Merhabalar. Anlayamadığım bir nokta var. S5 max aynı anda hem süpürme hem silme yapamıyor mu? Sonuçta anladığım kadarıyla su tankı arkasına takılıyor. Süpürürken silmemesinin bir nedeni var mı?
Bu videoyu daha önce izlemiştim ancak çok saçma bulduğumu ifade etmeliyim, şöyle ki videoyu çeken şahıs her ikisi de aynı marka dahi olsa farklı kategorilerde olan iki robotun nesne tanıma kabiliyetlerini mukayese ederken neyi amaçlamış anlayabilmiş değilim. Biri yapay zekaya sahip kameralı bir cihaz diğeri nesne tanıma konusunda Eufy 11s ile aslında hiç bir farkı olmayan bir cihaz. Ayrıca kocaman tartıyı görmemesi de affedilir değil ama üstüne çıkabilecek kabiliyeti olması da takdire şayan.
Tamam onu da düşündüm elbette ama , sonucun zaten böyle çıkacağı belli değil mi? Yani auto pilot bir araba ile insanlı bir arabayı karşılaştırıp bakın auto pilot araç daha zeki deyince ağzımız açık kalmıyor yani, sonuç ortada Titanic her filmde batıyor .
Hocam ben de robot temizlik yapmadan evi toplayan insanlardanim fakat evinizde kopek beslediginizi dusunun? Siz farkında olmadan hayvan kakasını yapmissa (genelde yapmazlar da yaptığını farz edin) robot alti fircasi tekerleri komple kaka olmus sekilde sizi karsilasa ne dusunursunuz?
Sadece kaka tanıması bile muthis birşey. Hadi digerleri takilinca altindan alirsiniz biter.
Fiyatlar birden 3 bin liralardan koptu 6 bin liralara yanaştı. Sizce üretim normale girip ürünler tekrar stoklara girince eski fiyatlara döner mi acaba yoksa zatwn satıyorum bu fiyatlardan niye aşağı çekeyim politikası mı olur her zamanki gibi
Merhaba Bir yanlis anlama oldu galiba. Ben yapay zeka gereksiz demedim yaklasim hatali dedim. Yani cihaz her gordugu engelden kacmak zorunda degil bence. Ayakkabiysa onemsiz oldugunu anlayip ayakkabiyi itip temizlesin onun oldugu yeri de, ama kakaysa corapsa kabloysa etrafindan dolansin manasinda dedim. Hepsirobot hocamin da dedigi gibi ilerde bu konfig ayarlari seklinde kullaniciya birakilabilir guncellemelerle.
Roomba serileri bunu artık wifi üzerinden cep telefonuyla yapıyor, tabii internete bağlanan modelleri. Ancak haritalama sadece 900, i7 ve S9 serilerinde var. Yani odayı temizleyip bitirince geriye hemen dönmez, araması gerekir biraz.
Robotlar hakkında bilgi edinmek için konunun ilk mesajını okumanızı öneririm.
MiHome uygulaması üzerinden kullanılıyor hocam cihaz, yazılım zayıflığı konusuna katılmıyor, vacuum mop pro modeli ne ise viomi v2 pro da aynısı hem yazılımsal hem de donanımsal olarak birbirlerine çok benzerler.
1c'nin toz haznesi 600ml'dir, xioami'nin en büyük toz hazneli modeli. v2 pro'da ise 550ml'dir bu ölçü. Toz haznesinin büyümesi çekiş kapasitesini düşürmez bu pek doğru bir yorum değil açıkçası:)
Zamanında yerde unutuğum bir kabloya takılan eski robotum kıymetli bir abajurumu düşürüp kırmıştı, eve geldiğimde gördüğüm manzara kırık porselenler her yerdeydi. Ya bu kabloları kutulardan geçireceksin ya da AI alacaksın. Herdefasında evde kablo toplamak külfet bazen de benim gibi işte unuttuğun bir kablo oluyor. Şuan kullandığım robot yeni ama AI değil gene ve her defasında kabloları fişten çıkarıp topluyorum vs. AI modelleri henüz çok yeni Ecovacs ikinci kez AI model çıkardı, Xiaomi ilk kez AI çıkardı. AI modeller emekleme çağındalar, ama ben beğeniyorum ve kesinlikle artık elzem olduğunu düşünüyorum. Sadece evin içinde dolaşan bir camera ne derece güvenli endişeliyim , artık liseliler bile modeminizi kolaylıkla hackliyor .
14 nisanda Gearbest uzerinden siparis verdigim, 20 nisanda kargoya verilen ama 6 mayista kargo hareketine baslayan S5 Max siparisim 11 mayis itibariyle yurtici kargo ile teslim edildi. Darisi tum bekleyenlere ve sahip olmak isteyenlere. < Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşlar s5 max sahibiyim ve daha öncede deneyimlerimi yazmıştım. 7.34 nolu yazılım sürümünde sıkıntınyaşayıp 6.02 ye dönmüştüm bugün tekrar 7.34 e güncelledim ve akabinde 7.80 sürümü uyarısı verdi ve onu da güncelledim. Çok katlı evi olan arkadaşlar için multifloor map gelmiş. Diğer bir özellikde customize kısmında odaları sıralama gelmiş ki benim hoşuma gitti. Ayrıca rotalamanın daha verimli hale geldiğini hissettim. Şimdilik karşılaştıklarım bunlar. < Resime gitmek için tıklayın >
Ayrıca kocaman tartıyı görmemesi de affedilir değil ama üstüne çıkabilecek kabiliyeti olması da takdire şayan.
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @hardcrss
Bu mesajda bahsedilenler: @hardcrss
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @hardcrss
Ya batmazsa?
Bu mesajda bahsedilenler: @ChelseaNy
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
Sadece kaka tanıması bile muthis birşey. Hadi digerleri takilinca altindan alirsiniz biter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Setsa
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
5 farklı harita kayıt imkanı, silme ve süpürme. Bataryası da iki katınızı tek şarjda çıkartmaya yetecektir.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @swerkan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @swerkan
Bir yanlis anlama oldu galiba. Ben yapay zeka gereksiz demedim yaklasim hatali dedim. Yani cihaz her gordugu engelden kacmak zorunda degil bence. Ayakkabiysa onemsiz oldugunu anlayip ayakkabiyi itip temizlesin onun oldugu yeri de, ama kakaysa corapsa kabloysa etrafindan dolansin manasinda dedim. Hepsirobot hocamin da dedigi gibi ilerde bu konfig ayarlari seklinde kullaniciya birakilabilir guncellemelerle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @hardcrss
Ancak haritalama sadece 900, i7 ve S9 serilerinde var. Yani odayı temizleyip bitirince geriye hemen dönmez, araması gerekir biraz.
Robotlar hakkında bilgi edinmek için konunun ilk mesajını okumanızı öneririm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @evelio
1c'nin toz haznesi 600ml'dir, xioami'nin en büyük toz hazneli modeli. v2 pro'da ise 550ml'dir bu ölçü. Toz haznesinin büyümesi çekiş kapasitesini düşürmez bu pek doğru bir yorum değil açıkçası:)
Bu mesajda bahsedilenler: @swerkan
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @hardcrss
Fırça kirleniyor mu? Yani fırçanın üzerinde kir toz kıl birikimi var mı?
Yok ise muhtemelen ana temizleme üniteniz arızalanmıştır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @ingilizceci
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Süpürgenin hatası yok.
Teşekkür ederim.
Bu mesajda bahsedilenler: @HeliTeknik
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
İyi bir gelişme oldu bu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @gepe