Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 kayıtlı üye, 15 misafir, 4 mobil kullanıcı
61430
Cevap
2584924
Tıklama
235
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (556. sayfa)
I
5 yıl
Yüzbaşı

Marcs şu anda 700 dolar'a veriyor. 35 dolarda indirim kuponu tanımlıyor mesaj atınca linkini veriyor. Ama Türkiye'ye girişte 35 dolarlık gümrük masrafı çıkıyormuş zaten onun için tanımlıyor kuponu.



H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Doğrudur, bir dahaki sefere. Proje için sık sık gidiyordum ama şimdi kapattılar sınırı, bakalım ne olacak.




Bu mesajda bahsedilenler: @ChelseaNy
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sadece Ecovacs Ozmo serilerinde halı tanıma var efendim.




Bu mesajda bahsedilenler: @korth
O
5 yıl
Yarbay

Hocam şans işi bu tarz sorular, alırsın 2 yıl zaten hiç sorun çıkartmaz iyi ki ucuza almışım param cebimde kalsın dersin, yada alırsın 1. ayda robot arızalanır ithalatçıya ulaşamazsın bile canını sıkar gibi gibi.
İşi şansa bırakmam diyorsanız bu fiyatlara S5 Max çok zor.
Genpa garantili (Genpa deneyimim hiç olmadı ama yılların firması) miuimarket te satış var, ekay forumda çok tavsiye ediliyor üstadımız Ali abimiz de öneriyor, Resmi Mi market satıcıları var satış sitelerinde onlarda Evofone garantili satıyor ama evofone garantisi yok gibi birşey deniliyor, birde benim deneyimlediğim TeknoMosh var (Robot süpürgede denemedim ama mi box deneyimlerim oldu gayet ilgililerdi fakat şikayet var a bakınca rezillik görünüyor) kısaca ben yerinizde olsam illa S5 Max alacaksam Ekay dan alırdım o kadar veremem dersemde Genpa garantili 4500 e Miuimarketten alırdım yada ben canımı sıkmam uzunda olsa thh ile sorunu çözer paramı alırım der 4000 civarına kağıt üzerinde garantili bir yerden alır geçerdim. Satıcısı amazon olan S5 Maxların dahi stokta olmadığı gönderilmediğini gördü bu gözler insan kime neye güveneceğini şaşırıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Avcib53
H
5 yıl
Yüzbaşı

Dönüş için çok teşekkürler bakacağın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
T
5 yıl
Yüzbaşı

İyi pazarlar.
S5 max dün ilk çalıştırma tüm ev haritalaması sırasında banyoda sıkışma mesajı verdi. Gittim baktım duruyor ama takıldığı bir şey yok. Dock a git talimatı verdim ama dock bulunamıyor mesajı verdi. Sanırım banyoda wi fi az çektiği için.
Bir kaç denemede aynı hatayı verince. Elimle alıp banyo dan çıkartıp koridora koydum. Tekrardan dock a git talimatı verdim.
Gitti ama o ana kadar taradığı salon, koridor, iki oda ve banyo haritası silinmiş. Çok canım sıkıldı.
Sonra gece salonun kapısını kapatıp clean dedim haritalasın diye onu yapmış.
Şimdi evin diğer odalarını nasıl taratıp mevcut haritaya ekleyebilirim?
Teşekkürler



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Diğer odalar derken?
Haritalandırma yapınca devam edecektir zaten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tuning07
S
5 yıl
Yüzbaşı

Kapısı açık olan her odaya girer ve haritaya ilâve eder.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tuning07
A
5 yıl
Binbaşı

Hocam ilginize çok teşekkür ederim.
Viomi eledim gibi seçeneklerim arasından (Hepsirobot üstada da ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum)
s5 max ile s6 pure arasındayım, yaklaşık 400 TL fiyat farkı var. Daha yeni teknoloji ve doğrudan amazon tarafından satılması ilgimi çekiyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @astro79
H
5 yıl
Yüzbaşı

Deniyeceğim teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Güle güle kullanın.
Ben sadece cihazı önerdim, aldığınız satıcı ve fiyatın ucuzluğu konusunda soru işaretlerim var her zaman için.
Saygılarımla


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Amastrine
C
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_love

Ne yazmışsınz maşallah.
Belki konuyla direkt bağlantılı değil ama yukarıda birkaç mesajda bu durumla ilgili yorum görünce konunun önemini vurgulamak istedim. Ama biraz uzun olmuş hakikaten. Kusuruma bakmayın arkadaşlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
5 yıl
Yarbay

S5 max zaten burada 4000₺ ye satıldı. i7 4000₺ ise fiyat çok iyiymiş. Ben sadece vacuum yapan S4 max in fiyatını merak ettim; o da sadece vacuum yapar. S5 max i kaynanama aldım daha yeni. 3 kez temizlik yaptı. 95 metrekare daireyi bitirince %70 şarjı kalıyormuş geriye. Ev de halı yok tabiki; olsa idi %50 ile bitirirdi diyorum. Çok akıllı ve efektif süpürüyor izlemiştim. Kafa karışıklığı hiç olmadı kendinden çok emin makine.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @LawlietRyuzaki
D
5 yıl
Yüzbaşı

Herkese tekrar merhaba. T8'de yaşadığım ufak bir sorunu yazmak istedim.

Önce haritayı ekliyorum, onun üzerinden anlatacağım.

< Resime gitmek için tıklayın >
Robot konsolun altında duruyor normalde. Süpürme için herhangi bir sorun olmuyor, çıkıp tüm evi süpürüp sorunsuzca dönüyor yuvasına geri.

