Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 16 misafir, 7 mobil kullanıcı
61443
Cevap
2591888
Tıklama
235
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (63. sayfa)
H
5 yıl
Yüzbaşı

sonuç olarak bu memleketi yaşanmaz hale getirdiler diyor nasıl arabalarda orta sınıfı oda kaldıysa tenekelere mahkum ettiler se bundada ucuz ürünleri pahalıya almaya satıcı napsın insanlar napsın bu kadar vergi yükü altında hayırlı cumalar la kapatalım bari



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BravoUno
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Üvey evlat değilsiniz tabii ki ama ben tek kişiyim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gibigibi1985
V
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sülen

Hatice hanım, Benimki de bazen seçtiğim kat haritasını kendisi değiştiriyor, ama yanlış harita üzerinde bulunduğu katın haritasını çıkararaktan işini yapıyor. Benimki s5max. Belki de ben yanlış komutlar veriyorum, diye düşünüyorum bazen. Bugün hiç yapmadığı garip birşey daha yaptı, hem de peş peşe 2 kere. Zone cleaning'i bitirince, tüm odayı baştan temizlemeye koyuldu. Bugün internet çok kötüydü, ben de ona yordum bu durumu. Tekrar yapmayacağını umuyorum. Bunlara rağmen hayatımı o kadar kolaylaştırıyor ki, arada yaptığı bu tür hataları affediyorum.
Mi Robot Vacuum Mop Pro aldım bende netten. Yaklaşık 3 haftadır kullanıyoruz. Kesinlikle işlevi çok fazla. Islak kuru çok memnun eşimde. Her gezdiğinde dehşet toz çıkarıyor evden. Ama harita kısmında yaklaşık 10 gün sıkıntı çektim. En az 6-7 kere yeniden harita yapmak durumunda kaldık. Bazen bulunduğu yeri kaybediyor. Diyelim ki mutfağa yolladım küçük odaya uğramadan mutfağa gitmiyor gibi sorunlar. Bazen kafasına göre yeni harita buluyor gibi gibi şeyler. Tabi yaptığı harita üzerinde kes böl adlandır vs işlemler yapıyordum. En sonunda cihazı kapatıp uygulamayı kaldırdım. Tekrar sıfırdan kurdum. Haritayı yaptıktan sonra hiç bir şekilde ne isim verdim ne odaları ayırdım. Şu an sıkıntısız çalışıyor. Ama ne olursa olsun arada bir cıvıtıyor. Yüzde 100 verim beklemek zati hata diye düşünüyorum. Çünkü bazen orada bir sandalye oluyor. Bazen oğlan odanın kapısın kapatıyor. Haliyle cihaz conta yakıyor.

Son haritalama üzerinde 10 güne yakın bir zaman geçti. Gidiyor geliyor uslu uslu şu an. Bir de çok nadir de olsa şarjı dolu olmasına rağmen tek odayı geçip tekrar istasyona dönüyor. Bakıyorum şarj 80. Hanım devamlı turbo modunda kullanıyor o yüzden mi acaba diye düşünüyorum.

Şöyle bir durum var. Bizim ufaklığa yaradı bu iş. Kesinlikle daha çok vakit ayırmaya başladı eşim. Baştan çok saçma geliyordu ama şimdi verdiğim paraya gerçekten acımıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ecovacs iki yeni robot çıkarttı, özellikle çok büyük ve karmaşık olmayan evler için.
U2 ve U2 Pro.

Fiyatları çok cazip, 249USD ve 329USD sırasıyla.

Haritalaması yok ama buna ihtiyacı olmayan aileler için çok ideal bir seri, çünkü çok büyük bir hazne (800ml) ve Ozmo mop ile geliyor.

Bir aya kadar bu fiyatlar da gevşer, daha da aşağıya iner.



