Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 8 misafir, 5 mobil kullanıcı
61419
Cevap
2581653
Tıklama
235
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1614. sayfa)
M
5 yıl
Yarbay

S5 max için 4.200tl mebla olarak (satıcı, garanti şeklini bilmeden) çok makul bir fiyat. 4,6 hafta geriye giderseniz forumda bir çok kişi 4.500tl den aldığı için mutlu oldu, hatta dönem dönem anlık indirimlerle 4.250-300 tl den tekrar satın alıp, yüksek fiyattan aldığını iade eden kullanıcılar mevcut. Bütçe işidir saygı duyarım ancak, evinizin ihtiyaçlarına ve sizin tercihlerinize uygunsa s5 max @Hepsirobot Ali abinin değimi ile adı gibi kaya gibi robottur.

İyi forumlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot , @sinandro
M
5 yıl
Yarbay

O zaman yine üstadın güzel bir sözü ile nokta koyayım;
En kötü robot süpürge bile, robot süpürgesiz bir evden daha iyidir...(tabii güncel şartlarda paranızı sokağa atmanızı da önermeyiz)

Saygılarımla, iyi forumlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sinandro
S
5 yıl
Yarbay

Elim gitti gitti geldi.ama o kadar cok araştırmisim ki elim al dugmesine gitmedi.hem satış sonrasi hem de malzeme kalitesi olarak sikintili yazilar okumuştum..Bir de bize mop da lazimdi...onu alsaydim hem ilife kadar duzgun pattern de temizleme yapmayacakti hem de ustune irobot braava almam gerekecekti totalde 3300 e malolacakti bana..



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16
T
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

nasıl bekletiyorsunuz ? o zaman 1c yi baya araştırdınız siz :) beraber alalım :) nasıl 1c bu https://www.amazon.com.tr/dp/B07718TKPR/ref=asc_df_B07718TKPR1603996380000/?creative=380333&creativeASIN=B07718TKPR&linkCode=asn&ie=UTF8&psc=1&th=1&utm_source=spydrop ile benzer gibi. bende 11 kasım ya da ona misilleme yapan amazonu ( 9 kasımda) bekliyorum. her durumda amazondan alırım gibi nedense çok güveniyorum amazon a :)

hem resmi servisli ürün satar hem de kendisi de garanti veriyor 2 yıl içinde bir şey olursa.
Hocam Merhaba,

Robot süpürge araştırmasındayım ben de. Uygun fiyatlı mopsuz, harita kaydeden model arıyorum. Ben de linkteki ürünü buldum ama haritalandırma güncelleme ile gelmiş sanırım buna.yorumlarda yok diyen var, var diyen de var. Dışardaylen salonu temizle diyebiliyor muyuz mesela? Bilgi edinebildiniz mi hiç acaba siz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu ürün 4 senelik, yılbaşından beri güncelleme almadığını biliyoruz.
Yönlendirmeye açık dinamik haritalandırma bu modelde yoktur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tEmh@
M
5 yıl
Yarbay

Estafurullah... Ben de Ali abi sayesinde ihtiyaçlarıma ve keseme göre en iyi, en uygun robotu edinmiş bir aylık bir kullanıcıyım. (Ali abiye, foruma danışmasaydım çok yanlış bir robot satın almış olup, pişman olacaktım)
Bu ara malum kasım ayı indirimleri, döviz kuru baskısı , sınırlı stok vs vs ler alıcıları hemen alayım bitsin gitsine sevk ediyor, açıkçası bu duruma üzülüyorum. Bir çok yorumda evin ölçüsü, ihtiyaçları bile yazılmadan direk X robotu mu alayım, Y robotumu alayım gibi bir çok aceleci soru yöneltiliyor ben de bazen istemeden insanları düşünüp iyi niyetlede olsa Ali abinin işine burnumu sokuyorum.
Onun tecrübesi, bilgisi ve karşılıksız yardımları tartışmaya kapalıdır, ben ancak getir götürünü yaparım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zerathull
M
5 yıl
Yarbay

Hocama merhaba,

Bahsi geçen s9, 360 s9 mu ? Eğer 360 s9 ise kaliteyi ölçümlemeyi bir nebze anlarım ama işçiliği nasıl ölçümlediniz merak ettim :)
360 S9 sahibi olarak yorumunuz gururumu okşadı


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ChelseaNy
B
5 yıl
Çavuş

Sonunda karar verebildim vacuum mop pro ve s5 max arasindayim.

Sorun olma ihtimaline karşılık Teknik servis hizmeti ve garanti süreçlerine bakıyorum.

Bu durumda en iyi hizmeti veren ( varsa yetkili distribitör) olan satıcılar hangileri acaba 3 kuruş fazla verip ileride sıkıntı yaşamamak için.

