Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1507
Tıklama
0
Öne Çıkarma
proteus dosya açma sorunu
S
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar daha önce çalıştığım dosyaları yaptığım çizimleri daha sonra açamıyorum ve şu hatayı veriyor.

could not open file 'D:\pic alıştırmalar\ders 1.dct' ZIP error ' cannot open zıp archive'
runtime errno is 2

bunu nasıl düzeltebiliriz fikri olan var mı

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
5 yıl
Er

Hocam, aradan 5 yıl geçmiş ama.. bir çözüm bulabildin mi? Bende de aynı problem var da şuan da ... çözümü var mı??


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
5 yıl
Yarbay

proteus, dosya adlarında türkçe karakter olduğunda, sorun çıkartabiliyor. adındaki türkçe karakterleri çıkart ve tekrar dene.




Bu mesajda bahsedilenler: @puye454919
K
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: puye454919

Hocam, aradan 5 yıl geçmiş ama.. bir çözüm bulabildin mi? Bende de aynı problem var da şuan da ... çözümü var mı??
Zip hatası dediğine göre zipi onarmayı denediniz mi? Winrarda öyle bir özellik var.



M
geçen yıl
Er

konuyla ilgili çözüm bulan var mı bende de aynı hatayı verdi. Yukarıdaki iki öneriyi de denedim ama olmadı.



R
geçen yıl
Binbaşı

Uğraşmak istenler için problemli dosyayı veya proje klasörünün tamamını bir yere yükleyin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafet32 -- 9 Mart 2024; 12:6:23 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.