patates kızartması benim vazgeçilmezimdir. ama yagli oldugu için uzak durmaya calısıyordum. tabii eşim philips airfryer alana kadar. aradaki bölme sayesinde aynı anda 2 yemek yapmak mümkün. artık içim rahat kızartma yiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bacım , patates kızartmasında zararlı olan şey çok yağlı olmasıdır zaten.Makine ile kızartırsanız çok az yağ harcar.bir yemek kaşığı yağ ile 1 kg patates kızartabiliyor sanırım o makineler.Yani çok iyi diyebiliriz. Herhangi bir sorun olmaz bu durumda.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.