Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Hasan Ayrancı'nın rektörlük lojmanına, üniversite bütçesinden harcama yapılarak mobilya alındı. Eski rektör Ali İbrahim Savaş'ın yerine 11 Mart 2017'de göreve atanan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Hasan Ayrancı için önce aylık 1300 liraya lojman kiralandı. Yeni lojmanın mobilyaları da üniversite bütçesinden alındı.
Rektörlük konutunun mobilyaları için Çankırı Karatekin Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı ihaleye çıktı. 145 bin TL'ye satın alınan mobilyalar arasında, zigon sehpa, dolap, komodin, yatak, yatak başı, markiz, genç odası yatağı, genç odası çalışma masası ve koltuğu, çekmeceli şifonyer, çocuk odası için yavrulu yatak, kayar kapaklı elbise depolama, televizyon ünitesi alt ve üst modül, orta oval sehpa, yan sehpa, berjer koltuk, üçlü koltuk ve yemek masası yer aldı.
Yeni lojmanın mobilyaları da üniversite bütçesinden alındı.
Rektörlük konutunun mobilyaları için Çankırı Karatekin Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı ihaleye çıktı.
145 bin TL'ye satın alınan mobilyalar arasında, zigon sehpa, dolap, komodin, yatak, yatak başı, markiz, genç odası yatağı, genç odası çalışma masası ve koltuğu, çekmeceli şifonyer, çocuk odası için yavrulu yatak, kayar kapaklı elbise depolama, televizyon ünitesi alt ve üst modül, orta oval sehpa, yan sehpa, berjer koltuk, üçlü koltuk ve yemek masası yer aldı.
< Resime gitmek için tıklayın >
Kaynak:LİNK
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfred James Pacino -- 17 Aralık 2018; 13:15:44 >