punto 1.3 MULTIJET 95HP S&S LOUNGE mu yoksa clio icon 1.2 EDC mi? bir türlü karar veremedim. 2 arabadan birini pazartesi alacağım,eğer mümkünse bu araçları kullananlar bana 1-yakıt masrafı 2-performans 3-çekicilik(güzellik) konuları hakkında fikir verebilir mi acaba?
cevaplar için şimdiden teşekkürler bu pazartesi en doğru seçimi yaparım umarım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Eğer zevkiniz varsa zaten kendiliğinden Punto dersiniz. Ve hatırlatıyım Puntonun performansı çok iyidir.Yakıt masrafı Cliodan her koşulda baya bi az. Performans olarak Punto çok iyi ama Clioyu hiç kullanmadım bilmiyorum. Çekicilik olarak Clioyu beğeniyorsanız buyrun alın.
Clio 4 için akıl almaz şikayetler var. Ve bunlar baya bir fazla sayıda. Belki yeni serilerde sorunlar düzeltirmiştir ancak ben yine de pek güvenemiyorum. Ben olsam punto alırdım
bir türlü karar veremedim. 2 arabadan birini pazartesi alacağım,eğer mümkünse bu araçları kullananlar bana
1-yakıt masrafı
2-performans
3-çekicilik(güzellik)
konuları hakkında fikir verebilir mi acaba?
cevaplar için şimdiden teşekkürler bu pazartesi en doğru seçimi yaparım umarım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.