J

Binbaşı
14 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
469 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
J
3 yıl
200-220K\u0027a Tavsiye ? Superb-Octavia-Kuga ?
Üstadlar merhabalar, nasip olursa salı günü aracımın satışını yapıyorum. Kendime de yavaştan araba bakmaya başladım.

Satacağım araç 1.6 110HP LPGli megane 3. İcon paket olduğu için donanımlıydı ve donanımları kullanmaktan baya memnunum.

Ancak hem biraz daha yeni, geniş bir araca binmek hem de elimdeki ufak bi birikmişi değerlendirmek için satıp başka araç alacağım.

150-160-170 derken 200-220e kadar zorlanarak çıkacağım gibi tabi aracına göre.

Gözümde aslen 2 araç var 2015+ model 1.4 tsi Superb ve 1.5 EB Kuga. Sağolsunlar Kuga hakkında forumda arkadaşlar çok yardımcı oldu, beğendiğim bi araç vardı 10bin fiyat arttırdığı için şuan vazgeçmek üzereyim ondan. 100bin KM'den düşük araç arıyorum.

Birde daha uygun fiyatlı (170-180 civarına) 1.2 tsi Octavia'lar çarptı. Ancak sanırsam bu motorlarda bazı kronik arızalar var.

Focus-Corolla-Megane4 gibi modellere baktım ama 1.6 atmosferik Corolla'ya 190 vermektense 210-215 civarına Superb bulursam daha mantıklı gibi geldi. Tabi piyasalarından çok haberim yok. Aldığım aracı ev niyetiyle satabilirim her an.

Her türlü öneri - yoruma açığım. Araç otomatik olursa daha güzel olur tabi ama manulde olsa farketmez.

Birde son olarak anlamadığım bir durum var. Active paket Superb'lerin aynı km/yıl fiyatları neden comfortline Passatlara denk yada daha fazla ? Bakıyorum biraz km düşünce, hasar olmayınca 250-260'lar havada uçuşuyor superb'te. O fiyata yine dolu comfortline passat var 2015-2016. Kaçırdığım birşey mi var merak ettim doğrusu.

Edit 1. O fiyata etmez, örneğin 180e şu daha mantıklı dediğiniz her öneriye de açığım.
J
4 yıl
Aracım ne kadar eder ? (Megane 3 ICON ve Opel Astra 2012 hk. )
Arkadaşlar herkese merhabalar. Kendi bildiğim tanıdığım ve güvendiğim birinden 2012 model Opel Astra Sedan Edition almayı planlıyorum. Fiyat olarak piyasadan biraz daha uygun fiyata alabileceğim, çok yakın ve gerçekten güvendiğim bir insan. Bunun için tabi öncelikle elimdeki 2012 Renault Megane 3 ICON aracımı satmam lazım. Ancak piyasada öyle farklı fiyatlar varkı, buradaki takip eden alım satım yapan arkadaşların fikrine başvurmak istiyorum. Hem alacağım hemde satmak istediğim araç için.

Araç: Renault Megane 3 ICON kasa
Motor : 1.6 110hp + Tartarini LPG
KM : 127.000
Hasar Kaydır 600 + 800=1400küsür 2 tane.
Eksikler : Aracın tavanı komple boyalı, başke yerinde boya yok. Sol ön led farı öldü değişmesi lazım, Avuç içi kadar sürtme var boyatılmadı.
Eksikler 2: Arka koltukta 1 tane sigara izi, ön sağ koltukta 5cm ufak bi yırtık. Ve birde ön fren disklerini bu hafta değiştirmeyi planlıyordum.


Kısaca aracım yukarıdaki gibi. Ben alırken Yeşil Oto expertize götürdüm iyice incelettim, tavan boyası dışında direkler dahil hiçbir hata yok olduğu söylendir (rapor elimde var.)
Araçta herhangi başka sorun/eksik bulunmuyor. Lastikler felan 2 senelik (Continental + Goodyear). Bakımları vs. düzenli yapılıyor sürekli . Hatta yaz kış LPG ayarı ayrı ayrı yaptırıyorum.

Arabam.com fiyat olarak 78bin TL çıkartıyor ama tabi tavan boyasını oraya yazamıyorum.

