Arkadaşlar iyi derecede 3ds max biliyorum. Fakat revit i bir türlü çözemedim. Online bir sürü video izledım fakat çok zor program. Özellikle 3ds max de yaşadığım gibi programı full kullanmama olayını çözmek için kaliteli bir kurs bulmak istiyorumç. Bilgisi olan var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Vektörel Bilişim'de Eğitmen ve Ortamın dsiplinli olması gerçekten çok güzel Ben Autocad öğrendim şuan Revit Öğrencisiyim iyi ki tercih ettim etrafımda herkese önereceğimhttp://www.vektorelbilisim.com/
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.