Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1559
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PS3 ve PSP için Güncellemeler Hazır
Şehir : #Adana
B
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
      Sony konsollarında güncelleme zamanı. Playstation Plus'ı PS3 ve PSP sahipleri için kullanıma sokacak olan yeni güncellemeler hazır.
 
     Playstation 3'te 3.40 güncellemesi ile Playstation Plus üyeliği alabilir ve bu üyeliğin getirdiği avantajlardan yararlanabilirsiniz. Şu an Avrupa'daki Playstation Plus üyeleri 2039 mb büyüklüğündeki Little Big Planet'ı ücretsiz olarak indirme şansına sahipler.
 
     Playstation Portable (PSP) sahipleri içinse 6.30 güncellemesi yayınlanıyor. 31 MB büyüklüğündeki bu güncellemeyle de PSP sahipleri Playstation Plus üyeliği elde etme şansı yakalayacaklar.
 
     Bir çok özel içeriğe ulaşma şansının yanı sıra ücretsiz oyunlar da sunacak olan Playstation Plus'a 39.99 Sterlin karşılığında üye olabilirsiniz. 
 
 



E
14 yıl
Yarbay

Playstation Portable (PSP) sahipleri içinse 6.40 güncellemesi yayınlanıyor demişsin ama yanlışın var. PSP 6.30 güncellemesi olacaktı o.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yarbay

evet yanlış yazılmış



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.