Alacağım araç ise Opel 43bin KM'de ve tüm kaza hasar vs. ben şahidim zaten, bundan dolayı bulmuşken kaçırmak istemiyorum. Opelin tamir edilmemiş 3-4 nokta olacak şekilde dolu hasarı var. Bunun dışında ön far benim düğünümden dönerken kaza sonucu değişti .

Opelinde arabam.com piyasası 88bin küsür çıkıyor. Ama Galerici yada servis fiyatına alacağım tahminen.

Acaba kendi aracımı ne kadara satmalıyım ve Opeli ne kadara almalıyım ?

Alımda kazık yemem önemli değil 2-3 fazla vermem ziyan değil, tanıdığım ve zaten o parayı benden istese gözüm kapalı verececğim insan.
Ancak satarken milleti kazıklamak, sonradan arabada birşey çıkıpta arkamdan sövülmesini istemiyorum. Tabiki satarkende zarar etmeyeyim ama milleti dolandırmakta istemiyorum ondan gerçek fiyatı arıyorum.

Şimdiden çok teşekkürler !
J
5 yıl
Yeni bina Fiber (var gözüküyor) Şebeke Sorunu ? -YARDIM-
Merhabalar, başka bir konuda belirtmiştim ama TürkTelekom altforumunda sormak daha doğru sanırsam.
Yeni binaya taşındım. Binanın altyapısını sorguladığımda (Milleni-Netspeed ve telefonla Türktelekomdan onaylattım), fiber altyapı olduğunu ve 100mbps hız alabileceğimi söylediler. Ancak mevcut firmamdan nakil talebinde bulunduğumda şebeke sorunu var diyorlar. Mevcut firma Netspeed, şuan iptal için başvuru yaptım. Kapattırıp kesinleşinceye kadar bekleyeceğim.

Binanın içine saha satış temsilcileri kartlarını bırakmış internet için ama aradığımda ulaşamıyorum.

Şimdi ben interneti bağlatmak için nasıl yok izlemeliyim ? Şebeke sorunu denen dalga nedir ? Tahminen yeni farklı bir firmaya başvuru yapsam oradan da aynı cevap gelecek.

Türk Telekom müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışyıroum ama ulaşamıyorum.

Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Şimdi Millenicoma yeni başvuru yapmayı planlıyorum, ancak onlarda da tahminen böyle bir sorun ortaya çıkacaktır. Şimdi bağlayamadıkları internete ücret ödemekte istemiyorum.
J
5 yıl
Fiber bağlantı için Şebeke SORUNU ? (Netspeed Problemi içerir)
Merhabalar. Yaklaşık 1.5 yıldır Netspeed vdsl kullanmaktaydım. Farklı bir lokasyona taşındım ve taşındığım yerde fiber mevcut (dsl yok). Bu sebeple Millenicoma geçmek için önce başvuru yaptım, sonra Netspeed daha uygun bir tarife önerdi ve kabul ettim ve nakil işlemlerini başlattım. Aradan 3 gün geçti baktım bunların arayacağı yok, Netspeedi ben aradım durumu sormak için. Dedikleri aynen şu, şebekeyle ilgili bir problem var yetkililere MAIL ATTIK. Mail attık dediğini duyunca sinirlenmedim değil ama neyse deyip bekleyeyim biraz daha dedim. Mail ne arkadaş, pazarlama firmasımı bu.

Neyse bir 3 gün geçtikten sonra daha tekrar aradım ve şimdiye kadar Netspeed'de hiç karşılaşmadığım lakayt "aman ne yaparsan yap" edalarında birisi "şebeke sorunu var beyefendi çözülsün diye bekliyoruz" dedi. Sanki ben zorla tutuyorum kadını orada. Süresi belli mi dedim yok dedi, bi ayda olabilir o zaman dedim evet dedi. E dedim bu işlem devam ederken benim faturamı keseceksiniz , kadın pişkin pişkin evet faturanız çıkacak tabiki diyor.

Sinirlenip tekrar Millenicoma başvurdum firma değiştirmek için, bu seferde Netspeed firması farklı lokasyona taşıma işlemini sürdürüyor gözüktüğü için Millenicoma geçiş yapamadım.

İşin kötüsü BTK'a başvurayım dedim bir şok daha yaşadım. TT,Vodafone, Superonline hatta Millenicom firması listede varken Netspeed yok. TTnet üzerinden başvurdum haliyle geri döndü.

