Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
4540
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ps4 sistem yazılımında ciddi hata oluştu (YARDIM)
C
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar bu hatayı aldıktan sonra güvenli moda geçiyor ps oradan güncelleme yapmaman rağmen başlatıyorum yine aynı yere geliyor. sistem güncellemeye tıkladığımda yine yeni bir güncelleme buluyor ve düzelmiyor durumu nasıl halledebilirim yardım edebilecek var mı acil içerisinde oyunlarım var saveli. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



C
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yav ne lanet bi makina anlamadım. Abi cocuklar oynarken elektrikler gitti geldi. Çalışan makina birdaha acılmadı. power düğmesine basıyorum makina güya acılıyor güncelleme dosyasını istiyor hem usb den hem internetle yükledim kabul ediyor yüklemeden sonra resetliyor playstation logosu geliyo sonra tekrar resetleyip başa dönüo tekrar güncelleme dosyasını istiyo. Diski bilgisayara bağladım formatladım manuel patch denedim ne yaptımsa hep aynı yerde resetliyor. Günlerce aradım care bulamadım. Sorunun çözümünü bilen aynı sıkıntıyı yaşayan biri varsa rica ediyorum yardımcı olsun artık kafayı yemek üzereyim kıracam sonunda o olacak..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
6 yıl
Yüzbaşı

Kordonları hiç söktünüz mü olaydan sonra, yani power kablosunu?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiyarDilimPırasa -- 15 Haziran 2018; 7:56:23 >

S
6 yıl
Yarbay

Büyük ihtimal hdd de sorun oluşmuş. Başka hdd varsa bir de öyle deneyin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
6 yıl
Yüzbaşı

Çözebildiniz mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Er

ne kadar bekliyorsun 2. resmin açılmasını



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.