Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1684
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Punto 1.3 mj 140.000 bakımı tavsiye
S
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

2008 model 1.3 mj punto, 140.000 km geçti.

Aracı 123.000 de satın aldım, ilk aracım olduğu için titiz davrandım 8bin km den sonra rutin bakımlarını yaptırdım. Yağını(mobil 1 esp) ve filtlerini kendim netten alıp bakımını öyle yaptırdım hep. Yıllardır gittiğimiz ustada yapıldı bakımları, şu ana kadar extra olarak sadece z rot lar değişti.

140.000 bakımı yaptırıcam ama yine bildiğim ustadan şaşmasam mı? Yoksa 140.000 bakımı önemli servise mi götürsem?

140.000 bakımında baktırmam, değiştirmem, kontrol edilmesi gerekenler nelerdir özellikle multijetler için.

Ayrıca enjektör temizliği vs de yaptırmak istiyorum, serviste yapılan carbon clean işlemi randıman verir mi? Sonuçta araç km yüksek. Forumlarda genelde carbon clean den ziyade bosch servisleri enjektörleri söküp temizleyip test edip takıyorlarmış. O daha mı verimli olur?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.