Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
82
Cevap
11204
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Robot Süpürgede Kazanan Alex
Y
3 yıl
Er
Konu Sahibi

2010 yılında kurulan Homend, elektrikli ev aletlerinde tasarım, performans ve hizmet anlayışıyla kendini rakiplerinden ayıran bir marka. Şimdi de tasarım ve özellikleriyle ses getirecek, hizmet anlayışıyla robot süpürge pazarında da kendine sağlam bir yer edinecek iki model robot süpürgesi Alex ile karşımıza çıkıyor.

Neden ses getirecek diye bir vurgu yapıyoruz ?
 
Günümüzde üretilen robot süpürgelere göre Homend Alex alışılmışın dışında ergonomik tasarımı ile öne çıkıyor. Homend Alex akıllı teknolojisi sayesinde halı ve zemini kolayca ayırt edebiliyor. Süpürge önünde bulunan kamera sayesinde görevini en verimli şekilde sağlamak için kendi yol haritasını belirliyor ve ortam bilgisini anlık olarak tazeliyor.
90 dakika boyunca hiç durmadan evi temizler, sarjı bitince otomatik olarak sarj istasyonuna gider ve kendini sarj ettikten sonra temizliğe kaldığı yerden devam eder.
 
2.5 KPA EMİŞ GÜCÜ
 
AlexPro1290H
 
2.5 kpa emiş gücü sayesinde temizlik sırasında yüksek performans gösterir.
 
%40 DAHA UZUN DÖNER FIRÇA 
 
Diğer robot süpürgelere göre %40 daha uzun fırçası ile daha büyük bir alanı temizler ve sarjını ekonomik olarak kullanır.
 
YÜKSEKLİK ALGILAMA SENSÖRÜ
 
Basamak gibi farklı yükseklikleri algılar, bu sayede merdivenden düşmez.
 
KÖŞELERDE TAM TEMİZLİK
 
Köşeli dış tasarımı ile yuvarlak robot süpürgelerin ulaşamadığı kör noktaları kolaylıkla temizler.
 
Homend AlexPro 20m2 alanı 10-15 dakika gibi kısa bir sürede derinlemesine temizler.
 
SMART UYGULAMASI
 
Homend Alex cep telefonuyla kontrol edilebilir, bölgesel temizlikle sadece belli bir odayı temizleyebilir. Özelleştirilmiş haritalama sistemiyle sanal duvar oluşturulabilir ve istenen konuma yönlendirilebilir.
 
 
Siz keyifle kahvenizi içerken o evin bütün tozunu paspas özelliğiyle hem süpürür hem siler.
 
Ve bir farklı özellik daha Homend Alex Türkçe Konuşuyor!
 
 
Alex1280H
 
Akıllı sensörleri ve haritalama sistemi ile evinizin zeminini ve ihtiyaçlarını anlayarak en verimli temizliği sağlar, karşısına çıkan tüm engellere karşı hazırlıklı olur.
 
2kPa gücü sayesinde performansından ödün vermez.
 
Alex1280H zemin algılayan teknolojisi sayesinde yerin halı ya da sert zemin olup olmadığını algılayıp kir sensörü ile farklı kir miktarına göre gücünü otomatik olarak ideal seviyeye getirir.

Videoyu izlemek için tıklayınız



Kardeşimde yuvarlak olan robot süpürgelerden var köşeleri tam temizleyemiyor bunun şekli yuvarlak değilmiş kenar köşeleri temizler döner fırçası da baya büyükm&...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Firatkaptan - 3 yıl +32
On gündür karacadan aldığım alex1280h robot süpürgeyi kullanıyoruz ve memnunuz.İki gün önce süpürülmüş halılardan inanılmaz toz topladı.Normal sü...
Yoruma Git
Yorumun Devamı okanhalic - 3 yıl +28
Bende bir süredir robot süpürge almayı planlıyorum ama karar veremedim hangisi alacağıma dair çoğu olan modelin özellikleri aynı. Homend markasının ürünlerini kullan...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Venomm88 - 3 yıl +24
A
3 yıl
Yarbay

3500 tele cok para be...

kullanıcı yorumlarına bakmak lazım.



S
3 yıl
Yüzbaşı

1-Fırcasının uzun olması daha iyi bir makine oldugunu gostermez ki ayriyetten reklam videosunda cihazın boyu ufak gozukuyor fircası %40 daha buyuk olması imkansız.
2-yuvarlak robotlar uclarındaki elastiki fırca ile koseleri de temizler ayrıca,



A
3 yıl
Binbaşı

Roborock ve Irobot dışındaki tüm robotlar hikaye.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Yarbay

Karaca nın getirdiği hiç bir şeyi almam artık. Bir firma malının arkasında durmuyorsa altın satsa almam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl
Çavuş

Haritalama nasıl sıkıntı çıkarıyo mu?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kadir623
K
3 yıl
Çavuş

2 model var bendeki alex pro onda kamera olduğu için haritalama yapıyo bi sıkıntı çıkarmadı bana gayet rahat evi tanıdı haritayı çıkardı. Kamerasız olan modelde haritalama manuel yapılıyor onda da sorun olucağını sanmıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @halitkaya125
K
3 yıl
Çavuş

Teşekkür ederim bu haritalama konusu bi kafa karıştırmıştı bende ürün yorumlarına baktığım zaman şimdi anladım,güle güle kullan bende yakın zamanda almayı düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kadir623
K
3 yıl
Çavuş

Rica ederim al pişman etmiyor cihaz piyasadaki fiyatlara bakarsan özelliklerine göre fiyatı çok makul bu fiyattayken kaçırmamak lazım bana göre.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @halitkaya125
K
3 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: kadir623

Rica ederim al pişman etmiyor cihaz piyasadaki fiyatlara bakarsan özelliklerine göre fiyatı çok makul bu fiyattayken kaçırmamak lazım bana göre.
Evet ben 1-2 aydır araştırıyodum artık 5k gözden çıkarmak lazım diye düşünürken bu süpürgeyi gördüm özellikler iyi duruyo gerçekten performans olarak da memnun alanlar şans vericem kesinlikle.



O
3 yıl
Çavuş

On gündür karacadan aldığım alex1280h robot süpürgeyi kullanıyoruz ve memnunuz.İki gün önce süpürülmüş halılardan inanılmaz toz topladı.Normal süpürgeler kadar çok ses çıkartmıyor ama gece çalıştırılır mı bilmiyorum.Şahsi fikrim günlük temizlik için işleri çok kolaylaştıran bir ürün olacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
3 yıl
Teğmen

Sıradan bir robot süpürge işte, ilk defa robot süpürge alan biri çok iyi diyecektir tabi.

Bana yanlış gelen olmayan şeyi varmış gibi göstermeleri, gerçekten var mı bilmiyorum ama olması muhtemel olmayan özellik;
Reklamda adam kuruyemiş kabuğunu evin iki farklı tarafına atıyor ve süpürge yere çöp düştüğünü algılayıp gidip o kısmı temizliyor. Başka reklamda da kedinin tüyü düştüğü anda hemen harekete geçiyor. Özelliği desteklemesi için bir sonraki karede evi nokta nokta haritalamış, lazer dedektörlerle algılıyor gibi gösteriyor. Böyle bir özelliğinin olduğunu düşünmüyorum. Yapılabilir ama gereksiz ve sorunlu bir özellik olacaktır ve eminim bu makinada yoktur.

Rekabet için %40 uzun fırça, köşeleri daha iyi temizleme vs farklılıklarını gösterecektir tabi.