Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
414
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Restoran Cafe Adisyon Programı
C
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

İptal!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0DEMAN -- 23 Aralık 2023; 2:22:32 >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr
M
2 yıl
Er

Adisyo kullanıyoruz yıllardır. Bulut tabanlı olup sürekli bir gelişim içinde program. Destek hizmeti çok kaliteli her ihtiyaç duyduğunuzda hızlıca birilerine ulaşarak yardım alabiliyorsunuz. Bir yatırım maliyeti de yok 15 gün hiç para ödemeden ücretsiz deneyip sonra aylık 149₺ ye kullanıyorsunuz. Tavsiye ederim. https://adisyo.com/index.html



M
2 ay
Er

Menulux Restoran Adisyon Programı
Menulux’un yeni nesil restoran adisyon programı ile ürün ve kategorilerinizi dakikalar içinde tanımlayabilir, satış yapmaya ve sipariş almaya hemen başlayın.


< Resime gitmek için tıklayın >

 
Bulut tabanlı sistem
Menulux POS sistemi'nin bulut tabanlı altyapısı sayesinde her an her yerden işletmenizi yönetebilirsiniz. Ürün ve menü yönetimi, fiyat güncelleme, masa ve yerleşim planları, personel yetkileri gibi konfigürasyonların yanında tüm satış, gün sonu, kasa ve stok raporlarınıza kendi bilgisayar ve akıllı telefonlarınızdan erişebilirsiniz. 

Offline Çalışma
Offline çalışma desteği sayesinde internetiniz kesilse bile restoran POS sisteminiz kesintisiz olarak çalışmaya devam eder. Bir çok bulut tabanlı adisyon sistemi yazılımından farklı olarak Menulux’un gelişmiş uygulama içi server özelliği sayesinde günlerce internet olmadan çalışırsınız.

Kolay kullanımı ile hızlıca sipariş alın
Menulux POS sistemi'nin kullanıcı dostu ve şık görsel arayüzünü kullanarak kolay ve hızlı şekilde masa siparişlerini ve ödemeleri alın. Bu sayede size müşterilerinizle ilgilenmeniz için daha fazla zaman kalır.

Gelişmiş özellikler ve yetenekli entegrasyonlar
Menulux POS sistemi, sipariş ve satış süreçlerinize yönelik birçok özellik sunan yetenekli bir adisyon programıdır. Barkodlu hızlı satış, sipariş ve adisyon yönetimi, Caller ID ile paket sipariş gibi temel özelliklerin yanında online sipariş ve yazarkasa entegrasyonu, cari hesaplar, stok ve rezervasyon yönetimi gibi gelişmiş özelliklerin hepsi bir arada.

Online Yönetim ve Mobil Raporlama
Online yönetim özellikleri sayesinde herhangi bir cihazdan ürün ve fiyatları değiştirebilir, satış, gün sonu ve kasa raporlarına anında erişebilirsiniz. Tüm güncellemeler adisyon sisteminize otomatik olarak aktarılır. Menulux Boss mobil rapor uygulaması sayesinde de Android veya Apple iOS telefonunuz üzerinden raporlarınıza erişebilir, stoklarınızı da anlık olarak kontrol edersiniz.

Detaylı bilgi için www.menulux.com web sitemizi ziyaret edin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.