Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 8 misafir, 2 mobil kullanıcı
62203
Cevap
2672334
Tıklama
236
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2842. sayfa)
M
2 yıl
Binbaşı

Tüketici hakem heyetine başvurun bilirkişi incelemesi isteyin



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mob411
Y
2 yıl
Teğmen

Bu sorunun cevabını bulabildiniz mi?




Bu mesajda bahsedilenler: @Sneijder101010
A
2 yıl
Binbaşı

Sizin Q7 Max geldi mi hocam?
Bizimki bugün geldi. Şarjı sıfırdı hic açılmadı. Kutusuna baktım üretim tarihi 03.2022 diyor. Pil durumu açısından olumsuz mudur acaba bu?
Bir de garanti belgesi de çıkmadı içinden.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @translator66
M
2 yıl
Yarbay

ücretsiz tamir seçeneği vardı onu işaretledim hocam, bilirkişi incelemesi farklı bi seçenektemiydi? yanlış bir seçenek mi işaretledim ? ilk kez başvuru yapıyorum , birde uyumsuz fiyat mı ne vardı ona da fatura ücretini girdim

yani aşırı saçma hayvan yok, çocuk yok, en fazla mobilya ya çarpar onda da bozulacaksa bi anlamı yok ne yaptırmanın ne bir daha almanın ne de kullanmanın , servise gelen ürünlere direk kullanıcı hatası demek haksızlık

bir daha asla, bu markadan bişi almam ve yakınlarıma aldırmam.

edit: dediğim kısım bu burada ücretsiz onarım seçtim

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 12 Aralık 2023; 0:25:55 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @myctapha
G
2 yıl
Binbaşı

Merhaba, 3 yıldır 360 S9 süpürge kullanıyorum. Son birkaç aydır konuda da sıkça bahsi geçen şarj yetersizliği sorunları baş gösterdi. Yine burada yazılanlar gibi yetkili firmaya danıştığımda çok uçuk bir batarya değişim ücretinden bahsediliyor. Piyasada batarya da bulamıyoruz. Ne yapılabilir?

Bir de bunun dışında, küçük bir ofiste 2 yıla yakın bir zamandır Mi Vacuum Mop Essential kullanıyoruz. Cihaz yakın zamanda şarj olmamaya başladı. İstasyonuna yanaştırsak da hiçbir tepki vermiyor. Ürün Trendyol'dan alınma, garantisi sürüyor fakat Xiaomi yetkili servisleri bizim kapsamımızda değil satıcıya ulaşın dediler. Satıcısı direkt Trendyol, firma ismi DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. olarak geçiyor (Trendyol'un firması) ve hiçbir şekilde kendilerine ulaşılamıyor. Böyle olunca ortada kaldık. Buna benzer bir durum yaşayan ve çözebilen var mı?



M
2 yıl
Yarbay

@myctapha @Hepsirobot


aslında göndermeden önce aklıma geldi ama servise gönderdim direk bakarlar diye . Dikkatimi çeken bir nokta daha Servise ulaşmıştır mesajı ile, garanti dışı durum tespit edildi mesajı ardı ardına geldi.

İster istemez aklıma geliyor takılıyor direk bakmadan kullanıcı hatası dediler gibi geliyor bana ,

birde bu temizleme durumunu yetkili servis denemiyor mu acaba ?

zaten o kadar para vermem açıkcası, ürünü şimdi geri mi çağırayım ? Gerçi tüketici hakem heyetinden 2-3 ay sonraya bilgi gelir herhalde o zamana kadar beklemesi de iyi değil ürünün serviste, ama ücretsiz değişim için rapor çıkarsa ne olacak tekrar raporla birlikte tekrar mı göndereceğim ?

edit: servisten aradılar iade istedim ürünü


@dasarum

Valla servis kısmını duyduğum için kampanya da 1 ay öncesinde philips 7000 serisi aldım hemde çöp poşeti hazneli kendisi gidip boşaltıyor yani torbasına 1 aydan beri o çalışıyor evde sorunsuz. Programını da ayarladım.

Bişi olursa philips yetkili servisleri bi dolu var , böyle xiaomi deki gibi sorun yaşayacağımı düşünmüyorum :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 12 Aralık 2023; 15:40:48 >


Bu mesajda bahsedilenler: @myctapha , @dasarum , @Hepsirobot
B
2 yıl
Yarbay

tcl sweeva 6000 mi yoksa ecovacs deebot n8 mı arkadaşlar hangisi daha iyidir.



