Keşke akşam 8 de falan çıksaydı diğer gün sabah hastane randevusu falan var benim için diğer gün çıkıyor gibi durum mevcut ama yine de ellerinize sağlık heyecanla bekliyorum.
Gpt-3 bir devrimin başlangıcı ve geliştikçe bu teknoloji çok nitelikli işler çıkacağını düşünüyorum. Şu an bile iş görecek çeviriler çıkıyor çok güzel bir gelişme, ayrıca Gpt-3'ün böyle diyalog yoğunluğu yüksek olsan oyunlardaki performansını görmüş oluyoruz. Son olarak buna öncülük edenlerden birisi olan zartzurt456'ya teşekkürler.
İnsanları verdiği emeği kötülemeye hır gür çıkartmaya yada bir başka deyişle insanları kışkırtmaya ceza yok. O kişiye küfür edene haddini bildirene ceza var. Küfür edene 5 gün kışkırtana 50 gün ceza vereceksin ki kimse konuyu bok etmesin. Yeter ya ne iğrenç insanlarsınız. Bi bitmediniz anasını satayım. Beğenmiyorsan defol git
Yama yaklaştıkça çıkan kavgalar da artmış. Lütfen bu kadar az zaman kalmışken önümüze taş koymaya çalışmayın. Tek isteğimiz oyun oynamak. Hayır anlamıyorum, yama paralı çıkar şikayet edersiniz, yama ücretsiz çıkıyor yine şikayet edecek bir şey buluyorsunuz. Umarım yamayı çıkartacak olan arkadaş size uyup yamayı geri falan çekmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoFap -- 30 Aralık 2020; 16:57:41 >
Kardeşim sen mesajı sildikten sonra utanmadan bir de yazıyor musun? İnsanlar istediğini bekler. Yamayı yapan adam da istediği zaman çıkartır bu konular seni ne kadar ilgilendirir? Hayır ilgilendirdiğini gerçekten düşünüyorsan bak yazdıklarımda ciddiyim ben seni/grubunu bir şekilde sağlık kurumlarından birine para toplayıp gönderelim kafatasının içindeki kası çalıştırmak bu kadar zor olmamalı senin için ama pardon ya bu konu boyunca yazdığın şeyler insanları kışkırtmaya çalışman zor olduğunu gösteriyor. Gerçekten herhangi bir problemin varsa forumda başka bir konu açıp seni doktora götürebiliriz sana bir profesyonelin bakması gerekiyor yoksa düzelmezsin sen oy falan vermeye kalkarsın geleceğimize yazık olur
Sakin ol boy sakin ortada bir şey yok gece üzüleceksiniz D
Oyunu ben bitirdim 2.kere oynayacağım. İngilizcem senin Türkçenden bile daha iyiyken bana "boy" demen çok üzücü. Aynı adamın AC Valhalla çevirisi konusunda senin hiçbir yorumunun olmaması ve onun da aynı GPT-3 ile yapılması dışında bir sorunumuz yok. Forumda geçen konunun ve benim "Grup" diye bahsettiğim olayın gerçekliğini kendi kafatasının içindeki kası kullanamaman sayesinde insanlara belli etmiş oldun. Özellikle bu konunun altında gelip saçma sapan ağlayan ama diğer konuda olmaman senin kimlerle takıldığını belli etmiş oluyor. Tekrardan eklemek istiyorum senin bana "boy" diyebilmen için daha 40 fırın ekmek yemen lazım bordo klavyeli şimdi git aynada yüzündeki sivilceleri silip abilerine yaptıklarını göster sonra twitterda fake hesabınla millete dayılık tasla.
Hayır velevki çıkmadı yama. Velev ki arkadaş bizi kandırıyor. Bundan sana ne kime ne değil mi? Kaldı ki Easters Gamers yani metmellow bu arkadaşın yamasıyla AC Valhalla oynuyor hergün canlı yayında. İsmi "zartzurt" olsa da bu arkadaşımız son derece sebatkar ve dürüst bir arkadaş. Hiçbir maddi çıkarı olmadığı halde bu yamalarla uğraşıp ürün koyuyor ortaya. Hepimiz oynuyoruz. Allah razı olsun diyoruz. Lütfen böyle kapasitesiz insanlarla uğraşmayın hocam. Belli ki ağır işsiz. Boşverin yazsın dursun kapasitesizliğini ortaya koyacak o da. Onun işi de o hocam. Herkesi hoşgörmek lazım.
Dediğinize kesinlikle katılıyorum. Ben kimseye yazmayı sevmem cevap vermeyi de sevmem uzaktan takip ediyordum sadece konuyu ama bende de peygamber sabrı yok kendi özel hayatımda da kafasını kullanamayan insana tahammülüm hiç yok iken burada biraz tölerans göstermeme rağmen hala aynı ergenliği yapan insanı görünce artık cevap verme gereği duydum ama anladım ki daha sivilcelerini silen bir kardeşimiz büyüyünce umarım akıllanır bu yüzden cevap dahi yazmam daha umarım akıllanır ileride.
Bu mesajda bahsedilenler: @Skorpioo
Bu mesajda bahsedilenler: @ilhan1005
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Yamanın paylaşım saatini neden Türkiye saati ile yazmadın anlamadım valla :)
Merakla bekliyoruz şimdiden eline koluna sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1655 -- 30 Aralık 2020; 16:49:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoFap -- 30 Aralık 2020; 16:57:41 >
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 3 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Alazbegen