Bana ne yapabileceğim hakkında öneride bulunur musunuz ? Kime şikayet edebilirim ? Şebeke Sorunu denilen dalga nedir ? Hayır Netspeed 50tl'e 100mbps verse artık kullanmak istemiyorum. Böyle kurumsallıktan uzaklık mı olur ya ?
J
5 yıl
Taşınacağım En mantıklısı Hangisi ? (Netspeed 75\u0027den geçilecek)
Merhabalar. Nasip olursa 10 gün sonra taşınacağım. Şuan 75mbps VDSL Netspeed kullanıyorum, geçeceğim ev 100mbps fiber destekliyor tabi TT altyapısı.
Netspeed 50mbps verebilececğini söyledi, fiyatı zamla beraber 89tl. Halbuki 75mbps vdsl'e 76tl ödüyordum ama heralde zam geliyormuş.

Millenicoma geçmelimiyim ? Oda o civarda fiyat çıkartıyor,
Yada önerbileceğiniz FİBER varmı ?

Teşekkürler.
J
5 yıl
2012 Megane 3 (1.6 LPG) Uzun yol Yakıt Tüketimi
Herkese merhabalar. Çok paylaşım yapmasam da otomobil bölümünde baya bir vakit geçiriyorum. Özellikle almayı planladığım araçla ilgili yakıt/sorun/parça gibi konularda araştırıyorum.

Belki Megane 3 almayı planlayan varsa onun için faydalı olabilir konu.

Aracım 2012 model Megane 3 ICON kasa. 1.6 110 beygirlik motoru var. Üzerinde Tartarini marka LPG kiti mevcut. LPG tankı 38lt'lik Atiker, ancak genellikle 36,5 - 37 lt alıyor. Ayrıca LPG bakımlarını her kış/yaz olmak üzere yaptırırım. En son 1 ay önce kadar gidip hem bakımı yaptırdım hem de yaz için ayarlatmıştım.

Yol güzergahım Sivas -> Kayseri -> Konya -> Afyon -> İstanbul -> Ankara -> Sivas şeklindeydi. Afyonda 4 gün şehir içinde kullandım, istanbulda da 1 gün kullandım ama çok yol yapmadım.

Her bir istasyon, istastondaki lpg fiyatı, aldığım lpg ile yaptığım yol ve bir sonraki istasyonda aldığım lpg için ödediğim ücret resimdeki gibi.

7 numaradan sonra bi kayma veya yaptığım bi hesap hatası var ama anlayamadım. Sağolsun Çevreyolunda LPG alacak bi yer bulamadım ankara içerisine girmek zorunda kaldım.

Ortalama hızım 120-150 arasındaydı. Genellikle 135-140 civarı hızda gittim. Yolda yaptığım ortalama hesaplarda 30-33 krş arası bir yakıt tüketimim oldu. Belirtilen LPG fiyatları ile. Yanlız BP den aldığım gazla yaklaşık 37krş yakmışım. Oldum olası BP ve Shell'den aldığım yakıtlarda baya bir az yol alıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >


Sıklıkla aldığım Aytemizde ise iyi yol katediyor araba. Bu arada yaklaşık 115km benzinde kullanmak zorunda kaldım arabayı. Bunun dışında ise afyon ve istanbulda birkaç dakika olmak üzere benzinde rolantide tuttum arabayı. Giderken Benzini doldurmuştum. 115km yolla beraber toplam benzin tüketimim 85tl dir.

Araç hakkında sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim.

Tüketimim konusunda bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Edit 1. Araç Manuel, şuan yaklaşık 110bin km de. Ağır bakımı geçen sene yapıldı. Periyodik bakım mayısta yapıldı.

Edit 2. Klima yol boyunca %85 oranında açıktı.

Edit 3. Araç sürekli full yükteydi. 4 kişi 1 bebek + bagaj eşya doluydu.
J
6 yıl
ABD menşeli Foreign Policy: Çin, 30 CIA ajanını infaz etti
ABD menşeli Foreign Policy dergisi, CIA'nın 30 ajanının Çin'in infaz ettiğini iddiasını, "CIA'nın tarihinin en büyük başarısızlıklarından biri" olarak verdi.

