Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
841
Cevap
263271
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (7. sayfa)
P
7 ay
Çavuş

Fön suyu ve soğuk fön ile doğal şekil verip köpükten vs mümkün olduğunca uzak durmak lazım, ha illa sabitlemek lazımsa kalıntı bırakmayan keratinli saç spreyleri var bunları kullanmak daha iyi, akşamları yatmadan 1 saat önce suyla spreyleme yapılıp saç kurumaya bırakılırsa daha iyi olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
7 ay
Teğmen

Artık protez saçımı da kendim kesiyorum :) < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

P
6 ay
Çavuş

Yeni siparişim geldi, protez saçımın kesimini yapıp kullanmaya başladım. Arkadaşlar önler çok mu uzun kalmış biraz daha kısaltmakta fayda var mı yoksa böyle iyi mi? Beyaz yoğunluğu %20


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
6 ay
Yarbay

Çok faydalı bilgiler teşekkür ederim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Anonymherif
C
5 ay
Çavuş

Beyaz bant kullanıyorsun sanırım. Beyaz bantlarda tüle yapışma sorunu illa vardır bende de oluyordu. Şöyle bir taktik vereyim sana; bantlamadan önce bantlayacağın kısımlara 3 numara sprey sık ve kuruduktan sonra sprey (aşağı yukarı 1 dk zaten) bantlamaya geç, sonrasında tülden ayrılması mümkün değil göreceksin. Mavi bantta sorun oluyorsa yeterince temiz olmadığındandır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
5 ay
Çavuş

Saç spreyi işte, saçlara şekil veren sprey.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 ay
Çavuş

İstanbul'daki en meşhur dört firmayı da denedim. Reklam falan yapmıyorum, ben 1 sene içinde maliyeti azaltmak için bir saçı yurtdışından (LordHair) bir saçı firmadan alıyorum. Farklı farklı firma denedim. Tamamen yardımcı olmak adına söyleyeyim; en sorunsuz iyi hizmet aldığım firma New Hair oldu. Müşteri iletişimleri 10/10 diyebilirim, asla mağduriyet yaşatmazlar. Onna Hair da kullandım iki üç kere, ama en son yaptırdığım saçın kalitesi pek hoşuma gitmedi ve piyasaya göre daha pahalılar. S-well de iyidir ve en ucuzu da onlar mesela. Çok saç çeşitleri var ve şeffaflar. Yalnız Yenikapı'daki şubelerine gitmen lazım. Hairlife UZAK DUR! Hepsini bir araştırıp kendin karar ver derim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo86 -- 4 Nisan 2024; 0:26:36 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Formid4bLe
K
2 ay
Er

Merhaba arkadaşlar bu protez işine ekim olmadığı için bende girmek istiyorum fakat bazı sorularım var. İlk olarak bir merkezde mi yaptırayım herşeyi öğrenmek için sonradan kendimmi sipariş ediyim. birde kendim sipariş edebileceğim siteler neresi ve saç renginize uygun olup olmadıgını ölçüleri vs. nası öğreniyorsunuz. destek olabilirseniz sevinirim. son olarak eğer ilk merkezde yap derseniz istanbulda nereleri tavsiye edersiniz doğal duran.



S
2 ay
Yarbay

Harika bilgiler, teşekkür ederim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @pleasure1903
H
geçen ay
Er

Çok mecbur değilseniz hiç önermem kendim 3. Yılım artık bıkkınlık derecesine geldi 10 günde bir sonu gelmeyen bakımlar bakımdan sonraki ilk 4 5 gününüz iyi sonrasında terle birlikte akan bantlar veya sıvı yapıştırıcısının kaşıntısından duramama, bayramları özel günleri tatilleri hep saç bakımına göre ayarlama rahat duş alamama denizden çıkınca saçı özgürce geriye atamama önden kalkma bitmeyen masraflar vs vs artık ekime karar verdim az olsun kendi saçım olsun en azından kısa tutarım çok açıklıkta yok bi şekilde seyrek durmaz diye düşünüyorum size önerim açıklığınız az ise bu işe hiç girmeyin (konfor) açısından açıklığınız çoksa bile gene çekilcek dert değil eksisi artısından fazla.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pemaxs
P
6 gün
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Full tül ya da full skin ünite kullanan arkadaşlar kafaya yapıştırırken hizalamayı nasıl yapıyorsunuz? Eğik olmaması için pratik bi yol var mı? :)
Kaç sene oldu kullanıyorum, en zor konu bu bence ya.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sonic.Storm
H
12 yıl
Er

Hair FAshion Turkey Firmasından Merhaba Arkadaşım, videoda da seyrettiğin gibi protez saç insanın gerçek saçı gibi görülmektedir. Fakat kullanılan alt yapılar ve protezde kullanılan saçların kalitesi, dağallığı etkileyen önemli bir faktördür. Birincisi videoya tıkladığımızda, karşımıza çıkan firma ismine bu video ait değildir, burada lütfen aldanmayalım.
İkincisi gerçek protez saç, kişiye özel tasarlanan ve kullanılan saçların kişinin saçlarının rengi ve kalitesi ile birebir örtüşen saçların kullanıldığı sistemlerdir.

Aklınıza takılan her soru içinwww.hairfashionturkey.com web sitesinden ya da 0242 313 10 51 numaralı telefondan saç uzmanlarımız ile görüşebilirsiniz.
Sağlıklı ve Saçlı Günler Dileriz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Onbaşı

Benimde kafamın tepesi açılıyor .. Aslında boyle bir takıntım yok saç ile ilgili ama nevarki kafatasım biraz şişkin olduğu için kafa birez bozuk. İşte bende onun için saç ektirmek veya protez yöntemiyle kellikten kurtulmak istiyorm. Protez saç nekadar sağlıklı ve dayanıklılık bakımından kullanılabilirmi onu öğrenmek isterim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Yarbay

o kadar çok şirket varki.. benım kafam karıştı..biraz daha dusunursem hangı tip tedavi neresi diye.. son kalan saçlarımda dökülücek....



İ
10 yıl
Er

arkadaşlar ben 2 yıldır kullanıyorum hıc bi sıkıntısını gormedım sorular varsa alalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar ben son mesajımdan sonra yaptırdım yaklaşık 3 sene geçti. İnanın insan çok değişiyor. Eşim artık kel halimi görmek istemiyor :)

bakım maaliyetlerini sormuş bir arkadaş. önceleri protezi yaptırdığım yerde bakımımı yaptırırdım. Her hafta sonu bakım için 20 tl verirdim ki bunun içinde protezin yıkanması bantlarının değişimi tarama ve fön işlemleri vs. vardı. Ancak baktım ki iş bu şekilde yürümeyecek bakımı kendim yapmaya başladım ki gerçektende bakım yapmak çok kolay. Protezi başınıza sabitlemek için çift taraflı bantlardan alacaksınız, bantın izlerini kafanızdan silmek için pamuk ( veya tuvalet kağıdı da olabilir ) , izopropil alkol alacaksınız. bunun maaliyeti yaklaşık 30 tl ve ize yaklaşık olarak 3-4 ay gider.

sanırım artık asla protezimden vazgeçmeyeceğimi anlamışsınızdır.

herkese bu konuda iyi düşünmesini öneririm. çünkü sizi protezle görmeye alışanlar eski halinizden nefret ediyorlar ki buna eşinizde dahil. anlayacağınız bunun geri dönüşü yok. ama illede kellikten kurtulacağım diyorsanız mutlaka yaptırın derim. saç ektirmekten binlerce kat daha ucuz bir yöntem çünkü bu. 10 dakkada saçlarınıza kavuşuyorsunuz....


Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
9 yıl
Yüzbaşı

saç kesimi nasıl oluyor protezdeyken? protez olan kısım ve uzayan kısım arasındaki fark ne kadar sürede belli olmaya başlıyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Er






< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayıpkovboy -- 2 Eylül 2020; 17:50:23 >

B
8 yıl
Er

Fotogfaf varmi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ishak3625
T
8 yıl
Er

Merhabalar,
Ben 6 yıldır protez saç kullanıyorum. Protez saç kullanmak kesinlikle güzel, ancak Türkiye'de ki firmaların neredeyse tamamı fahiş karlarlar ve binbir yalan dolanla çalışıyor. Tecrübelenmek için önce bu firmalardan birinin eleğinden bir süre geçmek gerekiyor, malesef, ancak tecrübelendikçe doğruyu buluyorsunuz.

Ben artık tüm saç siparişlerimi yurt dışından veriyorum. Bir sürü USA menşeili site var hairdirect, farrel vs, daha ucuz çözüm ararsanız Aliexpress'ten de sipariş verebiliyorsunuz ( gelen saçlar Türkiye'deki firmaların dünyanın en kaliteli saçı ) diye sattığı saçlardan hiç farklı değil. Türkiye'de ki firmalar 40 USD'ye aldıkları saçı, 1000 TL'ye satıyorlar, ve ucuzuz diyorlar. İnan ki en dürüst görüneni bile bunu yapıyor. Çin'de 40 USD'ye satılan saç, aliexpress'te 80 USD'ye satılıyor. 2 ayda PTT ile kapınıza kadar geliyor.

Bakım malzemelerimi ise ( bant,yapıştırıcı, cilt kalkanı, vs ) , gittigidiyordan ya da sacmalzemeleri.com'dan alıyorum. Tüm bakımlarımı kendim yapıyorum.

Yani protez saç kullanmak , eğer Türkiye'deki dolandırıcılara bağımlı değilseniz iyi.

Maliyetler de şu şekilde.

2 ünite saç almanız lazım ( TR'de 1500 TL-1000 TL ünite başı fiyat çekiyorlar )
1 ünite saçı 4-6 ay arası kullanacaksanı. Yani her 6 ay da bir yeni saç alacaksınız, bu sebeple, kaliteli saç diyorsanız, yurtdışından kendiniz getirtin . ( USA'dan ya da EU'dan getirtirseniz 400 EUR, Çin'den getirtirseniz 80-100 USD .

Bakım malzemeleri ise önemli, cilde sürülen bantlar ve yapıştırıcılar olduğu için kesinlike USA ürünleri kullanılmalı aylık maliyeti 20TL-25 TL .

durum budur.
:D


Bu mesaja 1 cevap geldi.