Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
1623
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Reno Symbol 1.4 Expression 2009 alınır mı?
S
3 yıl
Binbaşı

linea,symbol,punto bu araçların temizleri üzmez

bende 250-300 arası araç bakıyorum. (fiesta,polo,symbol) bunlarda benim listemdeki araçlar.



G
3 yıl
Yarbay

Symbol- linea ikilisinden temiz ve düşük km denk gelen alınır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,
Ben ehliyeti geçen sonbaharda almıştım fakat aktif araç kullanımım yok, hiç sürmeyi bilmiyorum desek yeridir. Öğrenmek için 200.000₺ civarında (mümkünse üstüne çıkmayacak), İstanbul şartlarında beni yolda bırakmayacak bir araç almayı düşünüyorum.

2009 model Renault Symbol 1.4 Expression almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya yerine ne tavsiye edersiniz? (Sedan araçlar hoşuma gidiyor ama hb tavsiyelerinize de açığım)

Şimdiden teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Binbaşı

Araçtan hiçbir beklentiniz yoksa (konfor, yol tutuş, güvenlik vs.) alınır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hocam bütçe kısıtlı olduğu için bu modellere bakıyorum, yoksa o dediklerinizi kim istemez ki :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @phbfmv
E
3 yıl
Yüzbaşı

Ayni model ayni motorlu aractan kullaniyorum.Konfor olayi tabi ki yok,ama alt taktim motor olarak ariza cikarmiyor araba.Bakimdan bakima standart malzemeler degisiyor.Klima performansi pek iyi degil,baska da pek sikintisi yok.Arabayi almadan su bidonuna bakin muhakkak,rengi degisikse uzaklasin.Bu arabalarda blok catlatma olayi olabiliyo yuksek hararetten.Ben lpg siz kullaniyorum şimdilik sikintisi yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Buzkent
B
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hocam değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Klima performansı yok derken tam soğutup ısıtmıyor mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.