Merhaba, R7 370 strix ekran kartı kullanıyorum. Bugune kadar hiç sıkıntı yaşamadım fakat geçen hafta monitorum bozuldu yenisini aldım samsung 24.inç curve aldım full hd fakat ekran kartına taktığımda hiç görüntü alamıyorum analartta çalışıyor fakat ekran kartı ile hiç bir şekilde çalıştıramadım Sadece DVI ile bios ekranına geliyorum windows yükelnirken yine kapanıyor ne yapabilrim ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
R7 370 strix ekran kartı kullanıyorum. Bugune kadar hiç sıkıntı yaşamadım fakat geçen hafta monitorum bozuldu yenisini aldım samsung 24.inç curve aldım full hd fakat ekran kartına taktığımda hiç görüntü alamıyorum analartta çalışıyor fakat ekran kartı ile hiç bir şekilde çalıştıramadım Sadece DVI ile bios ekranına geliyorum windows yükelnirken yine kapanıyor ne yapabilrim ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >