Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 13 misafir, 3 mobil kullanıcı
61429
Cevap
2584008
Tıklama
235
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (519. sayfa)
E
5 yıl
Yarbay

Üstad bu ecovaks ile temasınız varsa yazılımı güncelleseler.Alan arkadaşlarda çok şikayet görüyorum gerçi bana henüz ulaşmadı ama benim Xiaomi vacuum1 mesela hiç sıkıntı çıkarmamıştı navigasyon konusunda.Teşekkürler selamlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
G
5 yıl
Yüzbaşı

Hocam mop için kullanılan bir aparat mopla docka döndüğünde hemen mopu ayırmayacak olmanız durumunda yeri nemlendirmemesi için basit bir çözüm. Bende takmadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mcmerc
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Vacuum 1 ile yeni seri robotları karşılaştırmak çok anlamlı olmaz. Xiaomi Mijia serilerinde de benzer, hatta cihazı tamamen kilitleyecek kadar ileri sorunlar olmuştu. Tabii ki özellik eklendikçe maalesef sorunlar da artabiliyor.
Bana ulaşan ve takip ettiğim sorunların tamamı minimal önemde, cihazın çalışmasını engellemeyen türden ama eminim Ecovacs sorunların farkındadır ve çözüm üretiyordur.
Bağlanma sorunlarının güneş lekeleri kaynaklı uluslararası bir sorun olduğunu öğrendik, tüm markalardan bu konuda şikayet geliyor haklı olarak.
Saygılarımla



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tnrskr
R
5 yıl
Yüzbaşı

Cevabınız için teşekkür ederim. Hani acaba sürekli cihazın şarjda kalmasının bataryaya olumsuz bir etkisi olur mu diye düşünmüştüm.
Cihazın kendisi 2080 lira + 144 lira nakliye + 59 lira vergiler olacak şekilde 2280 lira civarı bir ücret ödedim. Ramazan Bayramı dolayısıyla olan gecikmeyle birlikte 17 günde Almanya'dan kapıma geldi.




Bu mesajda bahsedilenler: @berkay956
R
5 yıl
Yüzbaşı

Açıklayıcı cevabınız için teşekkürler. Ben de öyle düşünmüştüm ama acaba bataryaya negatif bir etkisi olur mu diye tereddüt ettim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @symbiat
S
5 yıl
Yüzbaşı

Selamlar, oncelikle nezaketiniz icin cok tesekkur ederim :) artik hayatimizin eksilen bir degeri maalesef. Robotlarin daha dogrusu lityum pillerin omurleri siz onlari kullanmasaniz bile uretildikleri gunden itibaren zamanla azalir. Yapacaginiz her cevrim islemide {bosalt doldur} kimyasal olarak pilin yapisina zarar verir. Ama robotunuzun pilini her gun bir kez bosalt=doldur yapsaniz dahi 2 yil kadar performansinda hissedilir bir kisalma olmadan kullanabilirsiniz... tipki telefonlarimiz gibi.

Ben evimde asiri temizlik gerektirecek birsey olmadigindan haftada 3 gun en dusuk vakum gucunde robotu kullaniyorum, boyle olunca evin tamamini supurmesi bataryanin yarisini bosaltiyor, boyle olunca pilde dogal olarak daha az yipraniyor. Ama sonucta bu bir batarya ve omru var, omrunu tamamlayinca degistirmek gerekecek. Irobot fibi firmalar son kullanicinin degistirebilecegi sekilde pil satiyorlar ve internetde pilin nasil degistirilecegini kullanicilara videolar ile anlatiyorlar. Diger ureticilerinde pilleri en kotu ihtimal aliexpress gibi ortamlarda bulunur diye tahmin ediyorum :) Belki @Hepsirobot size o konuda daha detayli bilgi iletebilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot , @Raphaël
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Aslında çok eklenecek bir şey yok, siz gayet güzel ve detaylı bir şekilde anlattınız.
Bataryanın verimini uzun süre koruyabilmesi için robotların şarj devreleri ve yazılımları optimize edilmiştir yani siz - çok uzun süre kullanmayacağınız durumlar haricinde - şarj istasyonunda tuttuğunuzda en iyi şekilde hücrelerini dengeleyecektir.

Kişisel olarak batarya getirtemiyorsunuz, maalesef yasak. ÇevKo ve Akuder üyelikleri ve teminat mektubu ile sorumlu bir ithalatçı şirket olunması gerekiyor yasal oarak. 2009 yılından bu yana düzenli olarak batarya ithal ediyorum, şimdi Xiaomi grubuna da başlamak üzereyim. Bir süre sonra Ecovacs grubuna da başlayacağım mutlaka.

Saygılarımla




Bu mesajda bahsedilenler: @symbiat
K
5 yıl
Yarbay

Ufak bir araştırma sonucu xioami S1 benim için ideal gibi duruyor. Kullanan var mı acaba ?
Nereden en iyi fiyata temin edebilirim bu cihaz ı

Ayrıca bu model e denk olarak ozmo dan hangisi geliyor acaba ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 29 Mayıs 2020; 12:3:32 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
5 yıl
Yarbay

Selam, bu ürün/marka hakkında bilginiz var mı?

https://tr.gearbest.com/vacuum-cleaners/pp_3008262806369611.html?wid=2000001



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
D
5 yıl
Onbaşı

Sizin yazınizdan sonra 360 s7 yi incelemeye başladım birçok özelliği var ve pili cekimi başarılı, bir robot süpürge arayisindayim artan fiyatlar üzüyor. Evin tamami 150 metrekare esyasiz daha azdir bilirsiniz haritalamasi bolgr seçimi falan olsun istiyordum ne kadar zamandır kullaniyorsunuz cihazi nerden temin ettiniz acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @symbiat
D
5 yıl
Onbaşı