H
5 yıl
Yüzbaşı

Sonunda karar verip i7 aldım. Umarım çok memnun olurum. ☺️



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
A
5 yıl
Binbaşı

İstanbul Bilişimin bir mağdur da bendim. Neyse ki ödemeyi kredi kartı ile yapmıştım. Hemen bankaya harcama itirazı yaptım, ödemenin yapılmasına rağmen ürünün gönderilmemesi sebep gösterdim. Banka incelemeyi tamamladı ve paramı son kuruşuna kadar kartıma iade etti.

Bu süreç 2,5-3 ay sürüyor. Banka firmadan ürünü gönderip göndermediğinin ispatını istiyor, firma yanıtlayamazsa ödemeyi iptal ediyor.

Aynı dönemde tüketici hakem heyetine de başvurmuştum. Heyet daha firmadan yazılı yanıt bekleyedursun kredi kartı çözdü olayı.

Bu sebeple, 3-5 kuruşluk "havale indirimi" laflarına kanmayın, VISA ve MasterCard'ın müşteri güvenlik sistemleri bu tip durumlar için oluşturulmuş. Kredi kartı ile alın. Ürün gelmezse VISA/MC girsin devreye.




Bu mesajda bahsedilenler: @BravoUno
S
5 yıl
Yüzbaşı

Merhaba,
Yaklaşık 20 gündür robot kullanan bir ev kadını olarak kendi adıma naçizane fikrim; artık kablolu süpürge devri bitti, robot ve iyi bir şarjlı süpürge (koltuk minderleri vs için) kombinasyonu devri başladı. Kablolu süpürgeyi yardımcıya dahi kullandırtmam, vakit ve emek kaybı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkrb -- 12 Eylül 2020; 11:32:19 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dangerous
F
5 yıl
Yüzbaşı

hepsiburada dan Anker Eufy RoboVac L70 Hybrid Akıllı Robot Süpürge aldım satıcı da :hepsiburada neredeyse 700 sayfa konuda marka ve model hakkında baya olumsuz yorumda var memnun kalanda var arada derede kaldım,neyse dedim en kötü ihtimalle satıcıda hepsiburada uzun vadede muhattap buluruz karşımızda ama yok arkadaş 7 eylül 2020 de ürün geldi 8 eylülde arızalandı 9 eylülde iadeye verdim daha hepsijet in depolarında sürünüyor ürün ,15 gün cayma hakkı filanda bu tarz hijyen ürünlerde işlemiyormuş sanırım yandı gülüm keten helva anlayacağınız.

özelikle konu sahibi ve diğer bir kaç arkadaşın tavsiyelerine kulak verin diye markaları ve platformları yazdım ,binlerce liralık alışverişim vardır ama risk oluşmasın diye pahalı elektroniği fiziksel olarak satın alırım ,üçe beşe bakmam ve bu sebeple hiç sıkıntı yaşamadım yaşasam da çözdüm diyebilirim.Bu sefer bu sabıkalı marka ve satış platformu inanılmaz hayal kırıklığı yarattı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceOfMature -- 12 Eylül 2020; 13:43:57 >
Bu mesaja 6 cevap geldi.
S
5 yıl
Yüzbaşı

Hocam şiir gibi izah etmişsiniz, yeter ki idrak edebilelim.
İrşad buyuruyorsunuz, bu bizler için paha biçilemez bir şans.
Şu husus bir kez daha anlaşılıyor ki; Robogil, Ekay gibi elini taşın altına koymuş müesseseleri desteklemek herşeyden önce kendi rahatımız ve kârlılığımız için şart.
Bu firmaların bizler için şans olduğunu, yaşatamazsak zarar edecek olanın biz olduğumuzu ah bir idrak edebilsek!
Satış sonrası hizmet alabilmenin bir maliyeti olduğunu ve ciddî yatırım gerektirdiğini kabullenebilsek.
Şahsi düşüncem; misâl 4 bin TL'yi veren 5 bini de verir, bin TL kâr edeceğiz diye sonrasında 1.500TL zarar etmemek adına.
Hürmetler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
A
5 yıl
Onbaşı

Şu an robogil luna 200 robotum evi süpürüyor. Bir aydır severek kullanıyorum. Hiç mop yaptirmadim ama süpürme performansı benim için gayet basarili . hergun bir tur evi süpürüyor. firma ise parasını verip urettirmis ve satışını yapıyor. Cihazın arkasında duruyor . Servis garantisi vermesi benim için tercih etmemde en önemli faktorlerdendi. Bir hafta denemezi tavsiye ederim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

B
5 yıl
Yüzbaşı

Naiflik karşılık bulursa daha güzel olur..

