Selamlar arkadaşlar. Bende Kingston 2 GB (2*1) 1200 MHz DDR2 HyperX RAM CL5 var. Biosta PC Health Statusda DDR Voltage yanında Fail yazıyor. Voltaj ayarları falan hepsi Auto Modunda. Bu Kingstone'un sitesinde bu ramlerin 2.3-2.35 V olduğu yazıyor ama ben CPU-Z ile baktığımda 1.8 gözüküyor. Acaba Anakartım bu RAM'lerin voltajını auto modda yanlış mı algılıyor bu durumda +0.5 v voltaj mı artırmam gerekiyor Manuel olarak yardımcı olursanız sevinirim.
NOT: Mevcut voltajda herhangi bir stabilite sorunu yaşamıyorum ama acaba RAM'lerim düşük performans mı çalışıyor bu şekilde ondan emin diilim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ram'larde problem yok düşük performanstada çalışmıyor fakat sorunu çözemedim başka bi program ile bakmayı dene yine aynı sorunla karşılaşıcakmısın bakalım
Bende Kingston 2 GB (2*1) 1200 MHz DDR2 HyperX RAM CL5 var. Biosta PC Health Statusda DDR Voltage yanında Fail yazıyor. Voltaj ayarları falan hepsi Auto Modunda. Bu Kingstone'un sitesinde bu ramlerin 2.3-2.35 V olduğu yazıyor ama ben CPU-Z ile baktığımda 1.8 gözüküyor. Acaba Anakartım bu RAM'lerin voltajını auto modda yanlış mı algılıyor bu durumda +0.5 v voltaj mı artırmam gerekiyor Manuel olarak yardımcı olursanız sevinirim.
NOT: Mevcut voltajda herhangi bir stabilite sorunu yaşamıyorum ama acaba RAM'lerim düşük performans mı çalışıyor bu şekilde ondan emin diilim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.