Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
8
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Red Bull Flick’te Elemeler Devam Ediyor
B
4 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
Türkiye’nin en büyük CS:GO kapışması olan Red Bull Flick, şampiyonunu bulmak için yola çıktı. Amatörden profesyonele tüm oyunseverler, köklü oyun CS:GO’da 2’ye 2 formatında Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele edecek. Şampiyonluğa giden yol ise şehir elemeleri, çevrimiçi elemeler, play-off turu ve final etabından geçecek. Elemelerde başarılı olan 64 takım çevrimiçi play-off aşamasına katılmaya hak kazanacak.

CS:GO’da takım arkadaşı ile beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin mücadelesine sahne olan Red Bull Flick’te ilk hafta elemeleri tamamlandı. 29 Şubat- 1 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen elemeler sonucunda play-off turuna katılma hak kazanan 12 takım ise şöyle:

Snake's Son, GOD-G, Sanchoz, Unsterblichen, Yıkıklar, DibırPeekbtw, Arena Bulls, CrownlessKings, LOG Esports, God's Kudreat, Finger Tappers, PANCARS
 
İkinci hafta başlıyor

Büyük heyecanda ikinci hafta 7-8 Mart tarihlerinde 8 şehirde 11 noktada gerçekleştirilecek çevrimdışı ve çevrimiçi elemeleriyle devam edecek. İkinci hafta mücadeleleri 7 Mart’ta Adana, Alanya, İstanbul, Çanakkale, Ankara, İzmir’de başlarken 8 Mart’ta Gaziantep, İstanbul, Antalya, Bursa ve Ankara elemeleriyle son bulacak. Oyunseverlerin dünyasında ‘Oyun bitmesin’ diyerek devam edecek online eleme ise 7 Mart’ta gerçekleştirilecek. Oyunseverler Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/flick adresinden ulaşılabilir.
 
basın bülteni




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.