Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 15 misafir, 4 mobil kullanıcı
62332
Cevap
2693756
Tıklama
237
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3117. sayfa)
İ
21 sa.
Yüzbaşı

S6 pure’den saros 10r’ye geçtim. 4 gündür kullanıyorum. Çok iyi temizlik yapıyor. S6 pure yalayıp geçiyormçmuş🙂



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

C
5 sa.
Yüzbaşı

Hocam merhaba Dream L10s Ultra ile Xiaomi x20 pro arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim? Lütfen yardımcı olabilir misiniz bu ikisinden birini alacağım. Geriye yönelik okudum Xiaomi x20 max modelinde kronik sıkıntı varmış kafami karıştırdı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cudana -- 21 Eylül 2025; 14:0:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
S
5 sa.
Yarbay

Dreame X50 Ultra yı 1 hafta 10 gündür kullanıyorum. Birkaç şey söyleyeyim, öncelikle çok aktif kullanıyorum. Haftada 2 gün vakum+mop, diğer 3 günde ise sadece vakum yaptırarak kullanıyorum. Son zamanlarda para verip bu kadar memnun kaldığım az ürün olmuştur. Elbette robot süpürge işinde henüz kullanım sürem erken, sorun çıkarıp çıkarmayacağı vs o kısımlar belirsiz, bunlardan bağımsız konuşuyorum. Deterjanı ile kullanıyorum. Gece gündüz gibi fark oldu evde, oldukça iyi bir temizlik performansı alıyorum. Önce vakum, sonra mop olarak kullanıyorum. Aşağı yukarı 50-60m2 temizlik alanını bu ikisi toplam 2 saat- 2 saat 10dk gibi bir sürede bitiriyor. Oldukça detaylıca temizliyor. Tüm işlemler bittiğinde kalan şarjı %10-15 seviyesinde oluyor. Daha büyük evi olanlar için yazıyorum, kesin olarak şarjı yetmez, gidip şarj etmesi gerekir. Vakumu standart olarak kullanıyorum, mop u yoğun ve ortanın altı, 12 nem seviyesinde. Atlayabileceği eşikleri otomatik tanımlıyor ve geçiyor, isterseniz kendinizde bu alanları belirleyebiliyorsunuz. Aşırı ayar var, hepsini şimdi yazamayacağım. Genel olarak oldukça memnunum. Şimdilik tavsiye ediyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 sa.
Yüzbaşı

Önce süpür sonra vakumla ev çok kirli değilse çok elzem değil. Bildiğim kadarıyla x50 süpürge ve paspası birarada yaptığında m2'de %1 tüketiyor. X40'ta mesela tek süpürge paspasta 65 m2 alanda tek halıda yoğun ve güçlü halı temizliğinde %32-33 civarında pil tüketiyor önce süpür sonra paspaslada 65 metrekarede %50 harcıyor. X50'de bu oran çok yüksek. Arada %52 civarında emiş gücü farkı var, gömülü lidar var ama batarya yönetimi daha iyi olabilirdi. Hızlı şarj yerine süper hızlı şarj koyabilirlerdi en azından. Onun dışında cihaz kusursuza yakın.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sky__walker
S
4 sa.
Yarbay

Bizim Önce süpür, sonra sil şart. Evde 2 kedi var, bir de çocuk var.




