Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1175
Tıklama
0
Öne Çıkarma
RedShade Blog v0.1
R
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhabalar, askerden dönüşümde yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım ( asp yi yeni geliştiriyorum da ) blog sistemini denemeye açıyorum ve eksikleri ve yeni eklenecek bölümleri tamamladıktan sonra nete atacağım kullanmak isteyen arkadaşlar için.

asp yi askerde öğrendim ve elimde kısıtlı imkanlarım vardı. şimdilerde ise asp.net ve mssql i öğrenip onları kullanarak bişiler yazmayı planlıyorum ama öncelikle bilgili arkadaşlar ile yaptıklarımı paylaşıp bilgi alış-verişinde bulunmak istiyorum.

siteye 3 kademeli üyelik sistemi ve buna bağlı mesajlaşma sistemi koydum, bloğun yönetim sayfası yok eğer yönetim sayfasına girip düzenleme modunu açarsanız site üzerinden düzenleme yapabiliyorsunuz.
site sahibi, session ve çerez isimleri, kullanıcının günlük kaç mesaj gönderebileceği gibi bir sürü eklenti yazmayı planlıyorum, bunların en önemlisi ise bütün sayfaları tek bir sayfa ( default.asp ) üzerinden çalıştırması. kodlarken biraz kasıyor ama şimdilik 4500 satırda kodlar. Çabucak bitirip kullanıma sunmak istiyorum ama malum askerden yeni geldim biraz gezip tozmam gerekiyor.

ilgili arkadaşlar varsa asp üzerine bilgi paylaşımı yapmak isterim. dhtml ve js üzerine bayağı çalışmalarım var ama asp şimdilik bir yenilik benim için.. iyi günler herkeze


sitenin adresi: http://www.zenofontours.com/redshade

1 kademeli üye
üye adı: murat
şifre : 123456

2 kademeli yönetici
üye adı:
şifre :

3 kademeli yönetici
üye adı: admin
şifre : 123456

site sahibi
üye adı: redshade
şifre : 123456





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedShade -- 24 Şubat 2008; 16:57:15 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.