Kusura bakmayın, yorumum size özel değil, sizin gibi konuyu tam incelemeden itham edenlere yönelik genel. Ancak siz vesile olmuş bulundunuz...

Ayrıca, forumu bir reklam veya satış yeri olarak görmüyor olabildiğince etik davranmaya çalışıyoruz.

Yeri gelmişken ekşisözlükten alıntı yaptığınız yorumla ilgili de biraz bilgi vereyim, niye hassasiyet gösterdiğimiz belki daha iyi anlaşılır.

Bizim o zamanlar 760₺'ye sattığımız Simplex-100 modelinin bir benzeri ünlü bir sanal pazarda "Yurtdışından" denilerek 290₺ gibi bir fiyata satışa açıldığını tespit edince "insanların kandırıldığı ve haksız rekabet oluştuğu" gerekçesiyle ilgili sanal pazara itiraz ettik.

İtiraz gerekçemizin dayanağı ise şuydu: 50$ altında gümrüğe deklere edilen robot süpürgeler 50$ üzerinden gümrüklenir.

Yani bu robot süpürge gümrüğe 0$ olarak bile deklere edilse, vergisi 300₺ eder!

Dolayısıyle vergisi bile 300₺ olan bir robot süpürgenin %18 kdv, %13 pazaryeri komisyonu falan eklenince (sıfır karla bile olsa! ) 290₺ gibi bir fiyattan satılıyor olması imkansız..

Biz bu itirazı yapınca ertesi gün ekşisözlükte Robogil başlığı açılarak alıntıladığınız ilk bu yorum yapıldı. Hala da duruyor, biz müdahale etmedik, zamanla müşterilerimizin gerekli cevabı vereceğini umuyoruz.

Piyasa her türlü rezillikle dolu sizin anlayacağınız...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravoUno -- 13 Eylül 2020; 17:40:47 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tutunkolonyası
B
5 yıl
Yüzbaşı

Bu yalan yanlış bilgi verme konusuyla ile ilgili de biraz bilgi vereyim.

İlgili videonun başında lidarlı yani lazer navigasyonlu süpürgelerin çok iyi bir haritalama ve konumlama yaptığını zaten belirtmiştik. Sanırım gözünüzden kaçmış..!

Videoda üstünde durduğumuz konu şuydu: lazer navigasyonlu robotlar iyi bir konumlama ve harita yapsalar da enerjilerinin önemli bir kısmını lidar için harcarlar. Ekstra gövde yüksekliği ve lidar arıza ihtimali ayrı bir konu..

Eğer harita ve konumlandırma özelliği yerine, daha uygun bir fiyata, iyi bir temizlik performansı veren bir robot istiyorsanız cayro (eslam) navigasyonlu robotların tercih edilebileceğiydi!

Sanıyorum konuyu iyi anlatamamışız. Zaten videoyu yeni ürünlerin lansmanı ile yayından kaldırdık.

Ancak, bugün de aynı görüşü savunuyoruz. Eğer ihtiyacınız yoksa, beklentinizi biraz düşürüp yüksek miktarda ücret ödemek yerine uygun fiyatlı basit bir cayro navigasyonlu robot da işinizi oldukça iyi görecektir.

Bu nedenle cayro navigasyonlu ürünler hala çok satıyor..



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tutunkolonyası
B
5 yıl
Yüzbaşı

Siz öyle anlamışsanız, demek ki konuyu iyi anlatamamışız.. Videonun kaldırılması yerinde olmuş.

Sanıyorum ne anlatmak istediğimiz şimdi netleşti.

