Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 10 misafir, 3 mobil kullanıcı
62249
Cevap
2678554
Tıklama
236
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (243. sayfa)
O
4 yıl
Yarbay

Dostum, S10 da da sensör var bu sensör uygulamaya halının yerini atıyor ve halıya çıkmıyor, elle bir müdahaleye yada manuel işleme gerek yok.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jagatai
J
4 yıl
Yarbay

Birebir aynı o zaman en son sırf halıya atıyor üzerine çıkıyor muhtemel diye konuşmuştuk 👍



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oqi
O
4 yıl
Yarbay

Dostum 950 nin farkı anlıkta bu işi yapıyor olması sanırım kullanmadım ama, S10 anlık yapmıyor misal mopa başlattınız evde yeni halı var onu bir sonraki temizliğe yansıtıyor ama yazılımla anlık hale de getirirler şuan beta test aşamasında halı sensörü olayı, sonuç olarak mantıken aynılar 👍



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @jagatai
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Servis açısından Robogil çok çok iyidir, müşteri ilişkileri sorunsuz diyebilirim.
Sherman için olumlu ağırlıkta birol yorum var forumlarda, ben doğal olarak denemedim. S9’daki Peristaltik pompalar ile ilgili bazı müşterilerin üzgün olduğunu burada okuduk hep birlikte.
S5Max daha sağlam ve dayanıklı bir robot olmasına rağmen ben tercihimi S10’dan yana kullanırdım. Bu tercihim cihaz bazlıdır.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yemre2000
R
4 yıl
Çavuş

Sevgili Dostlar Merhaba

Puppyoo R6 Home Robot Süpürge çekilişimiz sonuçlanmıştır.

Asil talihli : @demir659
Yedek talihli : @bahadirmelihturkerr50

Kazanan arkadaşlar en geç Cuma günü ( 13.08.2021 ) tarihine kadar Dm' den iletişime geçmelidir.

Çekiliş linki aşağıdadır.
https://www.cekilisofisi.com/cekilis/DVfg
Sevgiyle Kalın



M
4 yıl
Teğmen

Merhaba,

Neatsvor artık TR de de satılıyor, X600 modelini ilk alanlardanım sanırım, yurt dışından almıştık. Bir inceleme videosu da paylaşmıştım. Sanırım 30 a yakın kişinin de (bildiklerim bunlar) yurt dışından alımına vesile oldum, inceleme videosu sonrası ve buradaki paylaşımlardan sonra, bir de telegram AE grubundan çok fazla soru gelmişti, benimle bu kanallardan iletişim kuranlardan ve etrafımdaki eş dostun alımlarını oradan biliyorum.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147590089 Bu mesajımda zaten Neatsvor un satış sonrası desteğindeki muazzam ilgiden ve iç aksamı, malzeme kalitesiyle ilgili olumlu deneyimlerimi paylaşmıştım.

Yaklaşık 1 yıldır Neatsvor X600 kullanıyoruz, haftada neredeyse 4 gün süpürme amaçlı kullanılıyor, zaman zaman da mop+süpürge özelliğini kullanıyoruz.

Cihazı temiz kullanmaya gayret gösteriyoruz ve şu ana kadar da performans olarak çok memnunuz, hem emiş performansı hem de farklı bir materyal kırılması, ses bozulması, hareket, yön bulmada saçmalamalar, batarya ömrünün azalması, filtre ve toz haznelerinin zıvanadan çıkması gibi bir durum yaşamadık. imkanım olduğunda ileride kesinlikle X600 Pro yu deneyimlemek istiyorum hatta o kadar olumlu bir izlenim yarattı bu marka bizde.

Alımına vesile olduğum, referans olduğum kişilerden de olumsuz bir dönüş gelmedi.

Satıcı bize uzaktan kumanda göndermişti, koşturmaca, ev hayatı..vs içinde de açıkcası cihazı genelde uzaktan kumanda ile kullanıyoruz ve şurayı temizle burayı temizle şeklinde istediğimiz yere götürterek kullanıyoruz. O yüzden Weback ile ilgili bir yorum yapmayacağım, ama Neatsvor ile ilgili şunu da söyleyebilirim S5 Max de dahil gördüğüm bazı robot süpürgelere göre daha seri ve çevik geliyor bu alet bana, eşim de aynı fikirde. Bunu da ayrıca not düşmüş olayım.

Emiş gücü kaynaklı emiş performansının ise zaten şimdiye kadar gördüğüm robot süpürgelere kadar daha farklı olduğunu söyleyebilirim.

TR de de satılmaya başladığı için aratan\araştıran olursa bu mesajımı olumlu bir referans olarak bırakmış olayım.

https://www.youtube.com/watch?v=997WJO9AXOE&feature=youtu.be


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @stabilo
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Katya adlı robot ile piyasaya giren Şımart firmasını 10.08.2021 Pazartesi (dün) ziyaret ettim, yöneticileri ile sohbet ettik ve ürüne bir göz attım.
Bu aralar çok yoğun olduğum için detayları derledikten sonra bir mesajda yorumlarımı paylaşacağım.
Saygılarımla


Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sevmemek değil de hangi özelliği ile beğenmiş kıymetli dostumuz, onu merak ettim. Hani serinin en yüksek rakamlı modeli diye beğendi ise, bu en iyi temizleyeni demek değil, yol gösterelim.