ABD menşeli Foreign Policy dergisi, Çin’in 30 CIA ajanını infaz ettiğini ileri sürdü. CIA kaynaklarına dayandırılan haberde, “Çin’in CIA ağına nasıl sızdığı” sorusu soruldu. Öte yandan, ABD istihbaratının Çin’deki varlığının çöktüğü öne sürüldü.

Derginin 5 etkin ve emekli CIA kaynağına dayandırdığı haberde, 2010 yılına kadar sorunsuz bir şekilde çalışan CIA ağının son sekiz yılda çöktüğü iddia edildi. Kaynaklar, 2010-2012 yılları arasında Çin’de 12 CIA ajanının infaz edildiğinin haberini yapan New York Times gazetesindeki sayının eksik olduğunu savundu. Çin’de CIA’nın özel bir iletişim ağı kullandığını ve Çin’in bu iletişim ağına nüfuz etme kabiliyetini hafife aldıkları da kaynakların öne sürdüğü bir başka iddia.

2010 yılına kadar bu ağın sorunsuz çalışması ardından, sistemdeki bozulmaları fark eden Federal Soruşturma Bürosu (FBI) konuyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmanın sonucuna göre, Çin’in bir köstebeğinin CIA içine sızmış olabileceği iddia edildi. Bu iddiaya göre, CIA içine sızmış köstebeğin Jerry Chun Shing Lee olabileceği ileri sürüldü ve Lee hakkında dava açıldı. Dava süresince Çin hükûmetinin Lee’ye yüklü miktarda para yollandığı da iddialar arasında.

LEE’NİN TEK BAŞINA AJANLARIN KİMLİK BİLGİLERİNE ULAŞMA OLASILIĞI YOKTU
Öte yandan kaynaklar, 2011 ve 2012 yıllarında meydana gelen olayların yalnız Lee ile açıklanamayacağını öne sürdü. Çünkü Çin’deki ajanlar hakkındaki bilgiler o kadar farklı bölmelerde muhafaza ediliyor ki, Lee’nin ajanların kimlik bilgilerine ulaşma olasılığı bulunmuyor. Hâl böyle olunca, Çin’in ajanlar ve CIA yetkilileri arasındaki iletişim ağını gizlice dinledikleri iddiası daha da pekişiyor.

Habere göre, CIA görevlileri yeni bir kaynakla çalışmaya başladıklarında, kaynağın ikili ajan olma ihtimaline karşın, geçici bir gizli iletişim sistemi kullanıyor. İki kaynağa göre, söz konusu dönemde Çin’de kullanılan iletişim sistemi internet tabanlı ve dizüstü veya masaüstü bilgisayarlardan erişilebilir bir sistem. Bu geçici/kullan at sistem, şifrelenmiş bir dijital program ve bir istihbarat görevlisiyle kaynağı arasında uzaktan iletişim kurmayı sağlıyor. İşlerin kötü gitmesi durumda ise riski azaltmak amacıyla bu geçici sistem ana iletişim sisteminden ayrılıyor.

Kaynakların verdiği bilgilere göre, Çin’de de geçici sistemle, ana iletişim sistemini birbirinden ayırması gereken bu yazılım kullanılıyordu. Buna göre, eğer geçici sistem açığa çıkar ya da Çin gizli servisi tarafından ele geçirilirse ana sistemi kullananlar gizliliklerini koruyabilecekti ve böylece iletişim ağı CIA’ya kadar takip edilemeyecekti. Fakat iddiaya göre, bu geçici sistemde teknik bir hata vardı: geçici sistem mimari olarak CIA’nın gizli ana iletişim sistemine bağlanıyordu. Açığa çıkma şüpheleri başlayınca, FBI ve Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) geçici sistemin güvenliğini test ettiler. Bu test sonucunda, eski CIA çalışanının aktardığı bilgiye göre, geçici sistemden ana sisteme ulaşılabildiğini fark ettiler.

Kaynakların verdiği bilgiye göre, CIA son yıllarda Çin’de kalan ajanlarının ülkeden kaçabilmesi için uğraşıyor. CIA, FBI ve Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA), konuya ilişkin açıklama yapmazken Çin’in Washington Büyükelçiliği de soruları yanıtsız bıraktı.

