Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
826
Tıklama
0
Öne Çıkarma
REDHAT Nerden satın alabilirim
A
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba


REDHAT Nerden satın alabilirim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



U
13 yıl
Yarbay

A
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

red hat ücretli olmuş sanırım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: azata

red hat ücretli olmuş sanırım

http://www.cyberciti.biz/faq/where-do-i-download-red-hat-enterprise-linux/

Redhat yıllardır ücretli ama teknik destek de alabiliyorsunuz. Şirketseniz önemli olabilir ama ev kullanıcısı iseniz o zaman fedora var ücretsiz sürümü.

Zaten orada enterprise dediği seri eskiden de paralıydı. Redhat advanced server olarak geçiyordu. Ücretsiz olan fedora project olarak devam etti yoluna.

Üye olup indirseniz bile ya demo ya evaluation versiyon olacaktır ki, evaluation süresi sonunda kullanamayacaksınız.

verdiğim linkte centos 'un %100 redhat enterprise temelli ve ücretsiz olduğundan bahsetmiş. Yani ille eski adıyla RH AD kullanacaksanız bunun yerine centos deneyebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

fedoranın cd romdan çalışan sürümü varmı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yüzbaşı

A
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Schneizel

redhat ne fark var?

Benim pc çok eski minumum sistem gereksinimi nedir fedoranın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.