Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
35
Cevap
2948
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Roborock Qrevo Curv/Curvx/Curv 2 Pro/Curv 5A1 Konusu (2. sayfa)
K
7 ay (2493 mesaj)
Yarbay

Hocam merhabalar, filtreleri denediniz mi en iyi hangisi uyuyor? Bugün yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Bir de yan fırçayı hiç denediniz mi yuvasına uyumlu mu acaba? Çok teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @antares079
K
7 ay (2493 mesaj)
Yarbay

Bugün hem roborge den hem de robot yedekten sipariş verdim. Gelince uyumlu uyumsuz bütün parçaları test edeceğim.



A
7 ay (655 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, Ramazan - Bayram nedeniyle pek ilgilenemedim. Hepa filtrelerde ebat olarak bir sıkıntı yok. yalnız üstündeki siyah sünger biraz kalın. 1-1,5 mm. o yüzden kapanmada sıkıntı çıkarıyor. Bir de toz kutusunu zorlamak istemedim yedek parça dünya para çünkü. Hepa filtre için bayramdan önce robotyedek ile görüştüm. onlar da bu sünger kısmın yeni olduğundan ve kullandıkça oturabileceğinden bahsetti. Muadil olduğu için onlarda böyle bir yorum yapıyor. Ben de iade vs uğraşmak istemedim ve bu sünger kısmı biraz ezersem 1-2 gün baskı altında olursa kapağın kapanacağını düşünüyorum. ama sorun baskı yapacağım alan düz değil tutma yeri oraya denk geldiğinden 4 tarafı ayrı ayrı baskılamam gerekecek. ben de bir çare olarak bir tahta buldum. Tutacak yerinin olduğu kısmı matkap ile delip yükseklik sorununu halledeceğim. Onun için de hafta sonu yapacağım. bunu deneme sebebim 2 orjinal hepa filtre 2.800 TL. Yan fırçayı da denemedim. vidalı olduğundan gereksiz vida tak çıkar yapmak istemedim açıkçası. Dediğim gibi ramazan nedeniyle de hep geç vakitlerde yorgunluk oluyordu. Ama bu hepa filtreyi deneme yapınca buradan paylaşacağım. HEr iki yerden satın aldığımı da deneme yapacağım.


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 23 Mart 2026; 20:38:52 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kenai
K
7 ay (2493 mesaj)
Yarbay

Teşekkürler hocam, mantıklı çalışma.




Bu mesajda bahsedilenler: @antares079
S
7 ay (1922 mesaj)
Binbaşı

Merhabalar Curvx veya Curv almayı düşünüyordum fiyatlar inanılmaz arttığı için 5a1 modelini alacağım sizce memnun eder mi ev 60 m2 halı yok...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 ay (655 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Curv 5A1 ile Curv C Pro arasında özelliklerine baktığımda gördüğüm fark Curv 5A1 de yan fırça açılıyor. Curv C Pro da sabit. Bütçenize hangisi uygunsa onu satın alabilirsiniz. Ben Curv 2 Pro'dan memnunum.
Bir de şu andaki piyasadaki bazı modellerde fiyatlar sanal.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 31 Mart 2026; 8:24:38 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ShaDoW_17
N
6 ay (5486 mesaj)
Yarbay

Curve 2 pro ne zaman stok gelir bilgisi olan var mı?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

B
6 ay (4066 mesaj)
Yarbay

hangi siteden alalım son durum nedir




Bu mesajda bahsedilenler: @antares079
P
6 ay (69 mesaj)
Çavuş

Merhaba.
Curv 2 Pro makinem var, bir telefonda uygulamaya tanıtınca diğer telefonda kullanılmaz oluyor. Ben mi yanlış bir şey yapıyorum yoksa çalışma şekli mi böyle?
Tek bir telefondan çalışıp aynı anda başka telefondan / uygulamadan yönetilememesi çok saçma.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
6 ay (6441 mesaj)
Yarbay

İki ayrı telefondan kullanabiliyoruz. Sıkıntı yok. Baştan kurulum yapın bence.




Bu mesajda bahsedilenler: @PrePress__
P
6 ay (69 mesaj)
Çavuş

Birden fazla telefondan bağımsız olarak tanıtılamıyormuş.

Telefonuna ilk tanıtan kişi hesap ayarlarına girip "paylaş" ı seçerek diğer kişilerin de kullanmasını sağlaması gerekiyormuş.

@vincentvega





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrePress__ -- 16 Nisan 2026; 17:5:24 >

A
6 ay (7123 mesaj)
Binbaşı

Roborock S8 pro mu yoksa q8 Max pro mu daha iyi cihaz , fiyatları aynı nerdeyse, cihazları tanıyan varsa yorum yaparsa sevinirim, bana Özel kampanyayı kaçırmadan birini almak istiyorum. - Kaynak: forum.donanimhaber.com



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
6 ay (452 mesaj)
Yüzbaşı

Yıllardır kullanılan s5 Max bozulduğu için yenilemek istiyorum ne almalıyım dersiniz model çokluğu kafamı karıştırdı



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

J
4 ay (74 mesaj)
Çavuş

İyi akşamlar.3 ay kadar önce curv 2 pro almak için niyetlenmiştim ama stoklar bittiği için Narwal marka bir robota yöneldim.Aslında robottan çok memnundum ama servislik bir durumla karşılaştım.20 iş günü boyunca tamirat yapılmadığı içün para iadesi alacağımı ümit ediyorum.Tekrar arayışa geçtim.Curv 2 pro kullananlar memnunlarmı acaba.Yada önerebileceğiniz başka marka model var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 ay (9528 mesaj)
Yarbay

Roborock Qrevo L cihaz için yedek parça alma niyetim var. Toz torbası, fırça vs.

Uyum konusunda sorun yaşamayacağım ve orjinale yakın kalitede hangi firmadan alayım. Tecrübe eden satın alan fikir verebilir mi?



K
3 ay (2493 mesaj)
Yarbay

Biz memnunuz, ürünün performansından memnun kaldık.




Bu mesajda bahsedilenler: @JasoLeon
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.