot çalışırken kızımın büyük hacimli oyuncaklarını görev sırasında değiştiğimde çok hızlı bir şekilde haritada güncelleme yapıyor. Tam tesi olarakta haritada boş bir alana defalarca aniden karşısına çıkarak ''refleksini'' denedim algılayıp karar verme hızı bugüne kadar denediğim robotlardan çok daha hızlı.

Duvar gibi sınır dediğimiz alanlara ilk haritalamadaki gibi tırmanma eğilimi sonraki görevlerde azalıyor ancak, yorumumda bahsettiğim gibi lidarın tarama/görme menzili ve hızı çok iyi anlık değişimleri çok önceden gördüğü için hamle yapmadan önce algoritma planlaması için zaman kazanmış oluyor böylece gereksiz zaman+enerji sarf edeceği hamleleri yapmamış oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bjQ7
N
4 yıl
Yarbay

Maalesef siz de Amazon kurbanı olmuşsunuz; kınıyoruz efenim!




Bu mesajda bahsedilenler: @effida
M
4 yıl
Yarbay



Hocam bayi çalışanıyım ama sektörler birazcık farklı, bizde PA yerine HP' ler, emisyonlar, dört teker bedeni iki teker ruhu taşır gibi konular konuşuluyor :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @needacar
N
4 yıl
Yarbay

Büyük ihtimal tekrar fiyatı 399 € a inecektir; takip edin hocam.




Bu mesajda bahsedilenler: @afazar
M
4 yıl
Yarbay


Bizde üç tekerlekli olarak Tricity 155 / Tricity 300 / Niken var hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ShadowOfSpirit
V
4 yıl
Yüzbaşı

Epey fazla kullanım seçeneği var gibi görünüyor ilk bakışta. Uzman gözüyle değerlendiremem belki ama bana gayet kolay anlaşılır ve yeterli geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16
V
4 yıl
Yüzbaşı

Siparişini verdiğim Lydsto R1 in istasyon hacmi 3 lt. Diğerleri de aynı diye biliyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @aliersan
M
4 yıl
Yüzbaşı

.3lt çok açıklayıcı olmamış olabilir. 3lt en boy yükseklik havada bir kavram. Aradığın modelin özellikler kısmında yazıyordur. Ali hocamızın incelemesinde lydsto r1 in ki çok büyük geldi bana, ama genelde otonom olmayan tiplerle aynı ebatlarda sadece yükseklikleri farklı gibi geldi bana.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aliersan
S
4 yıl
Yüzbaşı

Bu arada kendimce bir düşüncemi ekleyeyim. Çocuklu ailelerin üstü kapakli cihazları tercih etmesi de ayri bir risk bence. Yani marka fark etmeksizin cok kolay açılıp kirilabilecek gibi duruyor. N3 max fiyatindaki S5 max ve 360 s9 modelleri kapaklı mesela.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

360 S9 6 aydır sahibi olarak kullanıyorum malzeme kalitesi bütünlüğü ortanın üstü, yazılım zaten dolu dolu ama arada ufak komut gecikmeleri olmuyorda değil. Satış ve servisi TR de üzerine koyarak artana ama makul seviyede, yarın ne olur hiç bir firma için kimse bilemez. Bama göre eksileri; arada komut gecikmeleri, bazen engel konusunda çok inatnetmesi ve klasik tasarım olduğu için eski tasarım olması.

Robogil Luna-200 UV test ediyorum son 2,3 haftadır; malzeme kalitesi üst düzey, yazılım sade ama şu yok olmamış denilecek bir durum yok, komut algılama çok seri, modüler tasarım olduğu için çok daha dar, hafif ve alçak, Y mop normal düz mop'a göre çok daha başarılı, daha hızlı ve geniş alan tarayıp haritalama, akıllı öğrenme algoritması çok başarılı, çift yan fırça ile dip köşe temizliği yazılımlada destekli olarak daha üstün, satış öncesi ve sonrası hizmetleri hakkında yazmaya kalksam çok uzar sitelerinden bakmanızı öneririm. Eksileri; uzun ve çift yan fırça kilim halılarda çoğu zaman katlanma veya dolanmaya neden olabiliyor (çift ve uzun fırçalar halının altına girip katlıyor), toz haznesi içinde bulunan fan motoru sebebiyle şeklen kavisler mevcut hazneyi detay temizlemek zor ( zorunlu bir durum değil), çok fazla eksik kusur bulamadım:) heh fiyatı biraz pahalı ama firmanın hizmetlerine sunumlarına bakıp hakkaniyetli olmakta gerek.

