Benim g303 de 8 aylık kullanımdan sonra sol clickte çift tıklamaya başladı, şu video'daki yöntemle switch'in içini açıp metalik parçayı düzeltip tamir ettim. Alternatif olarak başka bir switch de lehimleyebilirsiniz/lehimletebilirsiniz.
Bir kaç senelik switch'te metal yorgunluğundan öte kötü açıyla eğilme sorunu oluyor daha çok, o açıdan tamir edilince düzeliyor.
Ki zaten bu switch'ler ortalama 5-20 milyon aralığında ömürle geliyor.
Hani en basit 5M ömürlü Omron switch'e 1 sene boyunca her saniye 6 kere clicklendiğinde teorik ömrünü tamamlıyor, daha normal sayılara uyarlandığında 10+ sene ömre sahip aslında switch'ler metal kısımda yapısal sorun yaşanana kadar.
razer imperator 2012 farem sol tuşa bastığımda bazen iki kere tıklıyor.bu yüzden dosya seçerken veya bir dosyayı açarken çok zorluk çıkarıyor bana.
garanti kapsamındayken bozulmuştu ama yere düşünce düzeldi.sonra tekrar bozuldu.garantisi bitti ama fare çok az kullanıldı.
farenin içini açmak için vida yeri falan bulamadığım için içini açamadım.tamir etmem mümkün mü acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.