Ama mop taktığıma haliyle halının üstüne çıkamadığı için, alt tarafta woofer çıkışı kapattığı için üst taraftaki saksıyı bu nedenle kaldırdım buradan çıksın diye, robot planladığım gibi üstten çıktı, halının kenarından doğru sile sile önce sağ üstteki berjerin altında ve hemen yanındaki büyük koltuğun altında geçip en alttaki yemek masasının altını ve oradan evin diğer kısımlarını güzelce sildi.

Bu arada titreşimli mop ünitesinin cidden çok iyi çalıştığını belirtmeliyim, silme performasına bayıldım.

Sorun şu ki, işi bitirdikten sonra tekrar yuvaya dönemedi. Ben açıkçası geldiği yolu takip ederek şarj ünitesini bulur diye düşünmüştüm ama o her defasında en kısa yol olan wooferın kendarından halının üstünden doğru geçip şarj ünitesine gitmeye çalıştı, ama tabi mop takılı olduğu için gidemedi, sürekli orada bunu deneyip durdu. Ben de en sonunda robotu durdurdum, mop ünitesini söküp tekrar eve dön komutu verdim ve bu şekilde şarj istasyonuna dönebildi.

Bu durumu ecovacsa da ileteceğim, belki buna yazılımsal bir güncelleme yapabilirler.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
A
5 yıl
Binbaşı

Aynen hocam. Siz hatırlattınız hattı zatında bu fiyatlara güven duymadığınızı.

Şunu düşünüyorum; amazon’da, tavsiye edilen satıcıda yaklaşık 1.200 TRY daha pahalı, neredeyse %30. Böyle bir fark olmamalı bence. %30 fark için risk alınabilir gibi geldi.

İlk etapta bir şey çıkarsa zaten iade edeceğim, en köyü hakem heyetine kadar gidebiliyor durum. Uğraştırıcı ama sonunda halloluyor.

Alıp kullanan sıkıntı yaşamamış yüzlerce insan var, tıpkı sıkıntı yaşamışlar gibi. Denemeye değer buluyorum ben bu riski

Konuyu dağıttığım için kusuruma bakmayın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
M
5 yıl
Yarbay

Elinize sağlık

Bence silsile şöyle olmalı;

Önce

E-ticaret platformu ilk muhatap (malı/hizmeti sattıran olarak)

Sonra pazarda satan satıcı

Sonra satan satıcı ve servis ayrı firmaysa en son servis (bana göre malı üreten o değil sonuçta, sorun tespiti yapmakla sorumlu)

Hee tabii ki sizinde bahsettiğiniz gibi kanundaki açıklardan yararlanıp biz tüketicileri pin-pon topu gibi ordan oraya yönlendirip bizi bezdirmede başarılı oluyorlar.

Bu sebepten işi baştan sağlama almak ne mantıklısı ve garanti olanı




Bu mesajda bahsedilenler: @cimifuloydhezılbenk
S
5 yıl
Yarbay

Ah Ecovacs vah Ecovacs..malzeme kalitesi iyi de boyle sacma yazilim sorunlarindam dolayi uzak duruyorum bu cihaza


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Dr.Aequitas
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yazılım sorununun sadece %3 civarında bir müşteri kitlesinde olduğunu ve bunların önemli bir kısmının da ev içi Wifi sorunlarından kaynaklandığını ekleyeyim de... O950 4 milyon adetten fazla satmış Ekim ayı sonu itibarı ile.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ShadowOfSpirit
B
5 yıl
Binbaşı

Balkonu mevcut haritaya eklerseniz daha sorunsuz çalışır. Bunun için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

(Pin go ile balkonun eşiğine kadar getiriyorum robotu, sonra elimle eşiğin diğer tarafına balkona koyuyorum. Sonra roomdan balkonu seçiyorum, tabi öncesinde balkon ile birleşik odayı ayırdım iki oda şeklinde. Balkonu temizle diyince nerede olduğunu anlamaya çalışıyor, ilk seferlerde bulamayabilir nerede olduğunu çünkü haritada yarım oluyor ya balkon o yüzden. Balkonda olduğunu anlayınca süpürmeye başlıyor zaten, ben şu anda sorunsuz kullanıyorum artık öğrendi.
Bu konuda farkettiğim şeyi de söyleyeyim daha kolay nerede olduğunu anlaması açısından. Balkonu süpürme için uygun hale getir yani varsa eşya onları düzenle sonra balkonu süpürtmeden önce balkon ile birleşik olan odayı süpürt, balkonun gördüğü kısımları eşik kenarından yarım yamalak harita yapıyor zaten hemen sonrasında yukarda yazdığım işlemi uygularsan balkonu daha rahat tanır ve süpürmeye başlar.)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @reptile86
B
5 yıl
Binbaşı

S5 max kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim, bana çok sağlam ve kaliteli olduğu, yazılım açısından şu an için sorunsuz olduğu izlenimini verdi. 360 s9 yeni bir robot ama o da f/p açısından iyi bir noktada duruyor bence, fakat hali hazırda herhangi bir yerden satın alamıyorsunuz, bu ay sonuna satışa çıkacak galiba ve fiyat olarak diğer iki robottan da daha ucuz olacaktır. S9 uygulama ve yazılım açısından s5 max ile benzer duruyor fakat sağlamlık dayanıklılık konusu daha önümüzdeki süreçte belli olacak gibi. Tercih sizin.




Bu mesajda bahsedilenler: @coucc