Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
101
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rainbow Six: Siege'in Silah Tepmeleri Değişiyor
R
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
     Rainbow Six: Siege'deki silahların geri tepmeleri  RNG üzerinden çalışyordu. Random Number Generator yani rastgele olacak şekilde geri tepiyordu ve bu da oyuncuların belli patternleri ezberleyerek ateş etmelerini engelliyordu. Artık silahların nasıl tepeceğini bilerek nişan alabilecekler.
 
      Değiştirilecek olan bu sistemle ilgili oyunun Reddit kanalında tartışmalar devam ediyor. Kullanıcılar genellikle olumsuz yorumlar yapıyor çünkü CS:Go'daki en büyük sorunlardan biri de Spray Shot. Yani oyuncuların kullandıkları silahların nasıl tepeceğini ezbere bildikleri için ona göre etrafı taramaları. Bir kullanıcı yorumlarda oyundaki RNG sistemin saçma şekilde çalıştığını, ama yeni gelecek sistemin çok daha saçma olacağını söylemiş.
 




B
7 yıl
Yüzbaşı

Hayır! Olamaz



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
7 yıl
Yarbay

Başka gelecek ? o saçma bu saçma ne iyi ?...



W
7 yıl
Yüzbaşı

Sanki macroculara gün doğdu gibi geldi :/



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
7 yıl
Yarbay

Pc de oyniyanlar akıllı mauslar var ateş ederken tepmeleri en yakin cekip kafadan vuruyo buda genel oyun kitlesini isyaana surukler demedi demeyin



M
7 yıl
Yarbay

R.I.P. R6S



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.