Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
2308
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Ps plus deluxe aynı hesap ile 2 farklı konsoldan oynama
C
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Herkese merhaba,

Şöyle bir sorum var, elimde ps4 vardı onu arkadaşıma verdim. Ben de ps5 aldım. Şimdi benim kendi hesabımdan ikimiz de oynuyoruz (birimiz oynarken diğerimizi offline olacak şekilde oynayabiliyoruz) şimdi sorularım şunlar;
1-Ps plus deluxe almak istiyoruz bunu benim hesabımla alınca bunun oyun kataloğunu ve klasik oyunları iki konsolda da oynayabiliyor muyuz?
2-Bunları oynarken birimizin offline mı olmamız gerekiyor yine eskisi gibi?
3-Eğer birimizin offline olması gerekiyorsa ps plus deluxe oyun kataloğu ve klasikler oyunlarını indirdiğimizde bunları offline olarak internete bağlı olmadan açabiliyor muyuz?
4-Üyeliği Ps4'ten yahut Ps5'ten almış olmak fark eder mi?
5-Arkadaşım da bir hesap açsa plus deluxe alıp kardeşlik yapsak oyun kataloğunu ve klasikleri ikimiz de oynayabilir miyiz yoksa sadece alan hesap mı bunlara erişebiliyor?
Cevaplar için peşinen teşekkürlerimle

Not: İkimiz de single player oyunlar oynuyoruz online olarak oynama isteğimiz yok





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaok -- 23 Eylül 2022; 16:43:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Durumu çözdüm, bari diğer kişilere bilgi olsun diye yazayım dedim.

Plus deluxe tüm özelliklerini iki konsolda da kullanabilirsiniz. Ancak eğer deluxe içindeki oyunlardan biri sadece ps4 içinse yahut klasikler kategorisindeyse iki konsoldan biri offline olmak zorunda aynı anda oynamak için. Haftada bir lisans kontrolü için online olmaya ihtiyaç var, daha sonra offline olarak oynamaya devam edilebilir. Konsollardan birinden ps4 versiyonlu oyuna girildiğinde öteki konsolda oyundan atar iki taraf da internete bağlı ise (online ise). Bir taraf bağlı olduğu müddetçe sorun yok.

Ps5 versiyonu olan oyunu indirdiğinizde ise aynı oyunun ps4 versiyonunu ya da herhangi başka bir oyunu ps4te aynı anda oynayabilirsiniz offline olmaya ihtiyaç duymadan herhangi bir konsolda. Her iki taraf da tam olarak her özelliğinden yararlanabiliyor. Aynı anda online oyun oynamadık daha o tarafını bilmiyorum. Biz arkadaşımla single player oyunları tercih ettiğimizden bizim için bir sorun teşkil etmedi.

Biraz kendim çaldım kendim söyledim gibi oldu ama artık idare edin.😂

Herkese iyi oyunlar!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Yarbay

Şimdi gördüm. Böyle bir şeye gerek yok. Hesap PS5 ve PS4'de PRI yapılır. Her 2 konsolda da yeni hesap açılır. O hesaptan oynanır normal şekilde. PS PLUS olan hesabı aynı anda kullanmaya çalışıyorsunuz. SEC hesap olduğu için, ikisi aynı anda giremiyor doğal olarak. İlla o hesapta oynamak istiyorum diyorsanız, o zaman normal olmaması.

Ya şöyle örnek vereyim. PS PLUS alınan hesap Ahmet olsun. Ahmet hesabı PS4 ve PS5'de PRI yapılır. PS4'de Mehmet, PS5'de Ali hesapları açılır ve oradan oynanır. Ahmet hesabına sadece çıkan oyunları eklemek için girilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 26 Eylül 2022; 18:0:35 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Chaok
İ
geçen yıl
Çavuş

hocam ps5 pri hakta oyunları indirmek için ve deneme sürümü oyunları oynamak için illa ki ps plus'ın olduğu kullanıcıya geçmem gerekiyor
örnek olarak extra kütüphanesindeki bir oyunu indirdikten sonra kendi hesabıma geçip oynayabiliyorum fakat ilk kez ve daha sonra indirmek isteyip indireceğim zaman illa ki plus'ın olduğu kullanıcıa geçmem gerekiyor. Kütüphaneye eklemiş olsam bile Kendi hesabımdan plus oyunlarının indirmesini başlatamıyorum kilit bu normal mi? Normal değilse çözümü nasıl olacak?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TechVET
T
geçen yıl
Yarbay

Normal bu. Ps Plus hesabına geçip, oyunu indirmeye başlatmak yeterli oluyor. Ben de öyle yapıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ilkkezforumkullanangenc
İ
geçen yıl
Çavuş

tamamdır hocam sağolun



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TechVET
H
geçen yıl
Teğmen

Hocam peki ps5te plus deluxe aldığım hesaba efootball 2023 indirip başka bir ps4te kullanıp karşılıklı oynayabilir miyiz? Oluyorsa tarif edebilir misiniz? Teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurafe26 -- 8 Ocak 2023; 16:17:47 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
8 ay
Teğmen

Benimde farklı bir sorum olacak PSN Plus üyeliğim bitti bu güne kadar kitaplığa eklediğim oyunları sisteme farklı bir PSN plus uyeligi kurarsam çalışır mı yoksa illaki kitaplığa sahip hesapta mi PSN plus olması lazım



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.