Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
872
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Renault Mais Servisinden Yeni Çıkan Arabada Sorunlar
S
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

11 Nisan 2018'de 107.000'de 2006 Model Laguna 2 Faz 2 aldım. Arabayı epey kullandım. Hiç bir sıkıntısı yoktu. Araba bu zamana kadar full yetkili servis bakımlıydı.

1-2 ay sonra klimanın soğuk hava verdikten sonra otomatik kapanıyordu. Sonra yeniden soğuk veriyordu. Yani sürekli resetlenme durumu vardı.

Sonra 18 Temmuzda İstanbul'da bir Renault Mais'e klima ve kurban bayramında uzun yola çıkacağımdan son kontrolleri yaptırmak amacıyla getirdim. Arabanın viraj rot parçası ve klimaya giden parçasının değişeceğini, başka bir şey olmadığını söylediler.

25 Temmuzda aracı aldım. Aracın Star Stop düğmesine basarken sanki istop edecekmiş gibi bir şey oldu. Yani garip bi duyguydu fakat kafaya takmadım. Garaja çektim bekledi.

Bugün arabayı test ettiğimde içinin benzin koktuğunu ve gaza basarken egsozdan su attığını gördüm. Yarın servise götüreceğim. Ne olmuş olabilir? Kafayı yemek üzereyim. Nasıl bir üslupla konuşmalıyım, ne yapmalıyım fikir verir misiniz?



S
6 yıl
Yarbay

başka bir servise götür bence.



G
6 yıl
Yüzbaşı

Durumu sakince anlat yani motor suyu biraz fazla koyulduysa onu atmıştır araç kaputu kaldırıp genleşme kabındaki su miktarına bakabilirsin.



S
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Aracın içi benzin de kokuyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozelciii -- 30 Temmuz 2018; 20:54:12 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.