Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
2314
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Protein tozu almaya karar verdik...
M
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selamlar arkadaşlar ,
Öncelikle kendimi tanıtayım. İsmim Mete 27 yaşındayım. Boy 174/kg : 65 . Geçen sene 6 ay body building yaptım. Haziran ayında bıraktım havalar ısındı diye. Sonra tekrar Eylül ayında başladım. Bu kez kuzenimi de aldım yanıma. Kendisi 23 yaşında 184 boy 80 kg. Benimle beraber ilk defa yapıyor bu sporu. 2 aydır beraber gidiyoruz salona. 6 ayda yaptım fakat ara vermem sebebi ile küçülme yaşadım. Şimdi eski ölçülerimi yakaladım sayılır. Biraz araştırmam sonucunda günlük protein almam gereken miktarı alamadığımı fark ettim. Günde ortalama 40-50 gr civarı protein alabiliyorum. Kalan kısmı protein tozuyla tamamlak istiyorum. Bu sebeple takviye olması açısından protein tozu almayı düşünüyorum.
Kuzen ile beraber kullanıcaz. Fakat piyasada onlarca marka model bulunduğu için kafamız karıştı. Salondaki hocaya da sordum pek ilgili davrandığı söylenemez. Bu sebeple hangi takviyeyi nasıl alacağım ve miktarı nasıl olacak gibi sorular kafamda birikmeye başladı . Ben de sizlerden destek alabileceğimi umuyorum.
2-3 gün içerisinde almayı düşünüyoruz. Hangi markayı ve çeşidini önerebilirsiniz bana ? Yeni başlayanlar için tavsiyeleriniz var mıdır bu konuda ? Ölçekleri ne sıklıkla ne zaman vs. kullanılacağı gibi. Haftaiçi çalışıyorum akşamları 3 gün gidebiliyoruz kuzenim öğrenci. MAddi olarak sıkıntımız yok. 200 tl ye kadar alabiliriz.
İlginiz için teşekkürler.



J
10 yıl
Yüzbaşı

Performans artışı muhteşemç.Tadı suyla iyi olduğu söylenemez ama sütle milkshake in aynısı gerçekten.Gerisini aşağıdaki linkten izleyebilirsin.

.
http://www.izlesene.com/video/hardline-whey-3-matrix-protein-supplement-review-bodybuilding-fitness-kenzo-karagoz/7432223





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 14 Kasım 2014; 11:00:50 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.