KAYNAK :http://halktv.com.tr/abd-menseli-foreign-policy-cin-30-cia-ajanini-infaz-etti-330935
https://foreignpolicy.com/2018/08/15/botched-cia-communications-system-helped-blow-cover-chinese-agents-intelligence/
J
6 yıl
Temel Karamollaoğlu\u0027nun sandığından kendisine 2 oy çıktı
Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu ve eşi Ayşe Yasemin Karamollaoğlu, Ankara'daki Çankaya Lisesi'nde oy verme işlemini tamamlamış, Karamollaoğlu çifti, 1067 numaralı sandıkta Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanmıştı. Eşiyle birlikte sandığa oylarını atan Karamollaoğlu, basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşarak, "Memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun" açıklamasında bulunmuştu.

Ankara'daki Çankaya Lisesi'nde, 1067 No'lu sandıkta oy kullanan SP Lideri Karamollaoğlu'nun oy kullandığı sandıkta ilk olarak cumhurbaşkanı adaylarının oyları sayıldı. Toplam 312 kişinin oy kullandığı sandıkta 1 boş, 2 de geçersiz oy sayıldı. Sandıktan cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce'ye 252, Recep Tayyip Erdoğan'a 37, Meral Akşener'e 14, Selahattin Demirtaş'a 3, Temel Karamollaoğlu'na 2, Doğu Perinçek ise 1 oy çıktı.

Milletvekili seçiminde ise 307 geçerli oyun 213'ünü CHP, 27'sini İYİ Parti, 26'sını AK Parti, 26'sını HDP, 6'sını MHP, 4'ünü SP, 1'ini Vatan Partisi, 3'ünü 'cumhur ittifakı' ve 1'ini 'millet ittifakı' aldı. 4 oy geçersiz sayılırken, 1 de boş oy çıktı.
http://www.haberturk.com/temel-karamollaoglu-nun-sandigindan-kendisine-2-oy-cikti-2030164



Videoyu izlemek için tıklayınız
https://www.youtube.com/watch?v=M6OdNmhlwGc
J
7 yıl
KAÇAK Elektrik Cezasına Kızdı, DEDAŞ binasına saldırdı
Ergani'de DEDAŞ binasına saldırı
DİYARBAKIR'ın Ergani ilçesinde kaçak elektrik kullandığı gerekçesiyle yazılan cezaya kızan bir işletme sahibi, yanına çalışanlarını ve akrabalarını Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) dağıtım binasını bastı. Kalabalık grubun saldırdığı DEDAŞ görevlilerinin de karşılık vermesi üzerine çıkan arbede, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt olmak üzere 6 ile elektrik enerjisi sağlayan DEDAŞ, son günlerde kaçak kullanımın engellenmesine yönelik çalışma başlattı. Kaçak elektrik kullandığı tespit edilen ev ve işyeri sahiplerine çeşitli cezalar veren DEDAŞ ekipleri, zaman zaman saldırılara maruz kalıyor. DEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ergani ilçesinde denetim yapan ekiplerinin dün bir kişiye ait işyerinde kaçak elektrik kullanıldığını belirlendi. Açıklamada, şöyle denildi:

"Bunun üzerine yazılan para cezasına itiraz eden işyeri sahibi, yanına çalışanları ve yakınlarını da alarak Dicle Elektrik Dağıtım Ergani İlçe Şefliğine ait hizmet binasını bastı. İçerdekilere hakaretler savuran yaklaşık 10 kişilik gurup, bilgisayarları, kapı ve pencereleri kırdı, masa ve sandalyeleri devirdi. Kendilerini durdurmaya çalışan özel güvenlik görevlilerini de tartaklayarak, birini darp eden guruptakiler, görevliler biber gazı kullanması üzerine burayı terk etmek zorunda kaldı. Dicle Elektrik tarafından yapılan suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Yılmaz A. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor."

