Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
522
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Retro tutkunlarına özel App Store sekmesi
E
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

10 yılı geride bırakan App Store bu hafta retro tutkunlarına özel sekmeler hazırladı. Mağazaya giriş yapan kullanıcılar pek çok kategoride hazırlanan retro sekmeleri ziyaret edebilecekler.

 

Retro gezinti

 

Tüm hafta sürecek olan etkinlikte Bugün, Oyun ve Uygulamalar sekmelerinde nostaljik veya nostaljik görünümlü oyun, uygulama önerisi, hikaye ve koleksiyonları bulabilirsiniz.

 

App Store’da Bugün sekmesinde analog çekimlerin kendine has görüntü ve hissini tekrar yaşamak isteyenler Nostaljik Çekimler Yap hikayesi ile iPhone ve iPad’inde hangi uygulamaları kullanacağını bulabilir.

 

Ayrıca Bkz.Araştırmalar Android ve iOS kullanıcılarının farklı uygulama davranışlarını ortaya koydu

Oldukça sık hava durumunu kontrol ettiğimiz bu günlerde nostaljik bir hava durumu tahmini almak isteyenler için Günün Uygulaması Pixel  Weather - Forecast hazırlandı.

 

Bol pikselli tenis müsabakasında rakibini yenmek isteyenler için Günün Oyunu Tennis Champs Season 2 mevcut. Zamanı geri alıp çocukluğuna ve çocukluğun kaygısız eğlencesine geri dönmek isteyenler için yetişkinliğe mola verdirecek uygulama önerileri Bir günlüğüne çocukluğuna dön koleksiyonunda sizleri bekliyor.

 

Çocukluğa geri döndüren uygulamalar ile çizim yapabilir veya Pictionary ve Uno gibi oyunlarla kağıt kalem veya kartlarla oynayabilir; 8mm Vintage Camera uygulamasıyla video çekebilir; Pac-man, Tetris, Atari, Sonic gibi çocukluğunda oynadığınız video oyunları ile vakit geçirebilirsiniz.



Nostaljik Çekimler Yap

 




Pixel  Weather - Forecast

 




Tennis Champs Season 2

 


 

Bir günlüğüne çocukluğuna dön

 


 

 Haberi Portalda Gör

O
6 yıl
Binbaşı

O kadar geriye gitmelerine gerek yok iOS 6 görselliğini geri getirseler yeterli olur.



Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

O kadar geriye gitmelerine gerek yok iOS 6 görselliğini geri getirseler yeterli olur.
En sevdiğim İOS arayüzüydü.



R
6 yıl
Yüzbaşı

Gördüğüm en güzel yorum.

+1



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @OsbourneReynolds
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.