Yoksa gözü karartıp en ucuza mı gitmek lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

Bahsi geçen her iki model içinde; s5 max stoklarında var görünüyor (Roborock' un TR de resmi bir servisi olmadığı konuşulmuştu) ama s5 max için forumda bir çok üye Ekay(sanırım ithalatçı) dan satın alıp, servisi içinde güzel sözleri Ali abi yorumlarında defalarca yazdı. Ekay da mop pro stok yok olarak görünüyor.

Bu firma dışında eksik okumdaıysam forumu Xiaomi nin TR distribütörü olan firmanın bile mağdur ettiği kişiler forumda yorumları ile durumu gözler önüne sermişti.(telefon ile ulaşılamazken, hizmet almayı beklemek...)

Servis olayı bir çok mark' da bizlerinde risk aldığı bir durum. Olası bir ortada kalma durumunda Ali abiye güvenerek yola çıkıyoruz( benim ve bir çok 360 marka robot süpürge edinen üyeler gibi) Ama sorun şu ki Xiaomi lerin bir çok modelinde yazılım stabil değil, yani yazılımsal sorunlarda Ali abinin limitleri sınırlı. Biz daha çok donanım, yedek parça ve tamir hizmetleri anlamında Ali abinin varlığı ile içimiz bir nebze rahat. Siz cihazı önerilen, kendini kanıtlamış firmadan alırken başında bilmem kaç TL fazla ödeyerek en azından iki yıl riskleri ortadan kaldırmış olursunuz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Kasım 2020; 9:3:43 >


Bu mesajda bahsedilenler: @baddboy
F
5 yıl
Çavuş

Roborock S5 Max Vacuum Cleaner
Ve
Roborock S5 Max Robot Süpürge
Aynı model midir?
Siyah ve beyaz arasında böyle bir başlık farkı var tüm sitelerde.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
5 yıl
Çavuş

Anladım tamamen aynı modeller ama biri öyle başlık attı diye herkes öyle yazmış demekki. O zaman dediğiniz gibi Xiomi S5 Max da mantıklı bir seçenek olur :D



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16
F
5 yıl
Çavuş

Teşekkür ederim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
Y
5 yıl
Yüzbaşı

Arkadaslar roborock s5 almayı düşünüyoruz ama ona yakın daha sağlam dediğiniz urun varsa oneri alabilirim. Yalnız bu roborock xiaomi nin mi. Satıcıya sorduğumda garantisini anlaştığımız servis veriyor falan diyor.resmi servisi yok mu yani



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

Vayyy robot süpürge sektöründe de Warranti Recall olduğuna ilk kez şahit oldum =) bizim motosiklet sektöründe özellikle YAMAHA da çok sık yaşıyoruz geri çağırmaları, bir çok kullanıcı isyan edip kabul edilemez bir durum olarak yorumlasada aslında markanın ürününün arkasında durması kadar güzel bir durum olabilirmi ya... iRobot firmasını takdir ettim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
M
5 yıl
Yarbay

@yed66 Roborock adı gibi kaya gibi der Ali abi
TR de Roborock un yetkili servis ve satış kanalı yok, iyi bir ithalatçı ve servis olarak Ekay önerildi forumda.

Anlaştıkları servis kim miş? Hangi telefon tamircisi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
5 yıl
Yüzbaşı

Xiaomi falan yazınca killandim zaten. Az kurcalayinca her firma kendi biriyle anlasiyor demeye başladı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yüzbaşı

sadece süpürme yapan ve haritalama-harita saklama özelliklerinde sorun yaşamayacağım uygun fiyatlı süpürge marka/model tavsiyesi yapabilirseniz memnun olurum, teşekkürler.



A
5 yıl
Teğmen

Merhaba dostlar. 200m2 kedili bir ev için hangi ürünlere bakmam gerekiyor. Benim için ürünü satın aldıktan sonra Türkiye’deki satıcı desteği çok önemli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
5 yıl
Binbaşı

V3 ben kullanıyorum almayın.
360 i bilmiyorum.
S5 Max i kesinlikle öneririm



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yaralitim
M
5 yıl
Teğmen

Merhaba. S5 Max ile bir süredir sorunsuz temizlik yapıyorduk. Dün halıları serdik ve bugün halıları no mope zone ayarlayıp çalıştırdım. Halılara hiç çıkmadığı gibi docku da bulamadı. Salonun ortasında kaldı. Ne yapmak gerekiyor?

Ek: Halıları hiç temizlemeden temizlik bitti, docka dönüyorum dedi. Sonra da hata verdi. "Recharhing failed. Failed to return to the starting point. Save me, my master!"





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmuhendis -- 7 Kasım 2020; 11:28:49 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.