C
2 yıl
Çavuş

hocam size bir robot gönderdim iki haftadır dönüş yapmadınız. arıyorum telefonunuza da ulaşamıyorum. en son buradan yazayım dedim. ozmo 950. tekerlek arızası vardı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
S
2 yıl
Er

Hala bu sorum güncelliğini koruyor. Birileri görüp cevap verene kadar da belirli aralıklarla tekrarlayacağım. Mesele sadece robot süpürge almak mı, yoksa aldıktan sonrasında da bu konuda destek alabiliyor muyuz, bunu da görmüş olalım hem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @saidou21
P
2 yıl
Er

Merhabalar

İlk defa bir robot süpürge alacağız. Biraz araştırma yaptım ve mağazaları gezdim.

Şu an

Roborock S8 - Q7 - Q7 Max Plus
Xioami S10+ veya S10T
Dreame d10 plus veya l10s pro
Ecovacs n8 pro

arasında kaldım. Neredeyse tüm markaları saydım değil mi :)

İnanılmaz derecede kafam karıştı.

Bizim için en önemlisi çekişi ve süpürüşü. 2 kişiyiz ve çalışıyoruz. Hafta sonları ev süpürme olayını ortadan kaldırmak istiyoruz. alanımız ortalama 100-110 metrekare.

Gönlüm roborock s8'e kayıyor ama bi taraftan da çekiş kuvveti aynıysa istasyonlu dreame d10plus mı alsam diyorum. Diğer yandan acaba q7 ile s8 çekişi aynıysa q7 max alıp fazladan istasyona mı sahip olsam diyorum. Diğer yandan eğer S10+ çekişi aynıysa fazladan iyi mob temizlemesine sahip olan cihaza mı alsam diyorum.

Bu arada girdiğimiz bir mağazada ecovacs n8 proyu öve öve bitiremediler. diğerlerine hiç gerek yok dediler. acaba promosyon aldıkları için mi gerçekten öyle bir cihaz mı bilmiyorum.

Affınıza sığınarak size ve tüm ben robot süpürgeden anlarım diyen arkadaşlara sormak istiyorum :) Siz benim yerimde olsanız hangi cihazı alırsınız veya öneriniz ne olurdu.

Saygılarıma tüm forum ailesine sevgilerimi iletirim.

@Hepsirobot





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pehlisa -- 12 Aralık 2023; 23:23:29 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
K
2 yıl
Yarbay

Roborock s8 plus almayi dusunuyorum 27bin tl baska bir onerisi olan var midir? Toz torbasi tekrar kullanilabiliyor mu yoksa yenisini mi takacaz hep.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,
Kurumsal numaraya mı ulaşamıyorsunuz? Şaşırdım gerçi servisimiz çok yoğun ama yine de böyle bir şey olmamalıydı. İsim rica edebilir miyim, bizzat takip edelim.




Bu mesajda bahsedilenler: @cokomel reis
W
2 yıl
Yarbay

Selamlar. Dreame L10 Pro motorundan değişik sesler geliyor, İngilizce ile filtre temizliği yapın gibi hatalar veriyor. Sorun nedir acaba? Eğer servislikse Dreame yetkili servisi var mıdır?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 13 Aralık 2023; 20:51:7 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Filtrenizi yıkadınız mı?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @webkurdu47
W
2 yıl
Yarbay

Annemler kullanıyor. Filtreleri hiç suyla yıkamadıklarını söyledi. Yani robotun suyla teması da olmadı. Ayrıca robotu çalıştırınca kendi kafasına göre takılıyor. Reset tuşu ile resetledik ama durum aynı.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Filtre temizliği hata mesajını fan arızası için verir. Doğrudan aldığınız yer ile görüşüp servisinize ulaşın.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @webkurdu47
W
2 yıl
Yarbay

Anladım teşekkürler. Ürünü Teknosa’da mobilepoint mağazasından almışız. Ama mağaza Teknosa’dan kaldırılmış. Bu durumda direk Dreame servisine mi (varsa tabi) göndermem gerekiyor bilemedim açıkçası.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
2 yıl
Yüzbaşı

Merhaba, ecovacs robotu u değiştirmeyi düşünüyorum, piyasadna ve teknolojilerden 4 senedir uzakta kaldım. Şöyle bir bakınca Philips robotlar gözüme çarptı, 180m2 tek kat ev için kedi de olduğunu düşünürsek, mop önemli değil benim için Philips 7000 serisi düşünülür mü? Yoksa başka tavsiyeniz olur mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
2 yıl
Yarbay

Arkadaşlar xaomi resmi sitesinden yedek parça alcam benim makine cacuum cleaner mop suz, sitede mop lu olanın yan fırçası var baya benziyor alsan uyamı acaba nerden öğrenebiliriz

https://www.mi.com/tr/product/mi-robot-vacuum-mop-essential-side-brush/

Şu fırça



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
2 yıl
Binbaşı

Buradaki önerilere göre Mi S10+ aldım. Şimdilik memnunuz. Fiyat olarak q7 ile denk olsaydı q7 alacaktım ancak arada 3-4bin fark vardı, değmez diye düşündüm.