iyi forumlar uzun süredir kivy'i bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum ama bir türlü kuramadım her seferin de aynı hatayla karşılaşıyorum bunun çözümünü bilen var mı? neyi eksik ya da yanlış yapıyorum ?< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Benim WinXP laptop'ta python-2.7 ile kivy'yi ilk seferde ($ pip install kivy) sorunsuz kurdum şimdi örnek bir kivy kodu çalıştırmayı denedim o da çalışıyordu son anda SDL2.dll eksik hatasıo verdi, $ pip install PySDL2 ile onu başarıyla kurdum fakat yine aynı eksik hatasını verdi yani kivy kurulu laptop'umda bir de örnek kivy uygulaması çalıştırıp SS göndereyim dedim olmadı.
Senin bilgisayarda ne yanlış olabilir sorusuna gelince, windows 8+ ve CMD.exe (komut istemi) kullanıyorsun gibi görünüyo. Benim winxp'de MSYS2 (Mini unix SYStem for Windows version 2) kurulu ve Windows sistem değişkenleri örneğin Path içinde C:\Python27 ve C:\Python27\Scripts gibi ilgili değişkenler vs tam tanımlı; gerçi o deişkenler sende de tam tanımlıdır yoksa baştan hiçbirşey çalışmazdı ancak yine de birşeyler eksik olmalı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorningLight -- 24 Kasım 2017; 13:36:43 >