Bu mesajda bahsedilenler: @sabriaga81
K
15 yıl
Binbaşı

Antalya sıcak memleket olduğu için halıları 8 ay katlayıp kenara koyma imkanımız var. Odalar parke ıslak zeminlerde karo döşeli. Bu i robot roomba bir ara türkiyede satılmış ama şu an bulamadım. Avrupa ve amerikada ise oldukça yaygın görünüyor. Bir çok modeli var. İnternette videosunu izledim ama ses yoktu videoda ve kafamı kurcaladı. Çok mu motor sesi var? Ayrıca bu aletden kullanıp temizliği komple çözmesini beklemek abes olur. Ama sert zeminlerin temizliği için alternatif çözüm olabilir. Bir de bu batarya ömrü nasıl ? 1 sene de ölüyorsa bataryası yaramaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Er

irobot turkiyenin temsilcisiyim. merak ettiginiz her seyi cevaplayabilirim. mail ile ulaşmak isteyenler icin ozgur4624@hotmail.com


Bu mesaja 2 cevap geldi.
İ
15 yıl
Teğmen

Sayın forum üyeleri,

iRobot Roomba ürünlerinin ülkemizdeki satış fiyatları 600TLden başlamaktadır.En pahallı ürünlerimiz yarı profesyonel seriler olan 581 ve 625 grubu ürünlerdir. Her gelir ve mekan durumuna uygun ürünlerimiz bulunmaktadır. S

Satış websitemizdenwww.hepsirobot.com detaylı bilgi alabilirsiniz. Ülke satış fiyatları bağlı bulunduğumuz bölge ile belirlenmektedir. Bu bağlamda nasıl bir HP veya Apple bilgisayar ABD'de 1000 USd iken Avrupa'da ve ülkemizde 1700 Avro'ya satılmaktaysa, maalesef iRotot ürünleri de aynı şekilde fiyatlandırılmaktadır.

Saygılarımızla,

iRobot Türkiye


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: online1

Madem distributor burada yazi yaziyor kendisine sorum olacak. Websitenizde Scooba versiyonunun fiyatlarini goremiyorum. Zaten roomba ya gore bir oran yaparsak sanirim scooba 380 TR fiyatini 2000 TL den fazla olur...

Senelerdir biz Turklerin bu distributorlerden cektigini baska hicbir ulke cekmemistir. 1 e al 10 a sat, aradaki farki vergiler de. Bu yanlis.


Yurt disi garantili magaza fiyatlariyla arasinda en az fark olan iRobot - Roomba 563 modelini karsilastiralim.

Amerikada 369$ = 557TL (vergisi %5 dahil)
ingilterede 328£ = 760TL (%15 vergi dahil)
Turkiyede = 1150 TL (%18 vergi dahil)

Hadi amerikayla kiyaslamayalim, avrupayla fiyatlari neredeyse ayni demissiniz. 760 TL ile 1150 TL arasinda daglar kadar fark var! ki ingiltere pahali bir ulkedir.

Alacak arkadaslara tavsiyem yurt disindan siparis verin, bozulsa bile yenisini alacak kadar kardasiniz.

2x amerika fiyati = Turkiye fiyati

Siz ürünü sipariş yoluyla getirirseniz bildiğim kadarıyla KDV ödemezsiniz, Avrupadan geliyorsa %18 , diğer ülkelerden geliyorsa %20 gümrük vergisi gibi birşey ödersiniz. Tabi kargo hariç. Ancak bu ürünü Türkiye'de satmak isteyen firma malesef bu vergilerin üstüne bir de KDV vergisi ödüyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
13 yıl
Er

Sayın irobottr

Sanırım bir yanlisiniz var.robot fiyatlari avrupa ile parallelik gosteriyor demissiniz.581 modeli su anda almanyada 382 euro (916TL 2.4 kur ile).web sitenizde 1500tl.bu nasil bir parallelik ben anlamadım.

http://www.comtech.de/iRobot-Roomba-581-Staubsaugerroboter_detail_17181.html?sPartner=5



H
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yakında.. hem de dünyada ilk defa.. Türkçe menü ile..

İlginize teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @firpir
T
10 yıl
Yüzbaşı

Motoru gucsuz sanki



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
10 yıl
Yarbay

Bu robotların tasarımı neden bu kadar kötü ve özensiz?Elektrikli süpürgelerin şimdiki tasarımını çok beğeniyorum fakat bu aletlerin tasarımı berbat. =)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.