İyi forumlar dilerim...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravoUno -- 13 Eylül 2020; 17:37:58 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

H
5 yıl
Yüzbaşı

Amazon.com dan irobot e5 aldım. Bir hafta kullandım beğenmedim ve iade ettim. Valla helal olsun Amazon’a, hayatımda ilk defa böyle bir hizmet aldım. Elektronik aletleri fişe takınca bitmiştir o iş. Asla almazlar genelde.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @szkrb
G
5 yıl
Yarbay

Yorumlardan anladığım 200-300 fazla verip ekay, mistore(evofone) gibi satıcılardan almak.Bu arada dün Ankamall mistore'a gittim ve n11 deki mistore'un kendileri olup olmadığını sordum.Vergi, mersis no vs'ye bakarak onaylattım.Ne olur ne olmaz diye şöyle bir uyarıda bulundular; ürün kapınıza geldiğinde kutudaki seri noyu evofoneu arayarak teyit ettirirsek daha sağlıklı olurmuş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
5 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >
Çin'den Ecovacs Deebot T8 AIVI alarak robot ailesine katıldım. Üç haftada teslim edildi robot süpürge.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 4 cevap geldi.
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bunu ben yılbaşında yazmıştım, CES fuarında Roborock CEO'su Simon Wan ile görüştükten hemen sonra hem de.

Maalesef yazılımı da ayıracaklar, sanırım yeni yılda Roborock artık MiHome yazılımını desteklemeyecek.

Tabii burada Türkiye'deki müşterilerin şunu da görmesi lazım: MiStore, Evofon ve Genpa vs gibi telefon ithalatçıları bir süre sonra sattıkları Roborock ürünlerini de destekleyemeyecekler - gerçi zaten çok bi faydaları yoktu ama.

Güvenebileceğimiz bir iki distribütörün şimdi daha iyi ve dikkatli hizmet vermesi gerekiyor tüm piyasaya yetişmek için. Aklı ve gücü olana büyük fırsat aslında.

Roborock sahipleri merak etmesin arızalar için. Hepsirobot olarak parça stoğumuz da var, bilgimiz de.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @luckystar
M
5 yıl
Teğmen

Bu Dock ı bulamama sorununa ben de cevap vermek istiyorum. Sizden örnekle gidelim bildiğim kadarıyla siz banyolar için birden fazla harita çıkarttınız cihazı elle alıp banyoda bir noktaya koydunuz. Uygulamadan banyo haritasını seçtiniz ve temizliği yaptırdığız robot temizlik bitince elle koyduğunuz bölgeye gelecek temizliğin bittiğini söyleyecek ve beklemeye geçecektir. Şimdi burası önemli; siz cihazı banyodan aldıktan sonra Dock ın olduğu harita bölgesine koymalısınız. Uygulamada banyo haritası mevcutken Dock a basarsanız arayarak Dock ı bulmaya çalışır ve evin her tarafını gezmeye başlar fakat uygulamayı da Dock ın olduğu haritayı seçip Dock a basarsanız eliyle koymuş gibi Dock ı bulur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @szkrb
M
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Ama ama ama ...

R6XX ile 90 m2 üstü doğru dürüst temizlik imkansız...
Halıyı tanımadıktan sonra Braava anlamsız...
O metrekareye Ozmo ya da çoklu haritadan başkası mantıksız.

Saygılarımla
Saygı bizden üstadım, zaten aslında kafa sıyırmasi geçirince nasıl yanlış kararlar verilebiliniyor ona temas etmekti amacım ;))🙏🙏
İyiki varsınız, yoksa inanin bir sürü insanın parası boşu boşuna havaya ucmustu şuan,zannimca sadaka dagitiyormuscasina sevaba giriyorsunuz, sanirim, galiba :))



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
5 yıl
Teğmen

İşte bu yüzden pişman olmuş anladığım kadarıyla.o kadar memnun kalmış ki şimdi bir tane daha alması gerekince ona eşdeğer bir ürün bulamamış



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Dr.Aequitas