Kalabalık grubun saldırdığı DEDAŞ binasındaki kavga ve arbede ise içerideki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
http://www.milliyet.com.tr/ergani-de-dedas-binasina-saldiri-gundem-2597692/
http://www.ensonhaber.com/diyarbakirda-dedas-binasina-saldiri.html


_________________________________________________________________-

Konuyu böyle önemli zamanlarda açmak doğru mu diye düşünmedim değil. Ancak böyle birşey nasıl olabilir. Yani ben yıllarca (lise, üniversite, sonrası) her zaman ırkçılığa karşı fikir yürüttüm, savundum. Da şimdi bu ne ? adam ben hırsızım ben onun bunun çocuğuyum diye ısrar ediyor. Bu bölgenin iyi bir ıslah edilmesi gerekiyor.
J
7 yıl
Türknet teknik ekibinde beyin olmama ihtimali ?
Yaklaşık 7-8 aydır TurkNet kullanıyorum. Klasik süreç: Telekom gelip evin girişindeki kutuya kadar kabloyu ayarları üzerine adımı yazıp gerisi sizde dedi. Elektrikçi çağırdım, bina eski olduğu için kabloyu sıfırdan çektirdim ve o günden beri sorunsuz kullanıyorum.

Forumda da sormuştum internetim VDSL ışığı alıyor hattıma tanımlı internet hızı 24mbps civarında olmasına rağmen hız testlerim 16mbps çıkıyor. Çünkü telekomda hala bu bölge ADSL görülüyor felan fişman. Bu sebeple TurkNeti aradım benim internetim 16mbps sınırlandı sanırsam ama hattıma 24mbps (Line Rate ) tanımlı, lütfen arttırın dedim. Yapamadılar beni teknik ekipten bi bayan aradı " Öyle birşey imkansızzzz " diyor. Neyse anladım bunlar değil telekom çözecek telekoma gittim oradanda TURKNET ise biz ilgilenmiyoruz onlara bildirin dedi. Buraya kadar internetimde bir sıkıntı da yoktu hızın düşük olması dışında.


Neyse bende TurkNeti aradım , evime ekip istiyorum dedim (10.10.2017 Salı günü sabah ). Hiç yoktan ekibe gösteririm xDSL istatistiklerini bana bir açıklama yapar diye. Neyse o gün akşam oldu internette sorun yok. Sabah kalktım (Çarşamba günü) işe geçtim, TurkNetten aradılar perşembe günü saat 11-11.30 gibi ekip gelecek diye iyi dedim teşeekkür ettim kapattım.

Akşam geldim benim DSL ışığı artık yanmıyor ?. Lan sabah sıkıntı yoktu ne oldu birden ? Hayır ekip istedikten sonra gerçekten ekibe ihtiyaç duyulacak bir durumun ortaya çıkması daha garip. Neyse aradım TürkNeti Arıza kaydınız var ilgileniliyor deyip kapatıyor, müşteri hizmetlerinden kimseyle bağlantı kuramıyorum. Neyse dedim yarın sabah ekip gelecek zaten Perşembe günü (12.10.2017) tarihinde sabah işe biraz erken geldim saat 11 gibi izin alırım diye. Bekliyorum bekliyorum arayan soran yok. 11.40 gibi TurkNet FB sayfasına yazdım aranmadı felan diye. 20dk sonra birisi aradı.

Adam diyorki Sizin eve gelmişler evde sizi bulamamışlar ancak hattın kontrolünü eve kadar onaylamışlar. Kardeşim diyorum" neden aramıyorlar geliyorlarda bende onları bekliyorumda evde değilim şimdiye kadar her geldiğinde teknik ekip aradılar " , adamın verdiği cevap "Onlar sizi aramak zorunda değil".

"Kardeşim benim 6 aydır internetim vardı hız sorunu için ekip çağırdım zaten şimdi internetim yok hattımda zaten sıkıntı yoktu " diyorum.
-" SİZ BAŞKASININ İNTERNETİNİ KULLANIYORMUŞSUNUZ" diyor. Ya bu eleman gerçekten gerizekalının önde gideni yada oraya haspelkader alınan birisi. Kendi kullanıcı adım ve şifrem ile 8 ay önce Telekomun "bu kablolar sizin" dediği kablolar üzerinden aldığım bağlantı nasıl benim olmuyor ? Ve her zamanki gibi çarşamba-perşembe-cuma bu olaylar olduğu için haftasonu ve öbür hafta başı pazartesi-salı da internetim olmayacak.

Böyle gerizekalı çalışanları olan birbaşka firma olamaz. Böyle beyinsizlik örneklerinin ülke içinde olması çok üzücü !
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.