Bu mesajda bahsedilenler: @NETGUYTR
O
4 yıl
Yarbay

@Hepsirobot Üstad sabırsızlıkla bekliyoruz, yoğun işlerinizde kolaylıklar dilerim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot , @mali_bu16
O
4 yıl
Yarbay

Kaldık başbaşa canım Robogil'im 😀

360 S7 mi robot fazlalığından ve YouTube kanalımıza çektiğimiz videolarımızda donanım harcamalarımız için satışa koydum
( İlgilenen olursa forum üyelerimize ayrıca yardımcı olurum : Link )

360 S10 da deneyimlemesi ve incelemesi açısından değerli dostum @mali_bu16 ya gitmek üzere yola çıkıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Doğrusunu isterseniz Yeedi yeni bir marka değil, yıllardır aynı Kyvol gibi o da kah Xiaomi'nin, kah Yujin, Xinsu veya Silverstar'ın modellerini kendi ismi ile piyasaya çıkartan bir OEM firmasıdır.
Bu da bildiğimiz Narwal'ın bir türevi, (bu arada Narwal çok yakında ülkemizde orijinal ismi Neabot ile piyasada olacak). Hatta çok ilginç, alt kapak N9 pro ile çok benzeşiyor.

Yeedi özellikle Avrupa'da yeni teknolojileri makul fiyatlar ile piyasaya sunması ile tanınır ancak çok fazla güvenilirlik sorunları yaşıyor ürünlerinde ve bir türlü istediği yere gelemiyor.
Bu ürün de mop ile süpürmeyi aynı anda yapabildiği için gayet güzel ama kalitesini bilemiyorum. Tabii sorulması gereken çok soru var: mop padleri arkada, bunlar dönerken halılara ne yapıyor? Halı tanıma yok, bu kombo çalışmasını ne kadar etkiliyor? Su haznesi iyi ama toz haznesi çok küçük vs vs..

Getirir bir akıllı nasıl olsa, deneriz. Fakir'in ithalatçısı olan holding bile kendi adına robot çıkartmaya hazırlanıyor, Allah millete akıl fikir versin. Bu tip işlere kalkışanlar neden dünyadaki batık onlarca örneği incelemezler, anlayamıyorum.


Bu mesaja 4 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oqi
M
4 yıl
Yüzbaşı

Hocam yeedi diye okudukça ali hocam yazım hatası yaptı ama ne yazmak istedi acaba diye düşünüyordum sonradan jeton düştü :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Biliyorum ama doğrudan yazamıyorum ben. Ecovacs ile parça anlaşmam olduğu için alt kullanıcılar ve tedarikçiler ile firmanın resmi olmayan bilgilerini yazdığım zaman sorun olabiliyor. Söz konusu firma aslında Ecovacs'ın bir .... kardeşi diyelim.
N9+ ile de altyapıları aynı, doğrudur.




Bu mesajda bahsedilenler: @Exper1980
S
4 yıl
Yüzbaşı

Rica ederim.
120 m2'nin süpürülebilir alanı da 70m2 civarıdır sanırım.
Fiyatları pek bilmiyorum.
En iyi tavsiyeyi Hepsirobot Ali Bey verecektir.
Robot teknolojisinin çok hızlı ilerlediği şu dönemde şahsi kanaatim; pahalı cihazlara gerek yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkrb -- 13 Ağustos 2021; 14:5:29 >


Bu mesajda bahsedilenler: @saddooo
Y
4 yıl
Yüzbaşı

Roborock s7 bugün geldi. Sarj oluyor şuan. İlk izlenim malzeme kalitesi inanılmaz güzel. Resmen eşek ten inip ata binmiş hissi verdi. İnsanlar boşuna roborock demiyormuş gerçekten. Deneyimledikçe yazarım yine



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
4 yıl
Yarbay

Yurt dışına özel kullan - at torbalar, TR neredeyse hiç bir marka maliyet açısından bunları tercih etmiyor ki çevrecilik olarak düşünürsek iyiki kullanılmıyorlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 13 Ağustos 2021; 16:38:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @estamemuchoo
C
4 yıl
Yüzbaşı

Kenarları süpür şeklinde hızlı harita çıkarma yok hocam. Tüm evi temizleyerek harita çıkarıyor. Tabi ilk haritalamada yarım bırakıp geri dönmeler yapar, alan büyüterek çıkarıyor haritayı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 13 Ağustos 2021; 18:1:15 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Yaratıcı Bir Nick
K
4 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: oqi

Şimdi gördüm sonic monic yazmış ismine hocam, kendi firmalarının garantisi altında demiş yani bişe olursa şans işi uzman ellerce açılıp tamir edilmeyecek ama fiyat iyiymiş garantilik bişe olursa kapı gibi Ali abimiz var dersen al geç ama yok garanti benim için önemli dersen büyük risk
Karar verene kadar tükendi .Kısmet değilmiş yine fırsat olur. Arıza durumlarında Ali Bey ile irtibata geçmek daha güvenilir geldi.
Teşekkür ederim.



H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

@mali_bu16
iRobot Ecovacs'tan bir tane moplu modeli ödünç aldı ve Roomba Combo adı ile piyasaya sürdü -ülkemizde de satılıyor - ama orta düzey bir model. 3500TL'ye çok çok daha iyi makineler var moplu olarak.




Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16 , @Burakelt
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teknolojileri çok farklı, haritalama ve dolaşmaları da ama yaptıkları iş sonuçta aynı. Bütçeniz varsa S10 yeni nesile yatırım demektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16