Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
431
Cevap
71269
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Pubiza ile Kısalt, Paylaş & Kazan! (2. sayfa)
L
7 yıl
Er

link tl karşılıklı link tıklama sitesi açıldı referans 50 kredidir site linkihttp://teknogo.epizy.com



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

09/08/2017

Ödemeler Yapılmıştır! Tüm üyelerimiz Android cihazlarından Google Play'e giriş yaparak GoChat uygulamamıza 5 yıldızlık değerlendirme ve yorum yaparak bizlere destek olabilirler. Konuyla ilgili çok yakında GoChat Ortaklık Programı ile sizlere ekstra kazanç fırsatı sunacağız. GoChat uygulamamızahttp://www.gochatapp.site adresinden ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.



T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

12/08/2017

GoChat Affiliate Programı! Tüm üyelerimiz GoChat affiliate programına dahil olarak yüksek kazanç oranları sunduğumuz hizmetimizden faydalanabilirler. Yapmanız gereken tek şey üye olup giriş yapmak ve size verilen Reklam Linkini internet üzerinde çeşitli alanlarda paylaşarak üye sağlamak. Giriş yapmak için:https://affiliate.gochatapp.site adresini ziyaret edebilirsiniz. İlginize teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.



O
7 yıl
Er

Keskazan.com ile Para Kazan

< Resime gitmek için tıklayın >

keskazan.com sayesinde artık sende güvenilir ve kolay bir şekilde internetten para kazanabilirsin.Nasıl mı ? İlk olarak kısaltmak için bir link bulmanız gerekiyor.Daha sonra bu linki keskazan.com adresine girip link kısalt kısmında kısaltmanız gerekiyor.Artık linkiniz hazır.Tek ve son olarak yapmanız gereken ise keskazan.com'dan kısalttığınız linki Facebook, Twitter, YouTube gibi sosyal ağlardan paylaşmak veya web sitenizde paylaşıp tıklatmak.Eğer üye olmadan link kısaltırsanız hiçbir gelir elde edemessiniz. Gelir elde etmek ve siteye kayıt olmak için tıklayın ve kayıt olun. Kayıt olduktan sonra istediğiniz linki kısaltıp paylaşıp para kazanabilirsiniz. 1.000 Tıklama başına 15-20TL arası kazanırsınız. Ödeme alt limiti sadece 15TL 'dir.Yani 1.000 kişi tıklattığınızda ödeme talep edebilirsiniz. Sitenin aktif ödeme yöntemi ise: İninal-Banka Ödemesi-Papara . Ödemeler talep edildikten sonra en geç 3 iş günü içerisinde ödenir.

http://keskazan.com





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optixen -- 12 Eylül 2017; 2:5:34 >

Y
7 yıl
Er

Arkadaslar hic yorulma dert tasa yok sadece gunde1 kere oyuna girip altinlari satip para kazananilirsiniz.





Link : https://cuceler.com/register.php?ref=4032



Reklamlara tiklayarak para kazanmak icin.



Link.http://linkshrink.net/ref=f65dZ





Adfyly ile gunde 50tl kazanabilirsiniz





Link.https://join-adf.ly/17887561





Linktel ile her reklam tiklamaya 0.06 dolar para kazanabilirsiniz



Link :http://link.tl/?r=248973



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Önemli: Güncel Reklam Kodları

Flash, pop, web entegrasyon, site açılış kodu güncellenmiştir. Güncellenen kodları sol menüde "Araçlar" kısmında bulubilirsiniz. Kullandığınız kodun içerisinde "http://1080872514.rsc.cdn77.org/flash.js" linkin olduğundan emin olunuz.

Eski kaynak linki olan "https://1373837704.rsc.cdn77.org/flash.js" ekli olanlar mutlaka güncel olanhttp://1080872514.rsc.cdn77.org/flash.js ile değiştirmelidir, aksi takdirde reklamlar aktif olmayacaktır.

10/07/2019 13:31



V
4 yıl
Onbaşı

Öncesinde bu yazının okunmasını tavsiye ederim.https://histasyon.com/pubiza-sikca-sorulan-sorular/



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.