Ecovacs N3 max' ı dostum @oqi tecrübe etti ve birkaç yorum önce kalitesini, verimliliğini ifade etti.

Roborock özellikle s5 max amiral gemisiyle dayanıklı, stabil bir cihaz olarak anılıyor. TR de resmi bir satış ve servisi yok Ekay iyi bir ithalatçı olarak kendini kanıtlamış.

R1 yine Ekay güvencesinde ve Ali abinin F/P dediği otonom toz boşaltım ünitesine sahip uygun fiyatlı bir cihazmış.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @oqi , @Marmarali
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Duvar ünitesi: 255(g)x218(d)x343(y)mm boyutlarında efendim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aliersan
M
4 yıl
Yarbay

Bir çok markada olduğu gibi cihazların bazı özelliklerini kıta veya ülkeye göre yani o ülkenin genel ev ortamına göre uyarlama tarzı birl durum olabilir mi diyeceğim ama TR de zaten o tarz danışmanlığı siz yapıyorsunuz. Sonradan güncellemeyle vakum modları revize edilmiş olabilir veya Ecovacs TR pazarı için n3 max özelinde TR tüketicisine ve temsilcisine bir jest desem çokta öyle şeylere açık bir marka imajı yok bilemedim. Ama bende Oktayın videolarda gözümle üç adet vakum modu seçeneğini gördüm

YouTuber ve kıyaslama siteleriyle ilgili görüşlerinize harfiyen katılıyorum Robot Kafalar olarak bu sebepten tutulmayan zor ama doğrusunu sunmaya çalışan bir konspet oluşturduk, Oktay 'ın ev koşullarıyla benim ev koşullarım çok farklı ikimizin yaptığı amatörce gerçek ev kullanıcısı testlerimizi kıyaslama şansımız oluyor.

Şöylede bir gerçek var kimse kızmasın biz TÜRK halkı belgesel, araştırma programlarından çok masal, hikaye ve kurguyu çok seviyoruz :) adam s5 max' i 6 ay kullandım 2500pa ve mop görevi sırasında halıya çıktığını anlayınca su damlatma seviyesini en düşüğe alıyormuş dedi
Yani ıslak veya nemli hatta belkide kirli bir mop bezinin halıya çıkmasında hiç Bir sorun yok, efsane bir özellik varmış yaaa bilmiyordunuz değil mi @bjQ7 @ShadowOfSpirit

Uzun dönem 6 Ay evinde kullanmış! Takipçi 2bin, izleyen 40bin beğenen 3bin kişi... ilçelerinden 200 kişi bu video ve içerikteki beyanlara göre alsa bu cihazı geçmiş olsun...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 26 Şubat 2021; 8:13:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bjQ7 , @ShadowOfSpirit , @Hepsirobot
B
4 yıl
Binbaşı

Hocam belki de adamda s7 var da haberi yok
Bu arada s7 videosunda uygulama s5 max e çok benziyor. Robottaki butonlar için çocuk kilidi gelmiş, tam ihtiyacım olan
Bir de kenarlardaki çizgileri buğulu göstermiş ama o neden öyle onu anlamadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16
A
4 yıl
Teğmen

Hocam Hızır gibisin, Varol..




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ecovacs için ilgili foruma da bakabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MrCooL_
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hayır, ben güçlerini test etmedim. Firmanın kendi ofisinde sökme ve kurcalama işini yapmıştım uzun uzun, test cihazlarım doğal olaral yanımda değildi. Ama 3 kademeli fan ayarı olduğunu biliyorum, cihaz da o şekilde idi.




Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16
B
4 yıl
Binbaşı

Hocam belli degil tabi ama Turkiye de 7 8 binden aşağı olmaz gibi sanki. Yurt dışı da 5 6 bin civarları olur tahminim.
Hatta benim mükemmel 5 yıl garantisi olan firma koymuş bile ilana fiyat da 10 bin Tl yazılmış ön sipariş :)
@mali_bu16





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjQ7 -- 26 Şubat 2021; 14:15:56 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16 , @Yaratıcı Bir Nick