Arkadaşlar işlemcim Q9550 8 gb ram var anakartım P5QC, bu sisteme şu an ki oyunlara yüksek seviyede oynayabilmem için hangi ekran kartının önerirsiniz acaba? İlginiz ve alakanız için şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Konuda, darboğaz testinin hasbelkader nasıl yapılabileceğiyle, mevcut cpu ya mevcut ekran kartlarından hangisini seçmeliyiz sorusuna nasıl cevap bulabileceğimizle ilgili ufak tefek bilgiler mevcut. Q9550 benim gözümde efsane bir işlemcidir. Arkadaşın dediği gibi Oc yi 4ghz bandına mümkün olduğunca yaklaştırabilirsen bence sonuçlar olumlu olacaktır ama test etmeden karar vermemek gerek.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.