Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
452
Cevap
56253
Tıklama
109
Öne Çıkarma
Cevap: Red Dead Redemption 2 Yama Projesinin İptali (25. sayfa)
R
5 yıl
Yüzbaşı

Ayriyetten idrak etmede sorun yasayan cocuk, tekrar tekrar soyluyorum: ZORUNDA DEGİLSİN. İsterse 1000 lira yapar kimse almaz isterse 1 lira yapar herkes alir. Kimse ZORUNDA degil. Sen bu mantigi kavra once. Alirsin almazsin ama alacak insanlarin adina karar veremezsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Rheme -- 18 Ekim 2020; 15:40:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

hocam pm atar mısınız bakayım bi. hiç yoktan translate ile oynayalım bari

Alıntıları Göster
Hocam translate yamayı şimdiye kadar hiç kullanmadım ama sırf bu rdr 2 için razıyım, yeter ki çıksın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Çavuş

25 yaşında adamım bu forumdaki çoğu adamdan daha fazla bu ülkeye katkı yapmışımdır.Oturduğunuz yerden anca millete sallayın.Sen soruma cevap ver pass sisteminin manrığa sığar bütün forumun ha bu mantıklı deyip ayakta alkışlayacağı bir öneri sun sana o yamayı ben alıcam lütfen yap bunu.Avukat arkadaşlarım var evet sosyal medyada birine hakaret etmeyi o kadar kolay sanıyorsun yüzümüde yapabilecek misin onu bakayım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
5 yıl
Çavuş

Mesajıda ben silmedim yöneticinini biri içinde hakaret olduğu için silmiş olabilir.



R
5 yıl
Yüzbaşı

Bak küçük dostum, sen kendin hakaret edip küfür edip, karşılığını alınca ağlayacaksan; seni ne avukat kaale alır ne herhangi biri.

Mantığın sığıp sığmamasının HİÇBİR ÖNEMİ YOK. Akli dengen yerindeyse çok net anlaman lazım. İsterse diyorum ki aylık 1000 lira ister bu adam. Sen vermek zorunda DEĞİLSİN. Kimse seni zorunlu TUTMUYOR. İster git orjinal oyna istersen gel bedelini öde Türkçe oyna. Herkesin kendi hür iradesi. Kaldı ki adamlar önce 50 TL dedi, pahalı geldi diye 30 TL'ye çekti sonra abonelik sistemi çıktı işler karıştı. Alırsın aylık 15 lira aboneliğini, oyunu 1 ayda Türkçe oynar bitirir yenilemezsin bir daha o pass muhabbetini. Bunu da yapmak kendi iradene kalmış. Adamlar kimseyi zorunda tutmuyor. Skyrim örneği verip de durma. Adam isterse 10 kelime çevirir para ister, isterse 10 milyon çevirir para istemez. Kimseye bir dayatma yok. Herkes ÖZGÜR. Alan alır almayan almaz. Bu kadar basit ama algılamakta sorun yaşıyorsun avukattı bilmem ne boş boş muhabbetler yapıyorsun. Madem bu kadar hak hukuk adalet güveniyorsun, git ver. Önce kendi mesajını da göster ama. Sildiğin o küfürlü hakaret içerikli mesajını göster de neye istinaden sana nick'in gibi "etek giydireceğimi" de açıklarsın. Daha fazla da uzatma git kendi boş muhabbetlerini başkalarına yap.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @etekgiyen123
R
5 yıl
Yüzbaşı

Adamlara ağlayıp yüzlerce mail atarsanız tabii ki haberdar olunup rahatsız olunur. Bundan önce hangi yamada sorun olmuştu ki bunda olacaktı ?




Bu mesajda bahsedilenler: @Prosouls
E
5 yıl
Çavuş

Evli barklı bir adama böyle küçük dostum ayakları sökmez sanırsın 30 yaşında koca delikanlı annesiyle babasıyla kalıyor burda millete küçük dostum falan diyor.Boyu kadar çocuğum var böyle hakaretler falan.Adres versin bakayım kim küçük 7/24 dorumda dolanıp millete hakaret edeceğine reel hayatta insanlık ve karakter dersi al diyeceğimde karakterin üstüne cuk oturacağını bile sanmam.Boş.



C
5 yıl
Yüzbaşı

Sanırım bu arkadaşlar çıkarmayacak yamayı. Satamayacaksak dışardan sunalım bari nasiplensin oyunseverler gibi bir gayeleri de yok... 1 yıl bekledim çıkacak diye, indirimi bulunca satın aldım oyunu. Şimdi oyunu geri vermeye çalıştım oynayamadım diye, malüm almadılar tabi.



L
5 yıl
Er

Rdr 2 oyununun kaldırılmış türkçe yamasına ulaşmak mümkünmü?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Er

Türkçe yama piyasaya hiç sürülmedi bu yüzden Anonymous çevirinin yaptığı yamayı bulamazsın ama senin için yamayla ilgili güzel haberlerim var özel mesajına bak


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Umut Yıldız 23
P
5 yıl
Teğmen

üstad biz de alabilir miyiz müjdeli haberi?




Bu mesajda bahsedilenler: @morfeo123
H
5 yıl
Er

Bnde merak ettim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yüzbaşı

Nedir bu güzel haber ki oyunun yaması çıktı mı?



B
5 yıl
Teğmen

Bu güzel haberi bizede bahşetseniz lütfen 🖑





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirKullanıcı-1- -- 23 Ekim 2020; 1:1:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Teğmen

Tamamdır morfeo sen bişey biliyosun ama neyse 😀



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
5 yıl
Teğmen

youtube'da türkce yama ile oynıyanlar var bence biri el altından ötttürcek yakında ... =) yapılmıs seyın cope gitcegine insanlara sunulması daha mantıklı bence...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vhmproject -- 23 Ekim 2020; 6:13:4 >

C
5 yıl
Yarbay

Eninde sonunda yamayı yapan grup bir yolunu bulup piyasaya sürecektir yamayı. Gerekirse el altından başka isim altında ve bağış yöntemi ile. Sanırım çeviri grubu ortamın sakinlesmesini bekliyor. Kırılmış oyunu dert etmeyen TK2 yama ile uğraşmaz artık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3
5 yıl
Yüzbaşı

Discordtan mı söylediler hocam basın açıklaması yapacaklarını



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @lıfenorm
L
5 yıl
Yüzbaşı

Bilmiyorum hocam ama açıklama yapacaklar hazırmısiniz beyler felan dediler belki yamayı çıkartırlar yine de belli olmaz



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @3keko1