Salgin döneminde hersey katlandi ne yazıkki acaba ürünü hangi siteden kaça almıştınız, şöyle bir link var trde ithal ürün gearbest dışında satis yeri goremedim oraya da guvenemiyorum.
https://www.gittigidiyor.com/diger-her-sey/360-s7-lazer-navigasyon-robot-supurge-lds-rota-planlama-2000pa-emme_pdp_544621919?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=411839708076&utm_term=93873376310&ga_prodid=544621919&ga_merchantid=175764941&sc_gcsp=gg&gclid=EAIaIQobChMIgeLm0vDY6QIV1cqyCh0KUQ6-EAkYASABEgIR__D_BwE



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @symbiat
N
5 yıl
Yarbay

Mesaj geldi az önce, "Gönderi Kurye ile Dağıtıma Çıktı" şeklindesms geldi uygulamada da aynı duruma geçmiş.

< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @Dr.Flareon
N
5 yıl
Yarbay

Bildiğiniz Robogil markalı ürünlerile aynı görseli var.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot , @GearBest.com @robogil
S
5 yıl
Yüzbaşı

Selamlar, cihazi gearbest'den aldim. 1.5ay oldu.< Resime gitmek için tıklayın >

kullanim detaylari ekran goruntusunde bulabilirsiniz. Ben alirken fiyati 2100 lira + kargo + vergi ile 3400'e gelmisti. O paraya yerli sitelerde xiaomi robot vardi haritalama yapan ama, tek farki garanti olacakti ki, onunda aslinda sadece adi varmis, isin servise dusunce ortada kaldigimizi farkedince ayni paraya daha ust model bir cihaz alayim istedim.

Ilk robotum olacagi icinde roborock almak istemedim, evim tek katli ve cok buyuk olmadigi icin gereksiz para harcamak gibi gelmisti bana, sonradan cihaz gelipde neler yapabildigini gorunce, cokda gereksiz olmadigini anladim bu aletlerin :)

Pisman degilim, o gunun sartlarinda o fiyata rakibi yoktu. Ama paraya odaklanmazsam roborock s5 max daha buyuk bataryasi ile daha iyi bir tercih olabilir. Ama youtube test videolarini seyrettigim kadari ile s7 nin hareket kabiliyeti, sarj istasyonunu bulup hemen yuvasina donebilme engellerden gecebilme gibi yetenekleri daha iyi gibi gorunuyor. Tabi bu dediklerim yazilim guncellemesi ile degisebilen unsurlar oldugundan zamana bagli olarak degisebilir.

Ozetle cok memnunum cihazdan, ozellikle forumda insanlarin sikayetlerini dinledikce ne kadar dogru tercih yapmis oluduguma baya ikna oldum. Yedek parcalarinida aliexpressden ucuza getirttim ozetle kafam rahat, @Hepsirobot'da sagolsun cihaza gerekirse destek verebilirim ve teknik olarak iyi bir cihaz diyor daha ne olsun :)

Siz sorunca kontol ettim satisi kalkmis gb'den yani en azindan Turkiye'ye gondermiyorlar, bu durum tum robotlar icin ayni herhalde. Ek olarak hepsinin fiyati artmis. Amazon.de en mantikli secim gibi, yada yurtici modellere yonelebilirsiniz ama garanti onemliyse robogil'in urunleri daha mantikli olur en azindan verdiginiz paranin nereye gittigi belli olur, urununuze birsey olsa karsinizda muhattap olur. Ben xiaomi roborock gibi urunleri yurt icinden satin almazdim, eger cok iyi bir kampanya yakalamadiysam.




Bu mesajda bahsedilenler: @Droutkerrr
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu modele denk gelen OZmo olmaz çünkü Ozmo zaten bir mop sistminin ismidir, sözünü ettiğiniz Mijia 1S modelinde de mop yok zaten.
Sanırım en iyi satıcı şimdilik Gearbest.
Saygılarımla


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KenanK89
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Xinhua üretimidir. Bende var, çok da memnunum. Hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar, aylardır kullanıyorum hem test, hem de amaçlı. WeBack kullanıyor app olarak. Hem çekiş gücü hem de temizleme performansı Xiaomi serilerini aratmıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GearBest.com
S
5 yıl
Yüzbaşı

Magazayi kontrol ettim, adamlar Cin de bir depo :) helal olsun valla adamlara, gel Turkiye sitesinde dukkan ac, dunyanin obur ucundaki adama mal satmaya calis :D eskiden biz bu adamlari bulurduk global yerlerde, simdi onlar bize geliyor. Bu arada fiyat normal, yani o paraya kargo gumruk hersey dahilse iyi fiyat vermisler. Bende 200 lira eksigine almistim. Birde muhattap gg oldugundan paraniz yanmaz, eger kargo size ulasmazsa. Ama tabi ne kadar guvenilir bilemiyorum. Gearbest temsilcisi arkadas belki robotlarin guncel fiyatlari ve ne zaman tr'e kargo baslayacagini biliyorsa cevap verebilir size >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GearBest.com , @Droutkerrr
G
5 yıl
Yarbay

Vasat bir şeyse paylaşmayacaktım. Sağ olun bilgilendime için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
D
5 yıl
Onbaşı

Evet artık onlar bize ulaşıyor dediginiz gibi 😅 cok teşekkür ederim hic aklimda yokken yeni bir modelde fikir açtınız aklımda gule gule kullanın ben de bu ürüne yogunlasmaya karar verdim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @symbiat
S
5 yıl
Teğmen

Amazon.de’de Ozmo 950’ye zam mı gelmiş? Şu an vergisiz 449 EUR gözüküyor. Önceden 419 muydu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 4 cevap geldi.